Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Aile @ 2007 10 28, 19:34)
Jokia pas tave veikla nera sutrikusi. Gali but kad ovuliavo daugiau nei vienas folikulas. Tai gali but virs normos.

o vatgi ne g.gif
užklausiau internete Ž.Ž kas tai galėtų būti, taigi sakė kad neįprastai aukštas, arba nėštumas arba laboratorijos klaida... aš aišku už pirmą variantą. doh.gif
Atsakyti
Pamirsau tiesiog paminet kad gali but nestumas. Bet siaip kazkaip man 21 cd sunku patyket, nors toks kiekis buna II nestumo trimestre. As labiau lieku ir prie varianto kad ovuliavo daugiau nei vienas folikulas ir galimas nestumas.

Tad sekmes. Mudvi abi darem gimdos foto, gal abi ir patapsim nestukemis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 31, 10:10)
Pamirsau tiesiog paminet kad gali but nestumas. Bet siaip kazkaip man 21 cd sunku patyket, nors toks kiekis buna II nestumo trimestre. As labiau lieku ir prie varianto kad ovuliavo daugiau nei vienas folikulas ir galimas nestumas.

Tad sekmes. Mudvi abi darem gimdos foto, gal abi ir patapsim nestukemis.  4u.gif

nu aš irgi galvoju juk negaliu penktą mėn būti nėščia ir nežinoti doh.gif
Atsakyti
Labas mergytes,

reikia jusu pagalbos 4u.gif

Kadangi jau metus negaliu pastoti tai pradejau darytis ivairius tyrimus. Ginekologe paskyre pasidaryti:
3-5 c.d
FSH, LH, E2, TESTOSTERONAS, PROLAKTINAS
20-21 c.d
PROGESTERONAS
As situ tyrimu nepasidariau ir del tam tikru priezasciu pradejau vaikscioti pas kita ginekologe tai ji man paskyre pasidaryti:
3-7 c.d
FSH, LH, PROLAKTINAS
16 c.d
PROGESTERONAS

Kodel man dabartine gydytoja neskyre E2, TESTOSTERONO ir PROGESTERONAS 16 c.d g.gif Gal kas galite pakomentuoti ? Ar E2, ir TESTOSTERONAS nera tokie svarbus tiriant nevaisinguna? schmoll.gif
Atsakyti
Tykiuosi eini i vaisingumo klinika o ne pas paprasta gine. Nes taip tai veltui svaistysi dar laika ir paskui visvien rezultate nuesi i VK.

pakomentuosiu:
Progesterona siaip nebutina daryt. sis nurodo ar ovuliacija vyksta. Tai jei nueisi pas gine kokia 12-16 cd tai ji ir be sio tyrimo atsakyma pasakys.

Testosteronas ir SHBG daromas kartu - del padidejusio plaukuotumo. Matyt gine dar nusprende kad jis nebutinas.
del padidejusio testosterono kiekio gali nevykti ovuliacija

E2 hormonas pagrindinis estrogenas. Istikruju ir as netirta. bet siaip tai siandien nemanau ar reikalinga tirti.

Svarbiausia mano manymu reikia issitirti FSH, FH ir skyliaukes hormonus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aile: 31 spalio 2007 - 14:05
Aciu uz komentara 4u.gif

As esu Siauliete tai pas mus VK nera tai tenka eiti pas paprastus ginekologus ir pasidaryti bent pagrindinius tyrimus o poto zinoma kad sius i VK. Ziuresiu ka parodys hormonai, o poto laukia gimdos nuotrauka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke26 @ 2007 10 31, 15:13)
Aciu uz komentara 4u.gif

As esu Siauliete tai pas mus VK nera tai tenka eiti pas paprastus ginekologus ir pasidaryti bent pagrindinius tyrimus o poto zinoma kad sius i VK. Ziuresiu ka parodys hormonai, o poto laukia gimdos nuotrauka  doh.gif

Siaip ne viena siauliete pazystu ir lankosi VK kaune arba Vilniuje. Siaip patariu domekis savo gydymo metodika. Pasidaryt tyrimus. Su gimdos nuotrauka palauk. Geriau istirk vyro grikiukus.

