ačiū, mergaitės
. gavau diufastono, išgyvensiu iki ryto, o ten jau lėksiu į VK.
QUOTE(Relaxa @ 2007 12 10, 19:40)
Mergaitės, skubiai reikia pagalbos! nėštumo testai teigiami. hcg auga taip (daryta kas antrą dieną): 103-256-774. lyg ir gerai. bet panikuoju dėl progesterono. šiandien daryto tyrimo Grybo g. rezultatas 19.17. ar žemas? ar normalus? deja, lapelio iš Grybo neturiu, rezultatus sužinojau telefonu. VK pasiskambinau, mano gydytojos nėra, tai nieko ir nepakomentavo
. pas gydytoją tik antradienį. numirsiu iš panikos
.
Galima ir į Grybo g juk paskambinti dėl normų.
Greičiausiai čia normos ng/mL, reikia tada daugint maždaug iš 3 ir gausim mum įprastesnius nmol
Aišku, apsidrausk, pavartok vaistus.
Sveikos, gal galit pakomentuot mano tyrimu rezultatus
Daryti jie 3 CD.
FSH -7,75 lU/l
LH - 8,6 lU/l
prolaktinas - 372,7 mlU/l
testosteronas - 2,04 nmol/l
progesteronas - 2,43 nmol/l
estradiolis (E2) - 230,6 pmol/l
TTH - 1,91 mlU/l
Ačiū
šiaip atrodo visi daugmaž į normas telpa, bet reikia dar juk kažkokius santykius žiūreti
Daryti jie 3 CD.
FSH -7,75 lU/l
LH - 8,6 lU/l
TTH - 1,91 mlU/l
Ačiū
šiaip atrodo visi daugmaž į normas telpa, bet reikia dar juk kažkokius santykius žiūreti
QUOTE(La princesse @ 2007 12 11, 21:14)
Sveikos, gal galit pakomentuot mano tyrimu rezultatus
Daryti jie 3 CD.
FSH -7,75 lU/l
LH - 8,6 lU/l
TTH - 1,91 mlU/l
Ačiū
Daryti jie 3 CD.
FSH -7,75 lU/l
LH - 8,6 lU/l
TTH - 1,91 mlU/l
Ačiū
jei turi omeny santykį tarp FSH ir LH - jis geras
QUOTE(Mia @ 2007 12 06, 17:16)
Bet pats santykis kiaušidžių išsekimo kiek žinau nerodo. Tą "senėjimą" rodo labai aukštas FSH, o ne santykis. Pataisykit jei klystu
kiek tas aukstas FSH?
ir koks santykys geras, o koks blogas jau
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2007 12 11, 22:15)
jei turi omeny santykį tarp FSH ir LH - jis geras
Progesterono nėra tikslo daryti ciklo pradžioje - jo parodymai šiuo metu neinformatyvūs 
o kaip ta santyki skaiciuoti
o pasidaryti liepe visus ir tiek
tai sakot viskas norma pas mane
QUOTE(La princesse @ 2007 12 11, 22:19)
Pas mane LH 10, tai gine sake, kad mano amziuje turetu but per puse mazesnis apie 5. Pas tave 8,6. Gal kitos geriau zinos, ar turi but mazenis?? Nors santykis geras
QUOTE(La princesse @ 2007 12 11, 21:19)
o pasidaryti liepe visus ir tiek
matyt teks rimtai keist gine
QUOTE(rita.gs @ 2007 12 11, 22:37)
Pas mane LH 10, tai gine sake, kad mano amziuje turetu but per puse mazesnis apie 5.
Eina sau, nu ir ginekologės jūsų
rita.gs, man kažkodėl atrodo, kad tavo ginekologė, sakydama, kad LH per daug, supainiojo jį su FSH
LH/FSH santykis: LH dalinamas iš FSH, jei skaičius daugiau nei 1,5 - įtariamas policistinių kiaušidžių sindromas.
QUOTE(Mia @ 2007 12 12, 00:08)
rita.gs, man kažkodėl atrodo, kad tavo ginekologė, sakydama, kad LH per daug, supainiojo jį su FSH
LH/FSH santykis: LH dalinamas iš FSH, jei skaičius daugiau nei 1,5 - įtariamas policistinių kiaušidžių sindromas.
Ane?.. Nu gal supainiojo, bet tai cia VK buvau
Tai sakot, nebutinai turi but tie hormonai apie 5 ? (Man 26 metai).
QUOTE(rita.gs @ 2007 12 11, 23:35)
Ane?.. Nu gal supainiojo, bet tai cia VK buvau
Gal as jau painioju pati kazka
Vienas zinau 10, kitas 7 pas mane si cikla. Bet ji man pries tai PK itare, tai lyg tas didesnis LH turetu but. Nebent as jau visai
(o tai irgi imanoma
). Tas lapas i gine buvo atverstas, bet lyg tikrai LH ten buvo prie 10 ...
Nu man jau geriau LH, nei FSH
Nu nežinau, mano LH visada kokie 15-18 ir VK niekas nieko neaiškino kad amžiui netinkamas. Tiesiog kai jis ryškiai didesnis už FSH, diagnozuoja PKS ir tiek. O ir kitom policistukėm, kurių LH dažniausiai tarp 10 ir 25 nesu girdėjus, kad būtų akcentuojama
Nereikia spelioti, kitą kartą nebijok klausti, nežiūrinėk apversto lapelio
Galiu pakartot, ka ji man sake. Kad laukti ner ko, pradedam stimuliuot. 10 per daug, turetu but perpus mazesnis. Toliau cituoju: "Kai buna 12, mes kraipom galvom, kai 18 - nestimuliuojam, nes zinom, jog kiausides neatsilieps"
Nu bet ir tel diena pries ji man apie liutenizuojanti hormona kalbejo... Nebent po to kazka sumaise
Prasideda cia jau visokie "viena gine sake"
Gerai, toliau laukiu mmm, stengiuos nestresuot
Einu ryt masazo
QUOTE(rita.gs @ 2007 12 11, 23:50)
Galiu pakartot, ka ji man sake. Kad laukti ner ko, pradedam stimuliuot. 10 per daug, turetu but perpus mazesnis. Toliau cituoju: "Kai buna 12, mes kraipom galvom, kai 18 - nestimuliuojam, nes zinom, jog kiausides neatsilieps"
Nu bet ir tel diena pries ji man apie liutenizuojanti hormona kalbejo... Nebent po to kazka sumaise
Prasideda cia jau visokie "viena gine sake"
Gerai, toliau laukiu mmm, stengiuos nestresuot
Einu ryt masazo 
Oi, aš tai tikrai ne preotingesnė už VK ginekologę. VK, taip sakant, yra "aukščiausia instancija"
Aha, panašu, kad apie LH kalbėjo, nes kai LH arti 20 iš tiesų sunkiai stimuliuojasi, bet... žinau kad stimuliuoja. Mane stimuliuodavo.