O man kaip tik atrodo, kad nutraukti kelioneje gali buti puiki galimybe. Nesenai keliavom ir vaikas nebuvo suirzes, tiesiog pavarges daugiau nuo visu ispudziu. Todel geriau miegojo. Bet pienuko visai nenorejo ta para, niekas neprimine namu aplinkos ir neprase (namie reikalautu pries miega). Namuose man buvo sunku nutraukti maitinima, nes iprastas ritualas vaikui asocijuojasi ir su iprastu pienuko gavimu.
Ir dar as (dabar tai gausiu kritikos

) manau, kad pasiryzus geriausia iskart nutraukti, nebutinai palaipsniui. Kalbu apie savo atveji. Kai kartais duodi - neduodi, vaikas nesupranta, kodel kartais gauna pienuko, o kitasyk mama nusprendzia neduoti. Maniske taip visai isterikuoja

Iskart nutraukus pazirstu diena-dvi ir viskas, bet kai pradzioje bandziau ivesti tik naktini maitinima, nuemiau diena - vaikas visai susipainiojo su mano sprendimais. As bandziau ir vel bandyciau nutraukti kelioneje, nes kelione nebutinai yra tik neigiamas stresas, vaikui (kaip jau sakiau) bus maziau asociaciju su ritualais. Ne visi si etapa praeina lengvai, tiesiog reikia praeiti ir tiek.
Tiesa, man keistai atrodo kazkokios velyvos neigiamos tokio nutraukimo pasekmes

Na, netikiu as tokiom teorijom