Įkraunama...
Įkraunama...

PUPA kosmetika

Man tai pupos tusas superinis thumbup.gif tepasi visiskai kitaip nei kiti, taip minkstai, o ir blakstienos puikiai atrodo, nesulimpa ir zvilgsni padapo israiskinga wub.gif
Atsakyti
turiu pupos losjona kunui, tai toks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2005 08 16, 16:51)
turiu pupos losjona kunui, tai toks  doh.gif

o kas jam? labai idomu ax.gif ax.gif
Atsakyti
Pirkau Pupa tušą Italijoje. Nepatiko visiškai, nevertas 10 eurų tikrai. Gal po mėnesio suskilo užsukamas galas ir tušas labai greitai sukietėjo. O lūpų dažai patiko.
Atsakyti
tai kaip tas pupa kuno losjonas? vis nesulaukiu atsiliepimu... nes norisi isbandyt, bet pries tai isgirst atsiliepimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Turėjau pupa blizgesį lūpom, tai visai nepatiko, nesilaikė visai ir kažkoks keistas skonis, o pirkau Kristianoj, pakankamai brangiai... Gal pasenęs buvo schmoll.gif
Atsakyti
Naudoju tik pupos tušą jau senokai ir man tai thumbup.gif išbandžiau kelis: ir ilginantį ir tankinantį, tai abu tiesiog liux,blakstienos grazios ir lb naturalios.na bent jau man taip,gal kitoms ir nepatinka smile.gif
Atsakyti
o man nepatinka pupa kosmetika...gal netinka sad.gif
Atsakyti
Pupos miss milky losjone yra kazkokiu sukietejusiu daliu... nu net nezinau kaip pavadint. tai man nepatiko tas.
turejau biria pudra, tai man visai patiko.
gal kas naudojate kremines pudras?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2006 02 05, 00:57)
Pupos miss milky losjone yra kazkokiu sukietejusiu daliu... nu net nezinau kaip pavadint. tai man nepatiko tas.
turejau biria pudra, tai man visai patiko.
gal kas naudojate kremines pudras?

sukietijimu itariu yra nuo to, kad visi buteliukai Miss milky yra atidarinejami... as kosmadoj norejau pikrt, tai konsultante is lentynos "patarinedama" visus atidare, pauoste, kai kuriuos pabande ant rankos blink.gif tai ir nepirkau, nu tai jie pasene unsure.gif
Atsakyti
As tai pupos lupu blizgesiui duodu 10 balu is 10, kompaktiniams seseliams taip pat, o vat kreminiai seseliai visai nepatiko schmoll.gif ir skaistalai kreminiai taip pat schmoll.gif kremines pudros neblogos bet ne 10 balu. Dar reiks tusa pabandyti. taigi isvada man susidare tokia viska sita isbandzius, kad labiausiai verti demesio seseliai kompaktiniai ir lupu blizgesiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2005 02 03, 19:12)
nusipirkau rinkinuka, kur seseliai, pudra, blizgesiai..tai mano manymu verti demesio tik blizgesiai lupoms..jie tai tikrai ispudingai atrodo:)

o kokia kaina tu blizgesiu? 4u.gif
Atsakyti