Mes manu nevalgom, kazkaip niekas seimoje nemegsta, be to is visu kruopu ji maziausiai vertinga. Sveikiausia grikiu kose, siaip valgome ivairias.
Valgom ir mes manų košę, patinka mažiukui, su įvairia uogiene. Valgom nedažnai, bet kartais pasimėgauja. Skaičiau kad šios kuopos nėra labai vertingos, bet jei mažiui skanu, lai mėgaujasi

Maniskiui jau metai ir 5men bet dar nei kart jos negavo. esu girdejusi,kad tai pati nevertingiausia kose,jau geriau betkokia kita.
bent karta per savaite duodu manu kose-nematau nieko cia blogo.gal jei vaikas nutukes butu, o kai maniskis labai isrankus ir ne visada viska valgo, tai nematau problemu

QUOTE(Debesiukee @ 2009 09 06, 23:49)
Maniskiui jau metai ir 5men bet dar nei kart jos negavo. esu girdejusi,kad tai pati nevertingiausia kose,jau geriau betkokia kita.
Manu koses pirma karta sunui isviriau pries kelias dienas. Norejosi siek tiek ivairoves kosiu srityje

maniskis manu kose jau nuo puses metuku valgo

Nea, neduodu, nes ir visas kitas koses mielai valgo. Tai kam tada tie manai. Nieko juose vertingo neta. Tuscias maistas vitaminu atzvilgiu.
Duodu koki karta ar du i savaite,nes maniskis smulkutis.......Siaip daktarai sako nelabai tinka manu kose rubuiliukam

QUOTE(gloss @ 2009 08 25, 14:41)
valgome ir mes, nupirkusi esu ekologiska su selenomis, verdu ne taip ir daznai, gal koki 1 kart savaitei, maniskei irgi ji patinka 

mes tokia pat koše turim, skani net ir mums suaugusiems

QUOTE(Meškašunis @ 2009 10 03, 13:03)
Nea, neduodu, nes ir visas kitas koses mielai valgo. Tai kam tada tie manai. Nieko juose vertingo neta. Tuscias maistas vitaminu atzvilgiu.

batonas,sausainiai,dziuvesiai irgi nenaudingas maistas jo taip pat neduodat vaikam?