Įkraunama...
Įkraunama...

PUPA kosmetika

Turėjau šešėkį tokį du viename, vienas iš jų labai gražiai blizga... Na, toks vakarinis ax.gif Man jis taip patiko, kad jau jam einant i pabaigą dar vieną rinkinuką nusipirkau... doh.gif
Atsakyti
Mamai dovanojau rinkini Crystal cube - tai labai faina ten viskas ir mama labai patenkinta ruzais, lupu blizgesiais ir seseliais is to rinkinio smile.gif
Pati nusipirkau lupoms blizgesi velniuka - tai irgi labai patenkinta.

Kosmadoj pupai 50% nuolaidos - galioja primones iki 2007 metu vidurio berods.
Atsakyti
Tada reikės sesei tą angeliuką nupirkt,nes labai nori i jo turėtų tada apie 50lt tik gautis:) tikriausiai ir jiems akcija?
Atsakyti
ar esat kuri bandzius pienelius ar kremus kunui? dabar nauja serija su metom atsirado. ar jau kuri bande? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kokie rezultatai ar ispudziai
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2005 06 20, 13:43)
ar esat kuri bandzius pienelius ar kremus kunui? dabar nauja serija su metom atsirado. ar jau kuri bande? 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  kokie rezultatai ar ispudziai

nejau nieks nebande? as labai laukiu atsiliepimu. 4u.gif mane labai domina...
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2005 02 03, 19:12)
nusipirkau rinkinuka, kur seseliai, pudra, blizgesiai..tai mano manymu verti demesio tik blizgesiai lupoms..jie tai tikrai ispudingai atrodo:)

Jei tavo jautri oda, rinkis ką nors iš natūralesnės kosmetikos. Ir as manau kad demesio verti tik blizgesiai lupoms
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė @ 2005 06 22, 18:33)
Jei tavo jautri oda, rinkis ką nors iš natūralesnės kosmetikos. Ir as manau kad demesio verti tik blizgesiai lupoms

Pritariu. Ir man Pupos blizgesiai lūpoms thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turiu "Pupos" įdegio efektą suteikiančią kompaktinę pudrą. O šiaip būtų įdomu - gal kuri esate naudojusi naująją "Pupos" skystą pudrą "Natural Silk SPF14"? Informaciniame lapelyje tai rašo, kad drėkinanti, tonizuojanti, nuovargio žymes ir smulkias raukšleles naikina. Na, tokiu "placebo efektu", tiesą sakant, nelabai tikiu, bet gal bandžiusios galėtų pakomentuoti, kaip ta pudra dengiasi, ar nenubėga greitai ir t.t.?
Atsakyti
Reikes nusipirkt pupa seseliu.
Atsakyti
turiu pupa blizgesi, bet man jis nepatinka. smirda ir lupos sulipusios nuo jo pasidaro. brangus sh.
Atsakyti
QUOTE(Laurie @ 2005 08 11, 19:25)
Turiu "Pupos" įdegio efektą suteikiančią kompaktinę pudrą. O šiaip būtų įdomu - gal kuri esate naudojusi naująją "Pupos" skystą pudrą "Natural Silk SPF14"? Informaciniame lapelyje tai rašo, kad drėkinanti, tonizuojanti, nuovargio žymes ir smulkias raukšleles naikina. Na, tokiu "placebo efektu", tiesą sakant, nelabai tikiu, bet gal bandžiusios galėtų pakomentuoti, kaip ta pudra dengiasi, ar nenubėga greitai ir t.t.?

Ši pudra buvo pirmoji mano išbandyta. Labai bijojau rizikuoti, kadangi mano oda problematiška, be to, nesinorėjo, kad po visos dienos ji negražiai sukristų, kad nepradėtų blizgėti oda. Bet netgi po 12 valandų to neatsitiko, nors ir nesėdėjau vienoje vietoje. smile.gif Oda liko graži. O ir nesijautė, kad būčiau "išsišpakliavus". smile.gif Esu labai patenkinta. smile.gif Bet, kaip jau pastebėjo, vienai kažkas labai tinka ir patinka, o kitai tai atrodo prastas dalykas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu Pupa nagų laką: labai greit džiūna, gražiai atrodo, bet manikiuras laikosi neilgai.
Atsakyti