Mano dukra manų košės valgė tik kelis kartus. Tikriausiai todėl, kad aš jos neverdu, nes ji nėra vertinga. Mieliau renkamės grikius, avižas ir rugius bei kitų grūdų košes. Vat taip

Jei tik virciau ,tai valgytų ir valgytų,nes ji mano vaikams pati skaniausia.Bet daugiausia verdu avizu,grikiu,4 grudu koses.
Nevalgo mano berniukas nei manų košės , nei pienuko jokio negeria.Aš ir nekišu.
nepataikiau dar išvirt taip,kad patiktų

As verdu ta ekologiska su selenelemis. Labai skani. Zinoma, ant pienuko virta, su sviestuku, galima ir su trintomis uogytemis ar cinamonu
. Ryte jei verdu, tai visai seimai puoda

Pas mus tai kai jau nieko kito neisiulau - tada dar manau issigelbesiu manu kose, bet jau kelintas kartas - jei nevalgo, tai ir manu kose netinka, ar pagardinta kuo ar ne - net neragauja. Tai jau paskutinius kartus verdu veltui... tenka ismesti
, nors kelis kartus labai noriai ir skaniai suvalge
o paivairinimui manau reikia pabandyti duoti vaikui nors truputi, cia vis sakoma nevertinga, bet ir nenuodinga manau

o paivairinimui manau reikia pabandyti duoti vaikui nors truputi, cia vis sakoma nevertinga, bet ir nenuodinga manau

As tai neduodu
manu koses,gydytoja sake neduoti,nes nieko vertingo neturi,tik tukina vaika.

Pries tai rasiau,kad manu koses neragavom,bet va nesenai suzinojau toki recepteli.Moliuga sutarkuot per burokine tarka,pavirt ir ibert manu kruopu truputi.Viena kart jau viriau(labai daug moliugu turim)dukryte valge.Manau 1kart per savaite kol baigsis moliugai sia kose virsiu.
Mes manų košę valgom karta ar du į mėnesi, vien tik dėl paįvairinimo, ir kertam ja labai skaniai. Verdam ant vandens su trupučiu sviestuko ir tarkuotu obuoliuku. Aš manu jei ja duot dažnai tai gal ir blogai butų.
Maniškės ragavo tik sykį manų košės...tik aną savaitę prisiruošiau nupirkt manų kruopų...ir nelabai mokėjau virt, nes mes su vyru nevalgom
, bet kažkaip išviriau. Ir visai patiko joms
Šiaip anksčiau vis neviriau būtent dėl tos mažos jos vertės. Bet kadangi maiškės turi labai didelį svorio deficitą, tai nutariau pabandyt...

mazdaug 1 kart i savaite isverdu, ir tikrai nemanau kad cia jau toks blogis

Sestadieniais visada verdu manu kose.Labai noriai valgo.Mes dar mazai priaugam, esam smulkios, tai tik i nauda