Man jau beveik keturi metai kaip pienas nedingsta, ėjau pas ginekologus, tie siuntė pas endokrinologus, tyrė, švietė galvą ir nieko nerado. Išvada toks organizmas nieko čia nepadarysi ir išeinant gydytojas pridūrė juokais kad gera ir pieninga karvė būčiau Taigi jeigu hormonų pusiausvyra nepakitus tai tada viskas normaliai. kartais moterims taip būna
tai jau tikrai! bandysiu dabar praplest savo meniu kokiom "bjaurybem", kad produktas butu neskanus... bandysiu irgi tos arbateles karciosios. Gal pades
Jo, butinai reikia eiti pas endokrinologa, kad istirtu prolaktino kieki. Nors manau, jei menesiniu ciklas reguliarus nerimauti nereiktu. Man ir buvo ta pati problema, bet kartu buvo ir sutrikes menesiniu ciklas. Todel tyrimu ivairiausiu dare, ir hormoniniu ir kompiuteriniu, kol galiausiai nustate toki daikta, kaip prolaktinoma.
Man pienukas baigesi TIK tableciu pagalba......Kad ir kaip nenorejau ju gerti, bet skausmas pribaige - nenoriu pasakot kanciu savo.....
Bet ka noriu pasakyti - man liko 12 tableciu BROMOCRIPTIN-RICHTER - cia tos pacios tabletes kad dingtu pienukas, jos dar galioja iki 2007.09....Gal kam reikia ???ATIDUODU
Jo, butinai reikia eiti pas endokrinologa, kad istirtu prolaktino kieki. Nors manau, jei menesiniu ciklas reguliarus nerimauti nereiktu. Man ir buvo ta pati problema, bet kartu buvo ir sutrikes menesiniu ciklas. Todel tyrimu ivairiausiu dare, ir hormoniniu ir kompiuteriniu, kol galiausiai nustate toki daikta, kaip prolaktinoma.
Nu va laiko turiu tik prisesti prie kompiuterio, dienom rupesciu daugybes paaiskinkite man kas tas prolaktinoma ir ar verta butu nerimauti turint, cia susije su hormonais?
Nu va laiko turiu tik prisesti prie kompiuterio, dienom rupesciu daugybes paaiskinkite man kas tas prolaktinoma ir ar verta butu nerimauti turint, cia susije su hormonais?
Man pienas visai dingo po 8 mėnesių. O normalu yra iki 5 metų. Jeigu nerimauji gali pasitikrinti prolaktiną kraujyje. Prolaktinoma būna pagumburio liaukoje. Čia labai retas susirgimas. Ir pienas bėga net pas negimdžiusias.
laba,mamytes, prasau padeti,gal kas patars ka daryti.. matinau iki 1,7men. 3 savaites pries nutraukima maitindavau tik karta per diena.pieno lyg ir nebedaug gamindavosi.taigi pries tris dienas nutraukiau visiskai.ir nuo to laiko krutis lyg akmenines,vietose lyg stambus gumbai,gelia,skauda tirkai ziauriai.jau nebezinau ka daryti.bandziau kompresus,vaikstau kopustais apsilipinus.geriu metu arbata,kad nebesigamintu pienas.bet nepadeda.zinau,kad nutraukinet nereiiketu,bet nebezinau ka daryti su skausmais.jei tai normalu,tai iskesiu,bet nerimauju del dukietejimu,kad nepereitu i ka rimtesnio.anksciau turejau mastita,baiminuosi,kad vel nepriliptu.ar tai normalu tokie skausmai,kaip tas pienas isnyks? o svarbiausia ar sukietejimai praeis? jei kas turit patirties,labai prasau pasidalinkit informacija. is ankto dekui
Tai va as prausdavaus po saltu , oi vesiu dusu. Labai mazai gerdavau, jei noredavosi vilgydavau lupytes. PO yo buvo viena krutis padidejusi, tad vos vos nutraukinejau, kol palengvejo, bet vos vos... Ir per kokias dvi ar tris savaites sumazejo pieno gamyba. It dar yra ivairiu budu, kaip kruciu suverzimas, arba saikingas ju vesinimas... bet man padejo kantrybe ir vos vos nusitraukimas. Pamenu kelias dienas kentejau laaaaaaaaaabai stpriai. Gera savaite krupis buvo patinusios.
Jooo Man tai kaip bandymas pasidaryti abortą šokant iš medžio ant tiesiai užpakalio (kažkada per teliką mačiau, kad taip nepageidaujamą nėštumą bandė nutraukti kažkokios genties moterys. Kuo tai baigėsi - nežinau). Jei jau yra kokių sveikatos nesklandumų, ar nevertėtų kreiptis į gydytoją ir klausyti jo nurodymų, o ne kankinti save ir svietą juokinti tokiais būdais?
del svieto juokinimo tai ka cia jau ir bepasakysi. Sveika juoktis juokis
Gydytojai nieko doro nepatars, nes staigus nutraukimas duoda tokiu rezultatu... kaip kad rasoma. Vienas kartas per diena dar yra maitinimas ir tai reikejo daryt ne 3 savaites, bet pora menesiu, kad organizmas sustvarkytu ir susireguliuotu. Aisku daktaras prirasys vaistuku, bet kurie is ju turi pasaliniu poveikiu... kiek zinau ju net neparduoda be receptuko.