Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

ačiū, mergaitės 4u.gif . gavau diufastono, išgyvensiu iki ryto, o ten jau lėksiu į VK.
Atsakyti
QUOTE(Relaxa @ 2007 12 10, 19:40)
Mergaitės, skubiai reikia pagalbos! nėštumo testai teigiami. hcg auga taip (daryta kas antrą dieną): 103-256-774. lyg ir gerai. bet panikuoju dėl progesterono. šiandien daryto tyrimo Grybo g. rezultatas 19.17. ar žemas? ar normalus? deja, lapelio iš Grybo neturiu, rezultatus sužinojau telefonu. VK pasiskambinau, mano gydytojos nėra, tai nieko ir nepakomentavo verysad.gif . pas gydytoją tik antradienį. numirsiu iš panikos doh.gif .

Galima ir į Grybo g juk paskambinti dėl normų.
Greičiausiai čia normos ng/mL, reikia tada daugint maždaug iš 3 ir gausim mum įprastesnius nmol mirksiukas.gif Ir neblogas, pakankamas skaičius išeina nmol smile.gif
Aišku, apsidrausk, pavartok vaistus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mia: 10 gruodžio 2007 - 22:25
Sveikos, gal galit pakomentuot mano tyrimu rezultatus ax.gif

Daryti jie 3 CD.

FSH -7,75 lU/l
LH - 8,6 lU/l
prolaktinas - 372,7 mlU/l
testosteronas - 2,04 nmol/l
progesteronas - 2,43 nmol/l
estradiolis (E2) - 230,6 pmol/l
TTH - 1,91 mlU/l

Ačiū 4u.gif
šiaip atrodo visi daugmaž į normas telpa, bet reikia dar juk kažkokius santykius žiūreti g.gif
Atsakyti
QUOTE(La princesse @ 2007 12 11, 21:14)
Sveikos, gal galit pakomentuot mano tyrimu rezultatus  ax.gif

Daryti jie 3 CD.

FSH -7,75 lU/l
LH - 8,6 lU/l
prolaktinas - 372,7 mlU/l
testosteronas - 2,04 nmol/l
progesteronas - 2,43 nmol/l
estradiolis (E2) - 230,6 pmol/l
TTH - 1,91 mlU/l

Ačiū 4u.gif
šiaip atrodo visi daugmaž į normas telpa, bet reikia dar juk kažkokius santykius žiūreti  g.gif

jei turi omeny santykį tarp FSH ir LH - jis geras smile.gif Progesterono nėra tikslo daryti ciklo pradžioje - jo parodymai šiuo metu neinformatyvūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2007 12 06, 17:16)

Bet pats santykis kiaušidžių išsekimo kiek žinau nerodo. Tą "senėjimą" rodo labai aukštas FSH, o ne santykis. Pataisykit jei klystu  unsure.gif

kiek tas aukstas FSH? g.gif

ir koks santykys geras, o koks blogas jau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2007 12 11, 22:15)
jei turi omeny santykį tarp FSH ir LH - jis geras smile.gif Progesterono nėra tikslo daryti ciklo pradžioje - jo parodymai šiuo metu neinformatyvūs ax.gif

o kaip ta santyki skaiciuoti g.gif
o pasidaryti liepe visus ir tiek doh.gif matyt teks rimtai keist gine biggrin.gif

tai sakot viskas norma pas mane g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(La princesse @ 2007 12 11, 22:19)
tai sakot viskas norma pas mane  g.gif  bigsmile.gif

Pas mane LH 10, tai gine sake, kad mano amziuje turetu but per puse mazesnis apie 5. Pas tave 8,6. Gal kitos geriau zinos, ar turi but mazenis?? Nors santykis geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(La princesse @ 2007 12 11, 21:19)
o pasidaryti liepe visus ir tiek  doh.gif  matyt teks rimtai keist gine  biggrin.gif

QUOTE(rita.gs @ 2007 12 11, 22:37)
Pas mane LH 10, tai gine sake, kad mano amziuje turetu but per puse mazesnis apie 5.

