Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Dieva mano, kur as papuoliau doh.gif
sake metus laiko maziausiai reikes ji gerti... Tikiuosi atlaikys mano organizmas ir nereikes tiek kesti. Man tai israse po viena per diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimiale @ 2007 11 05, 15:28)
Dieva mano, kur as papuoliau  doh.gif
sake metus laiko maziausiai reikes ji gerti... Tikiuosi atlaikys mano organizmas ir nereikes tiek kesti. Man tai israse po viena per diena  g.gif

g.gif Aš tai siūlau pirmą savaitę po pusę pagerti, na jei gerai jausies galėsi prie pilnos tabletės pereiti. Nėr taip baisu, tsakant... šuo ir kariamas pripranta lotuliukas.gif
Atsakyti
Grazhke kaip tau baigesi su progesterono kiekiu ?
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 11 05, 16:27)
Grazhke kaip tau baigesi su progesterono kiekiu ?

Aš kantriai laukiu mmm, arba tiksliau nelaukiu ax.gif . Šiandien 30c.d (mano ciklas 27-29), vis tikiuosi... avdrug nestuke.gif . Nes pas daktarą eisiu tik 7c.d., tai net nežinau kaip tą progesteroną interpretuot g.gif Kai sužinosiu ką tą mano "ne norma" reiškia duosiu žinot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimiale @ 2007 11 05, 12:40)
labai teisios panos, nereikia kreipt demesio kas ka pasakys, tavo sveikata-tavo brangiausias turtas...  4u.gif
o as biski egoistiskai norejau taves uzklausti: man irgi israse ta bromokriptina nuo prl, pas mane jis dvigubai virsija norma... bet ginekologe sake, kad nuo jo negerai buna, salutiniu poveikiu daug  blink.gif  tiesa, ar ne? as dar nesuspejau nusipirkti, algos laukiu  ax.gif  bet idomu kaip ten su tuo galvos svaigimu, pykinimu, silpnumu?  g.gif

Pradejau nuo puses tabletes ir isgeriau taip visa buteliuka, o kai ejau pirkti papildymo pastebejau, kad recepte parasyta gerti po viena tab per diena, o as po puse. nu kaip pradejau po puse, kad priprasti, taip ir pamirsau, kad turiu pereiti prie visos... doh.gif nu bet dar pirma cikla dariausi tyrima ir jau viskas gerai buvo, tai matyt uztenka ir tos puses smile.gif Bet pirma savaite siek tiek nepatogumu kilo. Man kartais uzeina migrenos priepuoliai, tai va nezinau tiksliai, ar jau migrenai buvo laikas, ar dar ir bromokriptinis isprovokavo, bet galva ziauriai skaudejo kokias 3 dienas su pertraukom. ir viena diena taip stipriai, kad atrode rankos dreba nuo silpnumo. bet po to viskas, jokiu pojuciu nejauciu, netrukdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rita.gs @ 2007 11 05, 18:02)
Pradejau nuo puses tabletes ir isgeriau taip visa buteliuka, o kai ejau pirkti papildymo pastebejau, kad recepte parasyta gerti po viena tab per diena, o as po puse. nu kaip pradejau po puse, kad priprasti, taip ir pamirsau, kad turiu pereiti prie visos...  doh.gif nu bet dar pirma cikla dariausi tyrima ir jau viskas gerai buvo, tai matyt uztenka ir tos puses smile.gif Bet pirma savaite siek tiek nepatogumu kilo. Man kartais uzeina migrenos priepuoliai, tai va nezinau tiksliai, ar jau migrenai buvo laikas, ar dar ir bromokriptinis isprovokavo, bet galva ziauriai skaudejo kokias 3 dienas su pertraukom. ir viena diena taip stipriai, kad atrode rankos dreba nuo silpnumo. bet po to viskas, jokiu pojuciu nejauciu, netrukdo smile.gif

idomui kaip... o ziurek, pas tave didelis skirtumas buvo? sori jei jau rasei, o as nedaskaiciau ko nors 4u.gif nes pas mane sakau, dvigubas prolaktinas ir perspejo gydytoja kad metus gerti reikes g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimiale @ 2007 11 06, 13:14)
idomui kaip... o ziurek, pas tave didelis skirtumas buvo? sori jei jau rasei, o as nedaskaiciau ko nors  4u.gif  nes pas mane sakau, dvigubas prolaktinas ir perspejo gydytoja kad metus gerti reikes  g.gif

