Reiktų su gydytoja pasitarti, turi būti gi kokie vaistukai, aš max iki metų planuoji maitinti, tai jau dabar ryškinuosi kas ir kaip, nes maitinimas nors ir labai malonus reikalas, bet tikrai labai varginantis

na man maitinimas nėra varginantis nė trupučio. Jau tuoj bus metai kaip maitinu. Labai tikiuosi ir noriu nutraukti kuo natūraliau ir neskausmingiau. Žadu duoti po truputį vis rečiau ir mažiau (jau dabar taip darom) ir iki 1,5m nutraukti visai. Įdomu, ar taip įmanoma? gal tada ir man pienas nebesigamins 2mėn po nutraukimo?
Na manyčiau varginantis,ar ne tai kiekvienam individualiai.Jei vaikiukas ramus,gerai miega na ir t.t,tai tik maitink ir maitink
.Tikrai labai malonus dalykas.Na bet aš jau baisiai pavargau,mano pupa ant tiek prie manes prisirišo,kad aš net į tualetą nenueinu,o jau 1m3mėn.Labai gerai viską žino kur pas mamą rasti mamam,tai išeiti su ja košmaras,nes tik ištroško ir paleidžia isterijas ,plėšo drabužius,kad tik mamam gautų.Ir taip vyksta parduotuvei,svečiuose ir t.t.
Tiesa bandžiau staigiai nutraukti,nebeištvėriau nuo jos klykimo,tai teko toliau maitinti.Bandžiau dieną ne,o naktį maitinti,nieko nesigavo,nes vaikas nesuprato dieną negauną klyke,o naktį gauną
.Tai vat atradau netikėtai būdą,kad jau nebenori mamos mamam jau 5dienas
.Bet daugiau pradėjo valgyti ir naktį geriau miegą,vienu žodžiu
jaučiuosi dabar.Ir jei nėra blogai
.
Kadangi ji daug žysdavo,tai pienuko pas mane buvo nemažai.Ir kaip jau ankščiau rašiau lyg pradėjo skaudėti krūtine,tai ne lyg o galvojau išprotėsiu,kaip skaudėjo.Nei atsigult patogiai,nei mažosios ant rankų negalėjau paimti,o tokiu metu jei ypač reikėjo prie manes prisiglausti
.Pas daktarus nebereikėjo kreiptis,kaip reikėjo tai buvo tik prasidėjusios išeiginės
Kaip pradėjo susidarinėti guzai,masažavau,kol pienas pats pradėdavo tekėti(na keli lašai)ir laukdavau vėl kol bus,mažai skysčių gėriau,ir dėjau ledo ant krūtų.O taip troškino,juk tokie karščiai
.Ir po paros pradėjo mažėti pieno,nurimo skausmas.
Papildyta:
Labai gerai darai,taip ir reikia nutraukti maitinimą.Nuo staigaus nutraukimo,vaikai agresivesni pasidaro,jie pyksta ir nesupranta kodėl negauną mamos pieno.Jiems tas pats kas mamą turėjau,o dabar nebeturiu.
Man labai gaila,bet su saviške,taip nepavyko.Bet manau nebuvo didelio streso

Tiesa bandžiau staigiai nutraukti,nebeištvėriau nuo jos klykimo,tai teko toliau maitinti.Bandžiau dieną ne,o naktį maitinti,nieko nesigavo,nes vaikas nesuprato dieną negauną klyke,o naktį gauną

Kadangi ji daug žysdavo,tai pienuko pas mane buvo nemažai.Ir kaip jau ankščiau rašiau lyg pradėjo skaudėti krūtine,tai ne lyg o galvojau išprotėsiu,kaip skaudėjo.Nei atsigult patogiai,nei mažosios ant rankų negalėjau paimti,o tokiu metu jei ypač reikėjo prie manes prisiglausti

Kaip pradėjo susidarinėti guzai,masažavau,kol pienas pats pradėdavo tekėti(na keli lašai)ir laukdavau vėl kol bus,mažai skysčių gėriau,ir dėjau ledo ant krūtų.O taip troškino,juk tokie karščiai

Papildyta:
QUOTE(Raganiute @ 2006 07 11, 18:23)
na man maitinimas nėra varginantis nė trupučio. Jau tuoj bus metai kaip maitinu. Labai tikiuosi ir noriu nutraukti kuo natūraliau ir neskausmingiau. Žadu duoti po truputį vis rečiau ir mažiau (jau dabar taip darom) ir iki 1,5m nutraukti visai. Įdomu, ar taip įmanoma? gal tada ir man pienas nebesigamins 2mėn po nutraukimo?
Labai gerai darai,taip ir reikia nutraukti maitinimą.Nuo staigaus nutraukimo,vaikai agresivesni pasidaro,jie pyksta ir nesupranta kodėl negauną mamos pieno.Jiems tas pats kas mamą turėjau,o dabar nebeturiu.

