Įkraunama...
Įkraunama...

Manų košė

mane mama maitino manu kose ir as savo dukryte ja maitinu, nieko blogo nematau, pirma kart gal 8men paragavo pas mociute
Atsakyti
Duodu šitą košę jau tik iš bėdos, kai nesugalvoju, ką valgyt padaryt, gal kokį kartą per mėnesį ir išeina.
Atsakyti
Valgo manų košę jei pataikom pas senelius nuvažiuot kai jie tokią košę verda, nes aš pati nevalgau jos tai ir virti nemoku ax.gif
Atsakyti
Mano sūnus nevalgo jos... Kelis kartus buvau išvirus bet galvą purto, nea sako... Mėsėdis auga biggrin.gif
Atsakyti
maniskei jokiu kosiu neisiulysi,vakar kaip tik isviriau-nevalge.tai nebevirsiu daugiau
Atsakyti
manoji pastaruoju metu irgi nevalge jokiu kosiu, po pertraukos isviriau Nordic avizine su selenom berods, tai sukirto tiek, kad net issiziojau biggrin.gif be pieno viriau, su sviestu ir trupuciu vanilinio cukraus ir paprasto.
Atsakyti
Valgo ir gan noriai,kartais net paprašo išvirti smile.gif
Atsakyti
nemanau tikrai kad manu kose blogai, dar ir mes valgydavom ir sveiki uzaugom. uosviene sake kad vaikams imusdavo kaiusini ir tokia kose susipurtydavo vaikai labai skaniai thumbup.gif manoji nuo mazens jos nemegsta, gal kad as nemegstu ir neverdu. siaip manoji nelabai jokiu kosiu valgo apart bulviu grikiu ryziu.
Atsakyti
Duodu manų košę, aišku ne kiekvieną dieną, nes ji sunkiau virškinama, bt retkarčiais pagaminu.
Atsakyti
Verdu, bet retai. Maniske MAMU kose vadina smile.gif
Atsakyti
kai neidavo i darzeli, tai karta i savaite gaudavo, jai patinka, o dar kai sviestuko idedi labai skaniai suvalgo, nors ir nera ta kose labai vertinga smile.gif
Atsakyti
Radau manu kruopas su selenelem Ustukiu maluno, tad savaitej karta issiverdam.
Atsakyti