Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Aš gėriau po pirmo gimdymo vaistus kad dingtų pienas , bet man nepadėjo ax.gif
Atsakyti
Pasiskaitinejau, ir neiko panasaus i mano varijanta neradau, supermamoje konsultuojanti gydytoja sako kad priklauso nuo kiekvieno individualiai gali isnykti po 2sav ar po 6men, bet ar gali buti normalu jaigu nemaitinu jau metai ir keturi men. o pieno lasiukai vis dar pasirodo paspaudus, nenutraukinejau nekada kai nustojau maitinti, sake savaime isnyks, bet vat nesenei paziurejau ir pieno laselei vis dar pasirode, seip su krutine viskas kaipo tvarkoi, nejauciu jokiu nepatogumu ar skausmo ar darko, lyg viskas ok, bet va ar gali sitaip buti, mielosios mamos turincios patirties ir galincios ka patarti , nepasikuklinkit, is anksto dekoju.
Atsakyti
mano mazyliui nebe uzteko nei vienam valgimui mano pieno todel nusprenziau nutraukti maitinima schmoll.gif praejo jau 3dienos o krutine tiesiog plysta per puse ir labai skauda nezinau ka daryti
Atsakyti
QUOTE(MeDei @ 2006 07 19, 13:10)
mano mazyliui nebe uzteko nei vienam valgimui mano pieno todel nusprenziau nutraukti maitinima schmoll.gif praejo jau 3dienos o krutine tiesiog plysta per puse ir labai skauda nezinau ka daryti

Tai gal maitink! Kuo dazniau dek leliu prie krutines- gal atsigaus pienuko gamyba!
O jei jau labai apsisprendei nutraukti- reikia vartoti metas, bet siuo atveju taip tikrai nedaryciau.... Tai zenklas tau, kad be reikalo nutraukei, patikek!
Atsakyti

QUOTE(MeDei @ 2006 07 19, 13:10)

Dėk mažyli prie krūties.O nutraukti matinimą staiga negalima schmoll.gif -jei jau nuspręndei nutraukti maitinimą-geriau tada palaipsniui ...,vis retink maitinimus ir bus ok. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MeDei @ 2006 07 19, 12:10)

Man tokia pati situacija,nutraukiau maitinti ir prasidėjo skausmai krutinei baisūs.Jei nusprendei nemaitinti,tai ir nemaitink.Dėk šaltus kopresus jei pradės susidarinėti guzai lengvai pamasažuok,būtų gerai kad pasikonsultuotum su gyditoja savo.
O jei dar yra noras maitinti,tai ir maitink toliau užteks mažiukui to pienuko tikrai.Gal tau tik taip atrodė kad nepavalgo,jei vaikutis neramus tai dar nereiškia ,kad jis alkanas.Glausk prie krutinės mažių ir dar bus pienuko tikrai.

Pažiūrėjau kad mažiukui kažkur 7mėn.tai dar tikrai gali maitinti.Kaip man daktarė sakė,jei sugebėjai pirmus du mėnesius išmaitinti,maitinsi kiek mažė tavo norės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dėja: 19 liepos 2006 - 19:32
as nustojau maitint jau daugiau negu pries menesi,po biski retinau maitinumus,palikau tik naktinius,sunus pats atsisake kruties,pieno lyg ir nedaug turejo likt,bet jau kokia savaite krutys pilnos ir sunkios,skausmo nejauciu,zinau kad reik susiverzt krutis kad pienas nesigamintu,bet nelabai tai darau,pasiskaiciau ko priraset,tai lengviau pasidare,ziuresiu kaip bus.
Atsakyti
Dukra maitinau iki metuko. O pienas , paspaudzius issiskere dar apie 8 metus doh.gif ir vaistus gormoninius geriau, vistiek nepadejo...gal istikruju, kaip Viga raso:
Beje, viena bobulyte sake, kad jei ilgai pieno issiskiria baigus maitinti, tai dar leliu turesi.... mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu cia geras- nutraukus maitinima dar kelis menesius tebesigamina pienas?! blink.gif blink.gif blink.gif Mes dabar kaip tik pradejom valgyt misinukus (ir laikas buvo,ir tam tikra susiklosciusi situacija prie to privede...),tai maniau jei nemaitinsiu,tai pieno ir nebus mastau.gif Keleta dienu nutraukinejau,bet siandien nei maitinau,nei nutraukiau,tai jauciu,kad kazkiek dar yra,bet nei tvinksta krutine,nei guzai darosi g.gif Jei prades guzai atsirast,tai teks nutraukinet retkarciais po truputi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meida @ 2006 07 20, 22:43)
Nu cia geras- nutraukus maitinima dar kelis menesius tebesigamina pienas?! blink.gif  blink.gif  blink.gif  Mes dabar kaip tik pradejom valgyt misinukus (ir laikas buvo,ir tam tikra susiklosciusi situacija prie to privede...),tai maniau jei nemaitinsiu,tai pieno ir nebus mastau.gif  Keleta dienu nutraukinejau,bet siandien nei maitinau,nei nutraukiau,tai jauciu,kad kazkiek dar yra,bet nei tvinksta krutine,nei guzai darosi g.gif  Jei prades guzai atsirast,tai teks nutraukinet retkarciais po truputi unsure.gif

Jei nesidaro tai ir nesidarys guzai,tiesiog gal ne daug pienuko turėjai.PVZ.aš jei nemaitindavau visą dieną ,tai į vakarą pienukas pats pradėdavo tekėti tik prisilietus,ar išgirdus kaip mažė verkia.
Mano draugė maitino iki metų,bet kaip nutraukė,jei nieko panašaus nebuvo.Nes į galą tai mažai pienuko turėjo. wub.gif
Atsakyti
Man sakė, kad pienas dinginėja pamažu. Reikia rečiau nutraukinėti, bet nelaukti guzų krūtyse. Iš pradžių nutraukinėti (arba maitinti, kas gali) 2kartus per dieną, paskui 1 kartą per dieną, po to kas antrą dieną ir t.t. Kol liks lašiukai. O ką su lašiukais daryti, tai nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulve @ 2006 07 21, 13:44)
Man sakė, kad pienas dinginėja pamažu. Reikia rečiau nutraukinėti, bet nelaukti guzų krūtyse. Iš pradžių nutraukinėti (arba maitinti, kas gali) 2kartus per dieną, paskui 1 kartą per dieną, po to kas antrą dieną ir t.t. Kol liks lašiukai. O ką su lašiukais daryti, tai nežinau  g.gif

Šitą ir aš žinau,ir žinojau,bet su mano pupa,taip nesigavo išlėto nutraukinėti verysad.gif
Atsakyti