Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Diija @ 2007 10 18, 18:04)
smile.gif būtų  super.... ryt ryte darysiu NT  smile.gif

Tai sekmes!Su nekantrumu lauksim rezultatu! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2007 10 18, 14:59)
Pasiemiau šiandien tyrio atsakymus, ir 31 c.d. (t.y. 11 DPO) mano PRG - 104,6nmol/l  blink.gif  Normų neparašė, kadangi tokios ciklo dienos normų jie neturi....  Gal kas gali paaškinti, ką galėtų reikšti šis didelis Prg kiekis?  g.gif

Nerealus kiekis prog. kazkaip mazai tykiu kad tau 11 dpo. Labai didelis procentas kad tu nescia. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 10 18, 19:30)
Tai sekmes!Su nekantrumu lauksim rezultatu!  smile.gif  4u.gif

QUOTE(Aile @ 2007 10 18, 20:55)
Nerealus kiekis prog. kazkaip mazai tykiu kad tau 11 dpo. Labai didelis procentas kad tu nescia.  nestuke.gif

Tai va, dariausi šiandien NT, nu lyg neaigiamas..... nu labai labai įsižiūrėjus galima pamatyti tokį vaiduokliuką, tokią neryškią neryškią juostelę..... bet turbūt čia mano vaizduotė....... Nežinau ką daryt, gal pabandyt dar už poros dienų pakartot NT unsure.gif , nes visgi tik 13 DPO, tai gal nelabai dar ir rodo...... g.gif
Atsakyti
Sveikos, as cia lyg ir pirma kart, bet iskart su problema, gal yra apsisvietusiu hormonu tema?
pasidariau tyrimus 4c.d., rezultatai tokie:
FSH 4,49 (norma2,8-11,3);
LH 25,5 (norma1,1-11,6)
taigi faktas akivaizdus - LH stipriai per didelis,unsure.gif
Dal galit kas placiau paaiskint, koks tas FSH ir LH santykis turi buti ir ko tiketis su tokiais tyrimu rezultatais.
Buciau dekinga uz pagalba help.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2007 10 19, 10:31)
Tai va, dariausi šiandien NT, nu lyg neaigiamas..... nu labai labai įsižiūrėjus galima pamatyti tokį vaiduokliuką, tokią neryškią neryškią juostelę..... bet turbūt čia mano vaizduotė....... Nežinau ką daryt, gal pabandyt dar už poros dienų pakartot NT  unsure.gif  , nes visgi tik 13 DPO, tai gal nelabai dar ir rodo......  g.gif

Na jei yra vaiduokliukas-tai 99%kad esi nestuke.gif .Bentjau man ryskios II pasirodydavo tik praejus 4sav.po ovuliacijos.Visoms skirtingai.Daryk NT po keleto dienu,kokinors jautru,pvz.Rapipreg.
Sekmes!Lauksim rezultatu! 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 10 19, 16:02)
Na jei yra vaiduokliukas-tai 99%kad esi  nestuke.gif .Bentjau man ryskios II pasirodydavo tik praejus 4sav.po ovuliacijos.Visoms skirtingai.Daryk NT po keleto dienu,kokinors jautru,pvz.Rapipreg.
Sekmes!Lauksim rezultatu!  4u.gif !

Nežinau...... bijau įsisvajot unsure.gif Dar pradėjo teplioti rudom išskyrom ir pilvą skaudėti, tai jaučiu ateis mmm šį savaitgalį verysad.gif Jei neateis, tai pirmadienį kartosiu NT, arba dar geriau - važiuosiu pasidaryt kraujo tyrimą HCG, tada tikrai viskas bus aišku.
Atsakyti
Mergaitės , mano rezultatai, pakomentuokit prašau.
Liutropinas IU/L 3,98 ( NORMA 1,1-11,6 )
Folitropinas 7,77 ( norma 3,5-12,6)
tai daryta 3 ciklo diena .

Labai lauksiu komentaro.
kokia faze folik., kokia ovuliac, kokia liutein.f. ??
nelabai susigaudau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 19, 20:07)

Labai lauksiu komentaro.
kokia faze folik., kokia ovuliac, kokia liutein.f. ??
nelabai susigaudau doh.gif

ką parašei į skliaustelius, tai į normas telpa
Atsakyti
kad į normas telpa,tai matau ir aš,bet turi kažkuris būt mažesnis,kažkoks santykis.... g.gif to aš nesuprantu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Moca @ 2007 10 19, 13:49)
Sveikos, as cia lyg ir pirma kart, bet iskart su problema, gal yra apsisvietusiu hormonu tema?
pasidariau tyrimus 4c.d., rezultatai tokie:
FSH 4,49 (norma2,8-11,3);
LH 25,5 (norma1,1-11,6)
taigi faktas akivaizdus - LH stipriai per didelis,unsure.gif
Dal galit kas placiau paaiskint, koks tas FSH ir LH santykis turi buti ir ko tiketis su tokiais tyrimu rezultatais.
Buciau dekinga uz pagalba  help.gif

Dalini LH iš FSH, gauni santykį 5,6. Idealu, kai santykis yra 1 ir mažiau. Turi PKS, bet nenusigąsk, stimuliuosies ir pavyks nestuke.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2007 10 19, 19:07)

Viskas gerai pas tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2007 10 19, 22:47)
Dalini LH iš FSH, gauni santykį 5,6. Idealu, kai santykis yra 1 ir mažiau. Turi PKS, bet nenusigąsk, stimuliuosies ir pavyks  nestuke.gif
Viskas gerai pas tave  4u.gif

Kai mano du tyrimai, sutrikus ciklui buvo labai labai blogi, labai dideli skaičiai,tai šita naujiena, ji verčia mane verkti iš džiaugsmo.
Ačiū čia visoms esančioms. Skaičiau ką rašėte čia ir tik iš čia ir gavau daug info apie visa tai, ir palaikymo,optimizmo pas jus labai daug. Jūs tikrai šaunios, visos padedančios viena kitai. 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,gal kas zino ka parodo fsh/lh santykis?
Atsakyti