Duodu ir duosiu..tai viena mėgstamiausių košių..
Šiais laikais pilna produktų, kurie galbūt nėra vertingi, bet vis tiek valgom ar ne?!
aš irgi duodu, bet jau karta per savaite
ir nematau čia nieko blogo

QUOTE(Flika @ 2013 03 20, 19:03)
Duodu ir duosiu..tai viena mėgstamiausių košių..
Šiais laikais pilna produktų, kurie galbūt nėra vertingi, bet vis tiek valgom ar ne?!
Flikut musu irgi si kose megstamiausia

valgom ryte visa seimyna..

O ka ji nera sveika?

Duodam,bet retai, mažius aplamai košių jokių nemėgsta
Verdam manų košę kelis kartus per savaitę, mažius raito su malonumu. Žinau, kad ne pati vertingiausia, bet juk ne čipsai, o tokiam judriam žmogiukui ir truputis kalorijų nepamaišo.
as manams sakau -ne
Mums svorio uztenka

Mums svorio uztenka

Nera net ragavusios, nematau prasmes gaisti laika verdant beveik beverti maista...
As manu kose savo mazeliui duodu itin retai, nes taip pat esu tos nuomones, kad bevercio maisto nera ko valgyti. Valgo tik tada, kai verdu vyresneliui, o jis ja labiausiai megsta ir kai neina i darzeli , papraso, kad isvirciau.

daviau ir duosiu jei vaikas valgys.

QUOTE(tiutiute @ 2013 07 23, 13:27)

daviau ir duosiu jei vaikas valgys.

ne visai taip, gal pasidomėkite daugiau

"Kuo labiau išvalytos kruopos, tuo mažiau jos vertingos. Daugiausia mineralinių medžiagų yra grūdų paviršiuje. Taigi kuo rupesnės kruopos, tuo daugiau jose lieka tokių medžiagų. Vertingos yra grikių, sorų, avižinės kruopos. Mažiau vertingos kvietinės ir miežinės. Visiškai išvalytos yra manų kruopos, todėl jos turi mažai vertingų medžiagų."
http://gyvenimas.del...9#ixzz2ZsD9ZwJo
kartais duodu,koki karta i savaite ar dar reciau,nelabai jo koses megsta,bet dickes vis praso ,tai paverdu,ai nieko cia baisaus,man baisiau kai cipsais maziukus seria,nors buna ,kad ir tu paragauja,tarp zmoniu gi gyvena,visa gyvenima is paskos neprivaiksciosi,maniske nelabai valgi,tai dziaugiuosi ,kad nors ka suvalgo.
Duodu net kelis kartus savaiteje
pati skaniausia kose