Turiu ne viena pavyzdi kaip paprasti ginekologai nugydo. doh.gif Buvo toks atvejas kad paprasta gine taip nugyde kad liko mergytei dirbtinis apvaisinimas kuris kainuo 10 000 litu. Geriau man rasyk asmenine zinute. As megstu padeti, pati gydausi nevaisinguma beje turiu med. issilavinima. Gal ne i visus klausimus atsakysiu nes mano sritis nera ginekologija.
Atsakyti
Mano istorija tokia :
Dariausi tyrimus chlamidiju, mycoplasma, ureaplasma - viskas gerai
Vyro spermos tyrimas - viskas norma
Dabar darausi hormonu tyrimus - atsakymu dar neturiu.
Jei sake cia viskas bus gerai tai teks gimdos nuotrauka darytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 31, 14:27)
Siaip ne viena siauliete pazystu ir lankosi VK kaune arba Vilniuje.

Nebūtinai, mano pažįstamos šiaulietės (beje ir forumietės biggrin.gif ) lankosi Motinos ir Vaiko klinikoje Kaune smile.gif

Knopke, pirmoji gyd. kaip ir teisingai paskyrė hormonius tyrimus, turiu galvoje dienas, kada reikia juos daryt, bet antroji tai jau suklydo.FSH ir LH reikia daryt 3-5c.d.
Tavim dėta, nepagailėčiau pinigėlių ir nuvažiuočiau iki Kauno. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 31, 15:39)
Nebūtinai, mano pažįstamos šiaulietės (beje ir forumietės  biggrin.gif ) lankosi Motinos ir Vaiko klinikoje Kaune  smile.gif

Knopke, pirmoji gyd. kaip ir teisingai paskyrė hormonius tyrimus, turiu galvoje dienas, kada reikia juos daryt, bet antroji tai jau suklydo.FSH ir LH reikia daryt 3-5c.d.
Tavim dėta, nepagailėčiau pinigėlių ir nuvažiuočiau iki Kauno.  mirksiukas.gif

Ulla aciu uz pataisyma mano. Taip teisa FSH ir LH reik daryt 3-5 cd. Kai savaime suprantamas dalykas kazkaip neatkreipiau demesio.

Tai motina ir vaikas klinika kaune tolygu VK. Ten irgi galima kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 10 31, 15:56)
Ulla aciu uz pataisyma mano. Taip teisa FSH ir LH reik daryt 3-5 cd. Kai savaime suprantamas dalykas kazkaip neatkreipiau demesio.

Tai motina ir vaikas klinika kaune tolygu VK. Ten irgi galima kreiptis.

ziuriu del hormonu tyrimu 3-5 CD juos reikia darytis, as eisiu ryt, bus jau 7 CD g.gif galnet neverta pinigeliu svaistyti arba gal palaukti kito menesio g.gif

labai lauksiu atsakymo 4u.gif

beje, paskyre visus hormonu tyrimus FSH, LH, PRL, TTH, E2, P, T
is viso 7 tyrimai doh.gif
tai bijau, kad gali diena netikti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La princesse: 02 lapkričio 2007 - 16:11
QUOTE(La princesse @ 2007 11 02, 16:09)
ziuriu del hormonu tyrimu 3-5 CD juos reikia darytis, as eisiu ryt, bus jau 7 CD  g.gif  galnet neverta pinigeliu svaistyti arba gal palaukti kito menesio  g.gif

labai lauksiu atsakymo  4u.gif

beje, paskyre visus hormonu tyrimus FSH, LH, PRL, TTH, E2, P, T
is viso 7 tyrimai  doh.gif
tai bijau, kad gali diena netikti  g.gif

FSH ir LH tikrai neverta daryti 7 c.d.
O P (progesteroną) liepė darytis bet kurią dieną? Ir apie 3-5 c.d. neįspėjo? g.gif Jei taip, tai keisk gydytoją.
Atsakyti