Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(optiimiste @ 2006 02 01, 09:26)
tai kad tas maitinimas toks nei šioks nei toks gaunasi - kartą per dieną, iš abiejų krūtų ir dar mišinuko ant pabaigos.. tai ar yra tikslas tęsti toliau? ir dar dieta man hipoalerginė, nes mažąją nuo kažko stipriai beria.. blink.gif

vat baigiau pieno fabriko karjerą, ir ką - praėjo savaitė, vaiko bėrimai tvarkosi.. ramu 4u.gif

na ir mus nuo mažens berdavo, nors ir laikiausi hipoalerginės dietos...vistiek maitinau ilgai- metus ir 2 mėnesius, nes mano mažajai pienelis buvo šventas dalykas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(juratiki @ 2006 01 30, 00:28)
na ziuriu problemu su zindymu nemazai buna,bet as nesuprantu kaip galima taip imti ir nustoti maitinti jei dar pieno yra g.gif ,na neuzilgo tureciau suprasti smile.gif

Dazniausiai pienas pats savaime nedingsta, jei vaikas pastoviai zinda. Tai ka daryt, jei vaikas zys iki 3, 4, 5 ... metu.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(juratiki @ 2006 01 29, 22:28)
na ziuriu problemu su zindymu nemazai buna,bet as nesuprantu kaip galima taip imti ir nustoti maitinti jei dar pieno yra g.gif ,na neuzilgo tureciau suprasti smile.gif

juratiki,as maitinau dukryte iki dvieju metuku.Jai dabar 3m. 4men.,bet pieno as dar turiu...jis nebega ir manes nevargina,bet tikrai nemaitinciau jos iki tokio amziaus.O jei tureciau pienuko dar kokius 4 metus?...juk nelakstyciau i mokykla per pertraukas,kad mano pupa paciunktu...smile.gif
Jei mama turi pienuko,tai nevisada reiskia,kad reik maitint smile.gif
Sekmes laiku nujunkyt!
Atsakyti
pvz.: mano pienukas buvo kaip vanduo ir vaikas pastoviai rekavo, kad nedavalgo . pabandziau misinuko ir aprimo.Dabar ti atsigert duodu savo pienuko, bet mazoji jau kruties nebeima, tai tenka nusitraukinet ir pienuko mazeja kasdien vis labiau schmoll.gif
Atsakyti
Nustojau maitinti todėl kad mažylei, nebeužtekdavo.. išpradžių ji rėkė bet aš nesupratau kad būten dėl to kad alkana paskui nurimo.. bet po dviejų savaičių kai pasisvėrėme ir pamačiau kad ji nieko nepriaugo, supratau kad vis dėlto jai trūksta maisto, kai pradėjome duoti mišinuką viskas susitvarkė.. bigsmile.gif
Atsakyti
jau beveik 2 savaitės, kaip nebemaitinu ir džiaugiuosi, kad mano krūtys tvarkosi, viena jau visai minkšta ir nebeskausminga, na o kita dar gana kieta, bet jau tikrai mažesnė nei buvo 4u.gif Įdomu, kaip tas pienelis perdega, nes nustojus maitinti gerą savaitę abi krūtys buvo tikrai didžiulės g.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal galit kas pasidalinti patirtimi nutraukiant maitinimą vaistais(neigiamus atsiliepimus žinau, tvirtai apsisprendžiau būtent taip baigti maitinti). Dukreliai 11-liktas mėnuo, o pieno laabai daug, o išvykti reikia ir su užegimais turėjau reikalų, todėl kelionėje to noriu išvengti. Tiesiog gal galit kas pasidalinti patirtimi kaip kas vyksta ir pan.

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutiene @ 2006 01 10, 09:20)
o man prasidejo migrenos priepuoliai, todel visai neseniai nutraukiau maitinima tongue.gif  tongue.gif

dėl migrenos negalima maitint savo pienu? blink.gif
klausiu, nes man pačiai migrena ir dar maitinu MP, nors jo vis mažėja ...
Atsakyti
o as 2.5 men maitinau ir susirgau plauciu uzdegimu blink.gif
Atsakyti
thumbup.gif Aš jau savaitė kaip nemaitinu,nors turbūt dar galėjau maitinti ilgai,taigi pieno pas mane taip pat yra.O ką aš darau? o gi nieko.tik labai riboju skysčius.(tai man sunkiausia,nes pripratus daug gerti,ir tikrai troškina)Sako,galima gerti mėtų arbatos.Tik jokiu būdu neveržkit sau krūtinės,tipo nesigamina pienas.Pabandžiau ir aš pirma diena užsi veržti,tai vos išvengiau problemų. verysad.gif Susiguzavo krutis,po to vos išvarinėjau nutraukinėdama po truputį.Taigi mano''receptas''-mažai skysčių irjei jau labai pilna krūtis,tai vos nutraukti.Ir viskas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovy @ 2006 02 09, 12:16)
thumbup.gif Aš jau savaitė kaip nemaitinu,nors turbūt dar galėjau maitinti ilgai,taigi pieno pas mane taip pat yra.O ką aš darau? o gi nieko.tik labai riboju skysčius.(tai man sunkiausia,nes pripratus daug gerti,ir tikrai troškina)Sako,galima gerti mėtų arbatos.Tik jokiu būdu neveržkit sau krūtinės,tipo nesigamina pienas.Pabandžiau ir aš pirma diena užsi veržti,tai vos išvengiau problemų. verysad.gif Susiguzavo krutis,po to vos išvarinėjau nutraukinėdama po truputį.Taigi mano''receptas''-mažai skysčių irjei jau labai pilna krūtis,tai vos nutraukti.Ir viskas. thumbup.gif

sutinku drinks_cheers.gif mano receptas lygiai toks pat thumbup.gif Tikrai jokiu būdu nesuveržti krūtinės, nes tokiu atveju galit neišvengti guzelių ir pan. Man ktūtinė susitvarkė praėjus 2 savaitėms, kai nustojau maitinti, pirmą savaitę po truputį nusitraukinėjau, o vėliau nebereikėjo thumbup.gif
Atsakyti
Aš maitinau iki 10 mėn.Daugiau neiškenčiau ax.gif blush2.gif .Ji taip kandžiojosi doh.gif doh.gif .Kartais būdavo tokių dienų,kad visai atsisakydavo čiunkuoti schmoll.gif ,net jeigu siūlydavau prieš miega griežtai atsisakydavo.Tada sau ir jai pasakiau viskas gana.ir ,žinot,man pasirodo buvo didesnė trauma negu mažei doh.gif .Gal tik pora vakarų ji nesuprato kodėl aš kišu buteliuką o ne krūtį.
Atsakyti