Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Sveikos, nutariau, kad noriu baigti maitinti krūtimi, bet bėda ta, kad mūsų maitinimai būdavo labai dažni (kas 2 val kiaurą parą), bandžiau juos retinti, įterpdama košytę, bet š gaunasi. Pieno turiu labai daug. Girdėjau, kad yra vaistukai norint, kad pieniukas dingtų iš krūtų, gal kas naudojot, pasidalinkit patirtimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sportininke: 13 vasario 2006 - 20:19
Na tik daugiau kantrybes rolleyes.gif . Leliukui dar tik sesi men, o jau norit baigti maitinti, turedama tiek pieno. dabar kaip tik gripo epidemijas didmiesciuose pranasauja, negi ligu pasilgot unsure.gif ? Yra vaistai - Bromkriptin ar Parlodel, bet ju pasaliniai reiskiniai slykstus - vaikstai kaip apsvaiges, vairuot negali, yra insultu pavojus. Kam save ir vaikeli kankinti. Sekmes apsisprndziant maitinti toliau. 4u.gif
Atsakyti
gėriau bromkiptiną - doh.gif siaubas...sakė man, kad užteks 3-4 tablečių, aš sugėriau kokia 10, vistiek yra šiek tiek pieno, paspaudus dar išsispaudžia, ko aš nenoriu. savijauta klaiki buvo, vėmiau, pykino, sėdėdavau kaip durna, dirbt neįmanoma tokia galva schmoll.gif siaubas kažkoks...geriau jau natūraliai. beje, man regis jei jau pradėsi juos gert, negalėsi tada išvis maitint g.gif ta prasme juos vartojant to pieno negalima duoti. nors nesu tikra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maxima @ 2006 02 14, 12:41)
Na tik daugiau kantrybes rolleyes.gif . Leliukui dar tik sesi men, o jau norit baigti maitinti, turedama tiek pieno. dabar kaip tik gripo epidemijas didmiesciuose pranasauja, negi ligu pasilgot unsure.gif ? Yra vaistai - Bromkriptin ar Parlodel, bet ju pasaliniai reiskiniai slykstus - vaikstai kaip apsvaiges, vairuot negali, yra insultu pavojus. Kam save ir vaikeli kankinti. Sekmes apsisprndziant maitinti toliau. 4u.gif

aš tai dar maitinčiau, tik kad va reiks išvykti, o kai maitinimai kas2 valandas, tai visai dienai nenutrauksiu, natūraliai bandau mažinti maitinimų skaičių, bet sunkiai gaunasi.
Atsakyti
Gal galima isvykti su vaikeliu? Mes tai visur kartu tampom ir nesulaukem jokios neigiamos pasaliniu reakcijos. Atvirksciai, visi tik stebisi ir dziaugiasi.
Atsakyti
QUOTE(Maxima @ 2006 02 14, 17:09)
Gal galima isvykti su vaikeliu? Mes tai visur kartu tampom ir nesulaukem jokios neigiamos pasaliniu reakcijos. Atvirksciai, visi tik stebisi ir dziaugiasi.

su mielu noru, bet tai darbinė kelionė, ir nelabai turui pasirinkimą, arba teks vykti, arba iekotis kito darbo, ko nelabai norėtųsi
Atsakyti
na visi seni zmones sako, kad jei nenori matint isgerk kokio konjako!o tu nenori nusitraukinet kelionej, retint ir retint nusitraukimus?Taip naturaliausia!
bet as tai svajojau kuo ilgiau maitint, bet yra kaip yra.... sekmes apsisprendziant!
Atsakyti
maitinau 1.2 , o nustojau todėl, kad mažoji pilnai pasisotindavo mano pieneliu ir blogai valgė rimtą maistą, dabar viskas thumbup.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kam nutraukti maitinimą visiškai, jei kažkuriuo momentu trūksta pienuko g.gif Galima pradžioj duoti papuką, paskui mišinuką, ir dažnai iš krūties maitinti, kad neatprastų ir pieno nemažėtų - leliui tikrai geriau nei vien mišinukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 02 09, 13:23)
sutinku  drinks_cheers.gif  mano receptas lygiai toks pat  thumbup.gif  Tikrai jokiu būdu nesuveržti krūtinės, nes tokiu atveju galit neišvengti guzelių ir pan. Man ktūtinė susitvarkė praėjus 2 savaitėms, kai nustojau maitinti, pirmą savaitę po truputį nusitraukinėjau, o vėliau nebereikėjo  thumbup.gif

norėčiau sužinoti kas kiek laiko, visai jau gale, reikia nusutraukti pieną???
Atsakyti
QUOTE(nonita @ 2006 03 08, 01:49)
norėčiau sužinoti kas kiek laiko, visai jau gale, reikia nusutraukti pieną???

Nelabai supratau kokiam gale?Jei jau visai nutrauki,tai ir nutrauki maitinti,o piena nusitrauki tada,kai jauti kad labai pilna arba atsirado guzeliu.Periadiškai nusitraukineti nereikia,nes stimuliuosi pieno atsiradimą.Nusitrauk tik tada kai jauti diskomfortą.Jau daugiau kaip mėnuo nemaitinu ir dariau taip kaip rašau-jokių problemų. biggrin.gif
Atsakyti
Sugalvojau ir as nutraukt maitinima.Koks ten maitinimas-dienom nebevalgo,tik nakti kokius 3 kartus,ir tai jauciasi,kad labiau zysti jam reikia,ne valgyt.taigi sianakt nutariau nebeduot. 2 valandas supau lovytej, klyke istisai, galu gale ant ranku uzmigo. O pikta, miego norisi, gaila ir vaiko ir saves. Metuku eisim i darzeli, tai noriu jau dabar atjunkyt, kai prasides darzelis ir taip bus stresu. Apsisprendziau ir toliau neduot. Labai tikiuosi, kad kuo toliau tuo maziau verks. Bijau, kad nervu sistemos neisderinciau tuo klykimu. Bet nusileist irgi ner gerai. Tik va nezinau kuom pakeist MP, buteliuko nepripazysta nuo gimimo, ir soskes keitem ir ko tik nedarem. Geriam is puodelio puikiai, bet po nedaug. Pilnos stiklines tikrai neisgers. O gal jau ir nereikia?
Atsakyti