Man ir paciai dabar butu idomu... Nei maciau as, nei man sake, nei as klausiau doh.gif Pradzioj ciklo dare hormonus, sako, viskas ok, laukiam ciklo galo, darysim kitus. Tada padare pabaigoj prolaktina, ir sake, kad GAL cia del jo man ciklo nera, nes virsija norma. Bet is tokio pasakymo, matyt reikia suprast, kad nedaug ten virsijo. Plius, kaip jau minejau, mmm atsirado iskart kita diena, kai isgeriau puse tabletes bromokriptino. Todel labai abejoju, kad man tas bromokriptinas ypatingai butu padejes. Turbut nebuvo prl labai padidejes.
Atsakyti
QUOTE(rita.gs @ 2007 11 06, 17:29)
Man ir paciai dabar butu idomu... Nei maciau as, nei man sake, nei as klausiau  doh.gif Pradzioj ciklo dare hormonus, sako, viskas ok, laukiam ciklo galo, darysim kitus. Tada padare pabaigoj prolaktina, ir sake, kad GAL cia del jo man ciklo nera, nes virsija norma. Bet is tokio pasakymo, matyt reikia suprast, kad nedaug ten virsijo. Plius, kaip jau minejau, mmm atsirado iskart kita diena, kai isgeriau puse tabletes bromokriptino. Todel labai abejoju, kad man tas bromokriptinas ypatingai butu padejes. Turbut nebuvo prl labai padidejes.

Vienzo, supratau smile.gif

Sveikinu, kad mmm naturalias turi ir linkiu issitirti iki galo, kad klaustuku jokiu neliktu... ir nekreipk tu demesio i tai, kas ka sako... Jei gine "liepe nesirodyt 6 menesius" tai keisk gine! ar as ne taip supratau? g.gif

nes jau as pasimokiau su tokiom ginem, nebuciau tikrai tiek problemu turejus, jei jau is pirmo karto butu pastebejusi kazka, o ne pagrindine fraze: "tai naturaliai susitvarkys"... schmoll.gif
Atsakyti
pasiklausiau pas mergaites IUi skyrelyje sake klausti Jusu blush2.gif as nauja tai nelabai zinau kaip cia kas blush2.gif tai va man pakartojo SHBG turiu 140 (normos raso pas mane 26-110)taigi siek tiek per daug.O testosterono turiu 2,19 raso jog gali buti nuo 0.26 iki 2.9 pasiskaiciavau LAI man rodo 1.56 cia gerai ar blogai.Ir kuom tas LAI konkreciai itakoja pastojima,gal galit man zaliai kas nors paaiskinti? blush2.gif
Atsakyti
Siaip tai apie LAI indeksus nesusimanau. Mano buvo gerokai virs 2 . Sake yra negerai. Gaila nepamenu iki kiek tas yra gerai.

Paskui daktare vaisingumo klinikoje mazino T kieki vaistais. Bet po menesio tas kiekis kaip ir sumazejo labai, bet visvien beda neisnyko. schmoll.gif
Atsakyti
nu ir man idomu, ar atskirai tie du rodikliai (TEST ir SHBG) turi kazkokia reiksme, ar tik tiek, kad is ju skaiciuojamas LAI g.gif nes pas mane irgi dabar jau LAI per viduri normos. (tipo jau geras)..bet TEST tai veik nulinis.. g.gif

Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif gal galit kas paaiskinti ka rodo mano hormonai
FSH 4,07
LH 3,41
Testosteronas 0,719
SHBG 71,02

cia gerai kas ar blogai? buciau dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti