Įkraunama...
Įkraunama...

Manų košė

na va, dziaugiaus dziaugiaus, kad valgo, o dabar vat vos isiulyt eina doh.gif jei rodau kad as suvalgysiu, tai tada paragauja kelis saukstelius, o toliau kad ir visa galiu patik suvalgyt verysad.gif

QUOTE(natali77 @ 2011 06 13, 16:19)
Labas, o mes valgome manu kose retai, nelabai megstam. O pries savaite ziurejau kazkokia laida apie sveikata, tai mokslininkai irode , kad del manu koses blogai isisavina kalcis i kauliukus, as manu kose istraukia kalci? Nepamenu, nes mums kruminiai dygsta, tai naktis musu nelabai ramios ir ryte as nelabai gerai suvokiu info  doh.gif . Sake kad maziems vaikams nerekomenduoja ir moterims menopauzes metu.

na as kazkaip nelabai tikiu tokiais mokslininkais ax.gif juk visi ant manu koses uzaugom smile.gif o siais laikais, tai kuo toliau, tuo daugiau visokiu mokslininku atsiranda kurie kazka is seniau vartojamo paneigia smile.gif

o kad kalci geriau isisavintu tai reikia i jogurta ideti truputeli medaus (suagusiam dedasi 1 saukstelis medaus i stikline jogurto) ir duoti suvalgyti pries miega, nes nakti geriausiai pasisavinamas kalcis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natali77 @ 2011 06 13, 17:19)
Labas, o mes valgome manu kose retai, nelabai megstam. O pries savaite ziurejau kazkokia laida apie sveikata, tai mokslininkai irode , kad del manu koses blogai isisavina kalcis i kauliukus, as manu kose istraukia kalci? Nepamenu, nes mums kruminiai dygsta, tai naktis musu nelabai ramios ir ryte as nelabai gerai suvokiu info  doh.gif . Sake kad maziems vaikams nerekomenduoja ir moterims menopauzes metu.

man kazkaip rodos, kad ne kalcio, o gelezies...

Manau, kad geriausia ivairus racionas, ne monotonija maiste. Mes visokias koses valgom: ir lesiu, ir manu, ir soru, grikiu nelabai patinka, ryziu nelabai, manus megsta, bet kadangi mazas feritinas jam tai neduodu - irgi tokiu laidu auka tapau... bet kas atsitiks, jei karta i savaite suvalgys? Galvoju jei kasdien vien vienas ar kitas produktas tada blogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimike: 15 birželio 2011 - 10:36
QUOTE(Raselija @ 2011 06 15, 01:06)
na as kazkaip nelabai tikiu tokiais mokslininkais  ax.gif  juk visi ant manu koses uzaugom  smile.gif o siais laikais, tai kuo toliau, tuo daugiau visokiu mokslininku atsiranda kurie kazka is seniau vartojamo paneigia  smile.gif

drinks_cheers.gif Visu pirma tai tikrai ta kose niekas nemaitina 4 kartus per diena ir 7 dienas per savaite, 1-2 kartus per savaite tai man atrodo nieko neatsitiks. Maistas aplamai turi buti ivairus, o bet ko "pereboras" naudos neduoda schmoll.gif Senais laikais nuo keliu menesiu kudikiams duodavo karves piena su manais per soskes ciulpti, tiesiog nebuvo tokiu adaptuotu misiniu ir ka, o ta kad visi uzaugo ir zymiai sveikesni, be alergiju, be klubu isnirimu, sanariu laisvumo ar siaip siuolaikiniu, jau iprastinemis tapusiu, bedu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselija @ 2011 06 15, 01:06)
na as kazkaip nelabai tikiu tokiais mokslininkais  ax.gif  juk visi ant manu koses uzaugom  smile.gif o siais laikais, tai kuo toliau, tuo daugiau visokiu mokslininku atsiranda kurie kazka is seniau vartojamo paneigia  smile.gif

drinks_cheers.gif cia is serijos - "vaikus lupti sveika. nesvarbu, ka tie mokslininkai sako: va, mane tevai lupo, ir mano drauges lupo - o kokie geri zmones isaugom".

kai tau dietologe sako, kad bulka su pica est nesveika, tai sakai - durna dietologe. manu kruopos - ta pati bulka, tik kitam pavidale... zinoma, daugybe zmoniu minta bulka ir picom, ir vargo nemato... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 06 15, 11:17)
drinks_cheers.gif  cia is serijos - "vaikus lupti sveika. nesvarbu, ka tie mokslininkai sako: va, mane tevai lupo, ir mano drauges lupo - o kokie geri zmones isaugom".

kai tau dietologe sako, kad bulka su pica est nesveika, tai sakai - durna dietologe.  manu kruopos - ta pati bulka, tik kitam pavidale... zinoma, daugybe zmoniu minta bulka ir picom, ir vargo nemato...  4u.gif

na pirmiausia pataisysiu mirksiukas.gif zmones ne eda, o valgo smile.gif

o seip nezinau ar atsirastu zmoniu, kurie taip sakytu (bent jau mano pazystamu rate as nezinau), bet nematau nieko blogo tame, jei zmogus i menesi karta (ar dar reciau) suvalgys picos gabaleli, ar rieke tos pacios bulkos.
dabar galvoju kada as paskutini karta bulka valgiau g.gif lotuliukas.gif jauciu gal pries kokius 5-6 metus rolleyes.gif nes cia pas mus kazkaip ju neveza, o kvadratines duonos nemegstu.
kaip ir ruta_zalia minejo, juk neduodi tos koses (ir aplamai kitu kosiu) kiekviena diena, uztenka pora kartu per savaite, juk jei dazniau tai vaikas ir pats nebevalgys schmoll.gif

na, bet kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu 4u.gif

Atsakyti
Ne, niekada nesu isvirusi manu koses schmoll.gif bet kitas kruopu koses sunelis valgo su mielu noru ir kasdien 4u.gif
Atsakyti
Mano mazke pusryciams megsta koses o ypac manu ir nieko as nedepresuoju del to ,duodu smile.gif Svoris normalus ,visa kita taip pat .
Atsakyti
QUOTE(ŽanetaKava @ 2011 07 18, 15:19)
Mano mazke pusryciams megsta koses o ypac manu ir nieko as nedepresuoju del to ,duodu smile.gif Svoris normalus ,visa kita taip pat .

pritariu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciku_caku: 19 liepos 2011 - 19:08
duodu,valgo.. ir dar lb skaniai... 4u.gif
Atsakyti
Neduodu, kazkas ispejo, kad maziems vaikams negalima iki kazkiek ten metuku ... unsure.gif
Atsakyti
Duodu,patinka vaikui,nematau nieko blogo g.gif
Atsakyti
O mano dukra nevalgo manu koses, kaip bebuciau pagaminus doh.gif
Atsakyti