As esu girdejus, kad manu kose yra pati kaloringiausia ir maziausiai maistines vertes turinti kose.. bet jei waikas walgo su mielu noru, kodel gi ne?! mums taip pat nutukimas negresia, tai mes walgom ja

Kas tiesa tai tiesa-ji pati kaloringiausia ir turinti maziausiai vertes,bet jei ja pagardint jogurtu,razinom ar pns,tai kazkur esu skaicius,kad tada verte jos keicias
Kiek zinau tai labai maziems negalima manu koses ir vyresnio amziaus, nes tukina. Bet nuo 1m laiko manau nera nieko blogo.Reikia tik praturti ja.

Maniškei tai nepatinka manų košė,porą kartų pasiūliau,nevalgė,tai daugiau ir neviriau

o mes apart manu vel nieko nevalgom
jau ir pusryciam ir vakrienei reikia duot,nes daugiau nieko neisiulau,jokio normalaus maisto
man atrodo kad nera gerai daug manu koses,va kaip pas mus,bet kas duoda reciau nieko blogo,gi ant jos dauguma isaugome

Karta i savaite palepinu, atsimnu kai sirgo mazoji tai tik manu kose ir valge

retai duodavau nes visos zinom jin nieko gero
o dabar labai retai kada valgo
jau geriau ryziu

Viena karta daviau tai nevalge, kita karta jau kazkiek suvalge paskui pradejo pro dantis kost. Gal nepatinka jai tokia

Valgom, ir nematau nieko blogo, patys su tokia koše užaugom, lyg ir sveiki tiek fiziškai tiek psichiškai.
valgom valgom
manų košė nėra - bloga košė. tik, kad tėveliai ja piknaudžiauja, kai vaikučiai mažučiai. dabar mes ją valgom porą kartų per savaitę