Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Atleiskit, bet man tie krutines uzsibintavimai labai jau kvepia akmens amziumi...Manau reiktu ieskot naturalesniu budu g.gif
Atsakyti
Pasakyciau,kad pats civilizuotas budas butu nueiti pas savo gynekologe ir ji israsys tabletes,kurios nutraukia pienos gamyba! bigsmile.gif
O dar man viena mamyte sake kad thumbup.gif padeda salfejaus(tiksliai nezinau kaip i liet isversti-rusiskai shalfei) arbata!Sake 2 puodelius isgere ir pienukas dingo! Jei kas pabandis parasykit,nes gal ir man prireiks ateityj! wub.gif
Atsakyti
Veite, is tikruju, jau seniai nebintuojama krutis, nes irodyta , kad gali privesti prie mastito...siaip turetu vykti naturali involiucija, Bromkriptinas irgi neisieitis nes turi daug neigiamu savybiu (buvo nustatyta sasaja su insultu), uzsenyje siu tableciu yra atsisakyta...taigi, jei viska daryti polaipsniuj-laktosazu neturetu buti, jei nutrauki staiga-tada reikia, kai jau krutys labai pilnos-truputi nusitraukt, bet tik tiek, kad palengvetu, perdidele stimuliacija vel gali sukelti pieno gaminimasi...
o dar padeda metu arbata blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituska: 28 gruodžio 2005 - 12:38
Na as nieko nedariau, tiesiog palaipsniui vis maziau duodavau ir dingo savaime be problemu ax.gif Is pradziu kokius tris/keturis kartus per diena, po to tik ryte ir vakare, po to tik vakare ir galu gale nutraukiau maitinima rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi jau suretinau maitinimus iki 2 kartu per para :1 kart diena ir viena kart vakare. Tai kietos krutys jau ir nebuna. Bet nesuprantu, kai as pamaitinu, man pradeda labai skaudeti, lyg varstytu su adatom, paskauda kokia valanda, ir vel viskas gerai. Kazi kas cia galetu buti? Kodel?
Atsakyti
o as jau savaite nemaitinu, krutis minkstos, bet vienoj vietoj daba skauda biski....nezinau ar reikia salto uzdeti ar silto?
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2005 12 28, 23:36)
o as jau savaite nemaitinu, krutis minkstos, bet vienoj vietoj daba skauda biski....nezinau ar reikia salto uzdeti ar silto?

Labas visiėms,aš jau savaitė maitinu tik 1 kartą,einant miėgelio apiė 10 val.vakarę thumbup.gif ir mano mažilę jau iš mėga visą naktį be MP,o kai buvo atsiradęs vienas nedidelis suketėjimas tai paprasčiausiai masažą dariau ir duodavau papą mažilėi ir diėnos metų tai po paros ir praėjo,žinok nėkas kitas taip gerai nemasažoja kruti kaip tavo kudikis žisdamas,pabandik ir tu,Rituska mirksiukas.gif
Atsakyti
Larisa, as jau nemaitinu...maniskis jau nebeatpazysta papo, be to perskaiciau interente,kad jau dabar laktacija turetu zymiai sumazeti ir nusitraukt negalima nes galiu vel ja stimuliuoti...bet tas guziukas, blembachki...uzdejau kamforo alejaus... g.gif
Atsakyti
Du su puse mėnesio maitinau MP, kol vieną dieną jis paprasciausiai dingo, o turėjau tikrai nemažai... g.gif
Atsakyti
O mano maziulis pats atsisake MP. Nesupratau as jo ir saves. Viena diena valge, o jau sekancia nebeeme. Suciaupe lupytes ir viskas. Neikisi.Maitinau sesis menesius. Buteliuka su misinuku paeme iskarto.
Atsakyti
Pirmą mėnesį maitinau pilnai, po to turėjau problemų su sveikata, kai grįžau iš ligoinės po 4 parų, nors ir labai nusiteikusi buvau maitinti, bet pieno taip ir nepadaugėo, nors dar buvo šiek tiek, taip pažaidžiau iki 4 mėnesių. Dabar jau nebemaitinu. Nors vaikeliui mano artumo labai reikia, naktį tik prisiglaudęs prie manęs gerai miega.
Atsakyti
o man prasidejo migrenos priepuoliai, todel visai neseniai nutraukiau maitinima tongue.gif tongue.gif
Atsakyti