Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(violeta_151 @ 2007 12 06, 17:54)
Ačiū už gerus žodžius smile.gif  tikiuosi ir man pavyks kadanors  nestuke.gif

O kodėl man sakė, kad jeigu dabar neplanuoju leliuko reikia gerti KT ?
o dėl  PKS:  jeigu nieko nedaryti tai kas bus toliau su mano sveikata?

T.y. jeigu PKS tai b8tinai reikia gerti tabletes? pvz. KT ?
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2007 12 06, 18:28)
T.y. jeigu PKS tai b8tinai reikia gerti tabletes? pvz. KT ?

Taip, nes policistinėms kiaušidėms KT lyg nuostabiausias balzamas biggrin.gif
Matai, KT neleidžia tiems išprotėjusiems hormonams toliaus dirbti savo darbo, geriant KT, neaugs nereikalingi, neovuliuojantys folikulai, nedidės kiaušidės, nestorės jų kapsulė. O kur dar androgenų, vyriškų hormonų, slopinimas. Žodžiu, naudos daug mirksiukas.gif
Aš va pvz neseniai 2 mėn gėriau KT, o juos nutraukus, turėjau natūralią ovuliaciją thumbup.gif Nutraukus juos gerti, kai kuriom trumpam išlieka gydomasis efektas smile.gif
Atsakyti
O Duphastonas panašiai padeda turint PKS ?
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2007 12 06, 19:31)
O Duphastonas panašiai padeda turint PKS ?

Violeta, PKS yra neišgydomas, tik apeinamas priklausomai nuo siekiamų rezultatų. Gal tu per daug nekvaršink sau galvos. Jei neplanuoji nėštumo, gerk KT, jei planuoji - reikėtų pagalvoti apie gerą gydytoją, pas kurį lankysies, ir tiesiog vykdyti jo paskyrimus.
Atsakyti
Labai dėkinga esu Jums, Mia ir Daiva smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, skubiai reikia pagalbos! nėštumo testai teigiami. hcg auga taip (daryta kas antrą dieną): 103-256-774. lyg ir gerai. bet panikuoju dėl progesterono. šiandien daryto tyrimo Grybo g. rezultatas 19.17. ar žemas? ar normalus? deja, lapelio iš Grybo neturiu, rezultatus sužinojau telefonu. VK pasiskambinau, mano gydytojos nėra, tai nieko ir nepakomentavo verysad.gif . pas gydytoją tik antradienį. numirsiu iš panikos doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Relaxa @ 2007 12 10, 19:40)
Mergaitės, skubiai reikia pagalbos! nėštumo testai teigiami. hcg auga taip (daryta kas antrą dieną): 103-256-774. lyg ir gerai. bet panikuoju dėl progesterono. šiandien daryto tyrimo Grybo g. rezultatas 19.17. ar žemas? ar normalus? deja, lapelio iš Grybo neturiu, rezultatus sužinojau telefonu. VK pasiskambinau, mano gydytojos nėra, tai nieko ir nepakomentavo verysad.gif . pas gydytoją tik antradienį. numirsiu iš panikos doh.gif .

Relaxa, nežinia kokios normos. Bet kokiu atveju dėl šventos ramybės tikrai gali pavartoti progesteroną - Diufastoną ar Utrogestą ar Crynoną - ką turi?
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 12 10, 20:03)
Relaxa, nežinia kokios normos. Bet kokiu atveju dėl šventos ramybės tikrai gali pavartoti progesteroną - Diufastoną ar Utrogestą ar Crynoną - ką turi?

man neskyrė nieko iš progesteroninių, tad neturiu ir receptų, todėl ir panikuoju verysad.gif cray.gif VK liepė laukti vizito pas gydytoją, bet man atrodo, savaitę laukti per ilgai, jeigu progesterono maža verysad.gif
blogiau nuo Jūsų minėtų vaistų tikrai nebus, taip? gal aš forume paieškosiu, gal kas parduoda ką nors iš progesteroninių.
Papildyta:
gal kas turi Grybo g. hormonų normas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaxa: 10 gruodžio 2007 - 20:14
QUOTE(Relaxa @ 2007 12 10, 20:16)
man neskyrė nieko iš progesteroninių, tad neturiu ir receptų, todėl ir panikuoju verysad.gif cray.gif VK liepė laukti vizito pas gydytoją, bet man atrodo, savaitę laukti per ilgai, jeigu progesterono maža verysad.gif
blogiau nuo Jūsų minėtų vaistų tikrai nebus, taip? gal aš forume paieškosiu, gal kas parduoda ką nors iš progesteroninių.
Papildyta:

diufastona parduoda ir be recepto, tikrai zinau, nes kelis kartus esu pirkus, jei neparduos vienoj vaistinej tai kurioj kitoj tikrai parduos. 4u.gif
o gydytojai gal pabandyk ryt pasisakmbint.
Atsakyti
QUOTE(Relaxa @ 2007 12 10, 20:16)
Papildyta:

Pas ką VK gydaisi? Siūlau gauti gydytojos telefoną ir jai skambinti. Jei trūksta progestreono, tai čia ne juokas. Aš turiu Usonienės ir Meškauskienės mobilius. Šiandien jau apsiesi. O ryt iš pat ryto paskambinsi ir nusipirksi Crynono klinikoj, jei reikes (apie 250 Lt kainuoja dviem savaitem).
Atsakyti
Relaxa, siusk vyra duphastono bent jau 4u.gif as turiu utrogesto jeigu ka viena pllytele, jeigu vilniete, netoli, galiu atvezt. Gal ir neisspres vienas vakaras, ale ka cia gali zinot ...
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 12 10, 21:21)
Pas ką VK gydaisi? Siūlau gauti gydytojos telefoną ir jai skambinti. Jei trūksta progestreono, tai čia ne juokas. Aš turiu Usonienės ir Meškauskienės mobilius. Šiandien jau apsiesi. O ryt iš pat ryto paskambinsi ir nusipirksi Crynono klinikoj, jei reikes (apie 250 Lt kainuoja dviem savaitem).

As turiu Visockienes mob.nr., jei reikes mirksiukas.gif
Atsakyti