Man tai pupos tusas superinis
tepasi visiskai kitaip nei kiti, taip minkstai, o ir blakstienos puikiai atrodo, nesulimpa ir zvilgsni padapo israiskinga
turiu pupos losjona kunui, tai toks
QUOTE(Female @ 2005 08 16, 16:51)
o kas jam? labai idomu
Pirkau Pupa tušą Italijoje. Nepatiko visiškai, nevertas 10 eurų tikrai. Gal po mėnesio suskilo užsukamas galas ir tušas labai greitai sukietėjo. O lūpų dažai patiko.
tai kaip tas pupa kuno losjonas? vis nesulaukiu atsiliepimu... nes norisi isbandyt, bet pries tai isgirst atsiliepimus
Turėjau pupa blizgesį lūpom, tai visai nepatiko, nesilaikė visai ir kažkoks keistas skonis, o pirkau Kristianoj, pakankamai brangiai... Gal pasenęs buvo
Pupos miss milky losjone yra kazkokiu sukietejusiu daliu... nu net nezinau kaip pavadint. tai man nepatiko tas.
turejau biria pudra, tai man visai patiko.
gal kas naudojate kremines pudras?
QUOTE(Female @ 2006 02 05, 00:57)
Pupos miss milky losjone yra kazkokiu sukietejusiu daliu... nu net nezinau kaip pavadint. tai man nepatiko tas.
sukietijimu itariu yra nuo to, kad visi buteliukai Miss milky yra atidarinejami... as kosmadoj norejau pikrt, tai konsultante is lentynos "patarinedama" visus atidare, pauoste, kai kuriuos pabande ant rankos
As tai pupos lupu blizgesiui duodu 10 balu is 10, kompaktiniams seseliams taip pat, o vat kreminiai seseliai visai nepatiko
ir skaistalai kreminiai taip pat
kremines pudros neblogos bet ne 10 balu. Dar reiks tusa pabandyti. taigi isvada man susidare tokia viska sita isbandzius, kad labiausiai verti demesio seseliai kompaktiniai ir lupu blizgesiai
QUOTE(mango @ 2005 02 03, 19:12)
nusipirkau rinkinuka, kur seseliai, pudra, blizgesiai..tai mano manymu verti demesio tik blizgesiai lupoms..jie tai tikrai ispudingai atrodo:)
o kokia kaina tu blizgesiu?