Įkraunama...
Įkraunama...

Manų košė

darzelyje valgo, o namuose neverdu 4u.gif
Atsakyti
Kartais issiverdame,bet nepasakyciau,kad labai valgo musu sunelis 4u.gif
Atsakyti
Kadangi mano vaikas nelabai valgus, o manų košę mėgsta, tai verdu jam ją dukart per savaitę mirksiukas.gif Su trintom šaldytom uogom rolleyes.gif Mažiukui 1m 5mėn wink.gif
Atsakyti
Verdu, gal ne taip dažnai, bet kai norisi paįvairinti grūdų košes, verdam manų, nematau joje nieko bloga rolleyes.gif
Atsakyti
Oi manu kose pas mus savaitgaline, nes jei namie didzioji, tai be manu koses nei vienos dienos doh.gif Gali valgyti 3 kart dienoje ir tik ja biggrin.gif Ir mazylis kabina saukstais, o didzioji pamokinus , kad reikia su cinamonu valgyti ax.gif
Atsakyti
na blogybe joje turbut tik del nutukimo,maniske kai valgo viska ir yra pakankamai stambi,tai nevalgom dar koses,bet jei nevalgytu nieko,tai tikrai duociau.... blush2.gif nors pati uzaugau ant manu koses ir visa laika buvau plonyte kaip virbaliukas.... biggrin.gif nu tikrai geriau manu kose nei kokios desreles ar pirktiniai koldunai.... doh.gif
Atsakyti
verdu, su sviestuku dar pamaisau tai lapnoja pilnais zandais bigsmile.gif
Atsakyti
Maniškiai taip pat mėgsta, bet dažnai neverdu, nes tai nėra maistine verte turtinga košė.
Atsakyti
as irgi verdu, bet nelabai daznai, kokius 2-3 kartus i menesi...irgi imaisau sviestuko ir su vaisiu tyrele lapnoja smile.gif
Atsakyti
Niekada neviriau manu koses, net neturiu jos nusipirkusi ax.gif gulejom ligonineje, tai sunelis tik ten pirma karta paragavo, tai is pradziu valgyt net nenorejo doh.gif
Atsakyti
Aš ją verdu gal nuo kokių 5 mėnesių, nes kitokių nevalgė smile.gif
Atsakyti
ir mes valgom sita kose su sviestuku wink.gif
Atsakyti