Eina sau, nu ir ginekologės jūsų doh.gif

rita.gs, man kažkodėl atrodo, kad tavo ginekologė, sakydama, kad LH per daug, supainiojo jį su FSH g.gif g.gif g.gif

LH/FSH santykis: LH dalinamas iš FSH, jei skaičius daugiau nei 1,5 - įtariamas policistinių kiaušidžių sindromas.
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2007 12 12, 00:08)
rita.gs, man kažkodėl atrodo, kad tavo ginekologė, sakydama, kad LH per daug, supainiojo jį su FSH  g.gif  g.gif  g.gif
LH/FSH santykis: LH dalinamas iš FSH, jei skaičius daugiau nei 1,5 - įtariamas policistinių kiaušidžių sindromas.

Ane?.. Nu gal supainiojo, bet tai cia VK buvau g.gif Gal as jau painioju pati kazka doh.gif Vienas zinau 10, kitas 7 pas mane si cikla. Bet ji man pries tai PK itare, tai lyg tas didesnis LH turetu but. Nebent as jau visai fool.gif (o tai irgi imanoma lotuliukas.gif ). Tas lapas i gine buvo atverstas, bet lyg tikrai LH ten buvo prie 10 ... doh.gif Nu man jau geriau LH, nei FSH doh.gif
Tai sakot, nebutinai turi but tie hormonai apie 5 ? (Man 26 metai).
Atsakyti
QUOTE(rita.gs @ 2007 12 11, 23:35)
Ane?.. Nu gal supainiojo, bet tai cia VK buvau  g.gif Gal as jau painioju pati kazka  doh.gif Vienas zinau 10, kitas 7 pas mane si cikla. Bet ji man pries tai PK itare, tai lyg tas didesnis LH turetu but. Nebent as jau visai  fool.gif (o tai irgi imanoma  lotuliukas.gif ). Tas lapas i gine buvo atverstas, bet lyg tikrai LH ten buvo prie 10 ...  doh.gif Nu man jau geriau LH, nei FSH  doh.gif
Tai sakot, nebutinai turi but tie hormonai apie 5 ? (Man 26 metai).

Nu nežinau, mano LH visada kokie 15-18 ir VK niekas nieko neaiškino kad amžiui netinkamas. Tiesiog kai jis ryškiai didesnis už FSH, diagnozuoja PKS ir tiek. O ir kitom policistukėm, kurių LH dažniausiai tarp 10 ir 25 nesu girdėjus, kad būtų akcentuojama g.gif
Nereikia spelioti, kitą kartą nebijok klausti, nežiūrinėk apversto lapelio biggrin.gif Sakyk o kaip FSH? Kaip LH? biggrin.gif Ir su mumis pasidalink, ar tikrai LH rodo kiaušidžių "senėjimą" g.gif
Atsakyti
Galiu pakartot, ka ji man sake. Kad laukti ner ko, pradedam stimuliuot. 10 per daug, turetu but perpus mazesnis. Toliau cituoju: "Kai buna 12, mes kraipom galvom, kai 18 - nestimuliuojam, nes zinom, jog kiausides neatsilieps" g.gif Nu bet ir tel diena pries ji man apie liutenizuojanti hormona kalbejo... Nebent po to kazka sumaise doh.gif Prasideda cia jau visokie "viena gine sake" lotuliukas.gif doh.gif Gerai, toliau laukiu mmm, stengiuos nestresuot lotuliukas.gif Einu ryt masazo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rita.gs @ 2007 12 11, 23:50)
Galiu pakartot, ka ji man sake. Kad laukti ner ko, pradedam stimuliuot. 10 per daug, turetu but perpus mazesnis. Toliau cituoju: "Kai buna 12, mes kraipom galvom, kai 18 - nestimuliuojam, nes zinom, jog kiausides neatsilieps"  g.gif Nu bet ir tel diena pries ji man apie liutenizuojanti hormona kalbejo... Nebent po to kazka sumaise  doh.gif Prasideda cia jau visokie "viena gine sake"  lotuliukas.gif  doh.gif Gerai, toliau laukiu mmm, stengiuos nestresuot  lotuliukas.gif Einu ryt masazo  ax.gif

Oi, aš tai tikrai ne preotingesnė už VK ginekologę. VK, taip sakant, yra "aukščiausia instancija" biggrin.gif
Aha, panašu, kad apie LH kalbėjo, nes kai LH arti 20 iš tiesų sunkiai stimuliuojasi, bet... žinau kad stimuliuoja. Mane stimuliuodavo.
Atsakyti
Garantuotai apie FSH buvo kalba - čia Rita pati pripainiojo mirksiukas.gif
Atsakyti