Man labai gaila,bet su saviške,taip nepavyko.Bet manau nebuvo didelio streso

nustojus maitint pieno lašiukų pasirodydavo dar ir po pusės metų ypač po išsimaudymo karštoj vonioj
bet manau čia visom individualiai

Turbūt būsiu visų nelaukiamas pavyzdys, tačiau man pienas dar nedingo.
Nustojau maitinti dukrytę, kai jai buvo 10 mėn, t.y. nemaitinu jau pusantrų metų, tačiau pieno lašelis kitas yra. Nesisunkia jis per liemėlę, nesuteikia didelių nepatogumų, tačiau tas nuolatinis krūtų pabrinkimas
oi kaip vargina.
Ką daryti nežinau, laukiu kol dings savaime...
Nustojau maitinti dukrytę, kai jai buvo 10 mėn, t.y. nemaitinu jau pusantrų metų, tačiau pieno lašelis kitas yra. Nesisunkia jis per liemėlę, nesuteikia didelių nepatogumų, tačiau tas nuolatinis krūtų pabrinkimas

Ką daryti nežinau, laukiu kol dings savaime...
QUOTE(Arinva @ 2006 07 11, 22:16)
nustojus maitint pieno lašiukų pasirodydavo dar ir po pusės metų ypač po išsimaudymo karštoj vonioj
bet manau čia visom individualiai

Ir taip daugumai,netgi po metų dar tų lašiukų būna

QUOTE(dėja @ 2006 07 07, 13:18)
Mano panytei 1.3m,bandau nutraukti maitinimą,nes iš tikrųjų pavargau jau.Prilipusi tik prie manes,niekur išeiti be jos negaliu,prasideda isterijos,naktį keliasi kokius 3 kartus,taigi išsimiegoti be šansų.Nors maitinti dar norėčiau,jei galėčiau pailsėti normaliai,o dabar net su tėčiu nenori būti.Jei neleidžia jis prie manes,tai darosi didžiausias priešas.
Tai vat noriu nutraukti maitinti,bet krūtys pasidarė didelės ir jaučiu nedidelį skausmą,bent kolkas nedidelį.Tai vis bandau po lašiuką nutraukti,gal kas žinot ką daryti,tokiu atveju.
Tai vat noriu nutraukti maitinti,bet krūtys pasidarė didelės ir jaučiu nedidelį skausmą,bent kolkas nedidelį.Tai vis bandau po lašiuką nutraukti,gal kas žinot ką daryti,tokiu atveju.

O mums jau 20 mėnėsiukų... Situacija tokia, kaip ir pas jus... Gaila pienelį nuleist į kriauklę, bet ir savęs jau darosi gaila...
As pirma dukryte maitinau iki puses metu, o pienelis bego iki 2 metu...
Kažkur skaičiau, kad šalavijas stabdo laktaciją.
Sveikos mamytės
Na o man nustojus maitinti pienoko dar buvo kažkur apie mėnesį laiko

Na o man nustojus maitinti pienoko dar buvo kažkur apie mėnesį laiko

QUOTE(xenu @ 2006 07 14, 20:56)
Kažkur skaičiau, kad šalavijas stabdo laktaciją.
tai čia arbatą reikia gerti

viena mano pazystama tai gere metu arbata, sake kad jei padejo, atseit metos mazina pienuko gamyba, bet pvz. man betkokie skysciai didina pieno kieki. man tai asmeniskai maziau valgio, maziau skysciu = maziau pienuko. Beto kam labai nesiseka ar jau nebezino ka daryti reikia pasikonsultuoti su ginekologe ar seimos gyd. yra specialus vaistukai padedantys nutraukti pieno gamyba.