Įkraunama...
Įkraunama...

Manų košė

Nevalgo dukryte manu koses. Galvojau isvirsiu, paivairinsiu juos meniu biggrin.gif Bet kur tau, spajuna ir viskas. smile.gif
Atsakyti
As irgi zinau, kad manu kose nera maistinga, bet darzelyje ja kiek zinau tikrai duoda, tai reikes palaipsniui pratinti prie skonio, kol pradesim lankyti darzeli ax.gif
Atsakyti
kiek teko girdet, tai joje nieko vertingo organizmui nera g.gif nezinau teisybe ar ne....
bet jei vaikutis is kudesniu, tai del svorio sako ji gerai smile.gif mano vaikis nera stambuolis tai as jam kartais isverdu ( 1-2 kart savaiteje)
Atsakyti
mano princese tikra manekene, esam tik 9,3kg o jau 1.3m... tad manu kosyte verdames 2 k savaitej, pasiskaninam uogytemis, kartais cinamono pabarstau. beje, tai vienintele kose kuria ji valgo apsilaizydama biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazoji valgo manu kose koki karta savaiteje,jai visai patinka,as dar banana sutrinu i kose,tai gaunasi kaip pirktine good night biggrin.gif
Atsakyti
Manu kose duodu mazdaug 1-2 kartus per savaite, valgom labai skaniai, nutukimas ar antsvoris mums negresia, taigi nematau nieko cia blogo. Beje, sia kose labai mielai valgo visa seima. O del maistingumo vertingumo ar pan. tai mano nuomone yra daug visokio prastesnio maisto kuri mamos vaikuciams kisa doh.gif Is kitos puses pagalvojus, manau daugelis is musu kartos mamu net ir pacios uzaugo ta manu kose maitinamos ax.gif
Atsakyti
Musu princese manu koses nemegsta ax.gif
Atsakyti
Isverdu labai labai retai, darzelyje ja tikrai gan daznai duoda, gal darzelyje mazas priprato ir iprato ja valgyti, nes namie pirma karta isviriau visai nesenai. Jis labai skaniai valgo grudu dribsniu koses, nuo 8men ju net belnderiuoti nereikia, tai manuir nevirdavau. Butu nevalgus, buciau bandziusi bet kad tik ka nors suvalgytu.
Atsakyti
Maniske mielai manu kose kapoja. Isverdu mazdaug karta per savaite. Maniske megsta tokia nelabai saldzia, tai dedu tik truputi cukraus. Cia, kur mes gyvename (ne Lietuvoje), didesni vaikai paprastai jau kosiu nebevalgo, tai visi stebisi, kad maniske, budama 4,5 metu dar ja tebevalgo. Tada paaiskinu, kad Lietuvoje manu kose net mano du suauge broliai dar tebevalgo ax.gif
Atsakyti
kai nesugalvoju ka paruost pusryciams blush2.gif , tada jau verdu manu kose, bet taip buna retai smile.gif , o darzely pastebejau kad i savaite bent karta pusryciams visada buna manu kose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raciren: 01 gegužės 2009 - 11:54
Mūsų šeimoje manus mėgsta ir vaikai irtėvai smile.gif . Bent kartelį per savaitę išsiverdame.
Mažiukui manų košę verdu su tarkuotomis morkytėmis. Pradžioje nedideliame kiekyje vandenuko paverdu morkytes tarkuotas, po to pilu pienuką, dedu manų kruopytes ir paverdu apie 10 min. truputį sviestuko ir cukriuko ir vakarienė- pusryčiai paruošti tongue.gif
Atsakyti
nieko verta manu kose, ji tik tukina vaika ir tiek, as verdu ir mielai valgo kukuruzu kruopu kose, ji daug vertingesne, nei manu. smile.gif
Atsakyti