Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno sandėliukas

QUOTE(x failai @ 2006 12 07, 22:40)
NERA,net nežinau,kaip geriau g.gif Kaži ar ten reikia mums važiuoti.Aš tai noriu,bet kažkaip baisu blush2.gif
O kada tu planuoji pas juos važiuot?Aš šeštadienį iki pietų galėčiau,jei važiuosiu.Po pietų einu pas vaikiukus i kūdikių namus smile.gif
Tu patyrus šiuose reikaluose,sakyk,kaip geriau daryti ax.gif

Papildyta:

Bandysiu ko paieškot ax.gif Kažkaip viską išdalinau,bet gal pavyks ką rasti doh.gif Jei kas,parašysiu tau i až.
Manau atsiras čia tokių,kurios tikrai gales padėti smile.gif

4u.gif wub.gif labai dėkuju tikrai .Aš jai padedu kiek galiu ,nes gaila ir jos ir vaikų,žinau ,kad ir kalėdos bus nekokios jiems tai vis pradžiuginsim kažkokiais tai daigtais kam išmesti ,jeigu galima atiduoti kam jų tikrai labai reikia.Širdingai dėkojų už jūsų norą padėti 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Rimulinka, as tikrai galeciau sudeti nemaza bagaza (zaislai, maistas,drabuzeliai (tiesa tik berniukams (mergaitems kazka tikriausiai tektu nupirkti rolleyes.gif ) jei zinociau kaip pati mama sudeta, gal ir jai kazkas tiktu is mano spintos, nes kaip tik zadu beveik visa istustinti), taciau jei galima noreciau pati matyti kur nukeliauja tie daikteliai... blush2.gif
Atsakyti
x-failai, o ko čia bijoti. Gi ten normalūs žmonės tokie patys kaip ir mes visi. Ilgai neužtruktume, atiduotume dovanėles ir viskas. Ir tu matysi kur jūsų dovana iškeliauja mirksiukas.gif Galim ir po darbo nulėkti. Bet kokiu atveju veiksmas yra prie saulėtekio.Jei norėtumėm važiuoti ryt, tai reiktų šiandien nuspręsti, kad susitarti su šeima, kad kas nors būtų namuose.
Atsakyti
4u.gif sutinku mamytes su jumis galime važiuoti kartu oi kaup jinai apsidžiaugs čia bus jai staigmena kaip turi būti 4u.gif .O mama yra aukštoka ir nu gal 1,82 žinokite tikslai nežinau ,yra nestambi ,galima sakyti smulki.Ačiu jums labai 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(MIGA @ 2005 02 04, 15:21)
Noriu papildyti sandeliuka.
Turiu vaikisku rubeliu - nuo leliukisku iki mazdaug 3 metu, pagrinde mergaitiski.
Taip pat besilaukiancioms galiu padovanoti kelnes, jos neypatingos, bet storejanciai mamytei bus labai patogios. Taip pat turiu susagstoma silta megztini ir dar sio to.
Jei atsirastu, kam galeciau siuos daiktus pasiulyti - prasau rasyti.

4u.gif miga namo draugei reikia tu rūbeliu ji gyvena kaime turi dvinukes mergytes ,labai sunkiai verčiasi ,tai manau ,kad galėčiau jai nuvežti ,o kur juos reiktu paimti rubelius,jei dar turite 4u.gif
Atsakyti
Rimulinka, pažiūrėk į skelbimo datą mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Gal dar kas nors turite rubelių nuo vienerių metukų dvinukėm mergatėms ,į tą pati kaimą ,ten situaciją dar blogesnė nei ,pas mano pirma drauge apie kuria rašiau 4u.gif mano tel.868383279 iš anksto labai ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2006 12 08, 09:59)
Rimulinka, pažiūrėk į skelbimo datą mirksiukas.gif

blush2.gif oi kad ieškau visko o į datas nežiūriu,ot žiopla siaubas 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2006 12 08, 01:02)
Rimulinka, as tikrai galeciau sudeti nemaza bagaza (zaislai, maistas,drabuzeliai (tiesa tik berniukams (mergaitems kazka tikriausiai tektu nupirkti  rolleyes.gif ) jei zinociau kaip pati mama sudeta, gal ir jai kazkas tiktu is mano spintos, nes kaip tik zadu beveik visa istustinti), taciau jei galima noreciau pati matyti kur nukeliauja tie daikteliai...  blush2.gif

dėkite viską kas jums nereikalinga , 4u.gif ten viskas bus priimta ,nes ten skurdas akis bado,pati aš irgi prisidėsiu ,daug negaliu ,nes nelabai yra iš ko ,bet truputi rasiu tikrai kažko blush2.gif .Dieve Dieve kaip gerai ,kad yra tokiu forumu ir tokiu gerų žmonių,kaip aš anksčiau čia nesugalvojau parašyti doh.gif .O kaip surinksite viską parašykite aš temą seku ,ir žinosiu, kada bus galima nuvykti pas ją wub.gif
Atsakyti
sutarta wink.gif bet galesiu tik kita savaite viska sukrauti, nes isvykstu savaitgaliui, o ir pirmadienis stipriai uzimtas...
Atsakyti
QUOTE(une @ 2006 12 08, 11:22)
sutarta wink.gif bet galesiu tik kita savaite viska sukrauti, nes isvykstu savaitgaliui, o ir pirmadienis stipriai uzimtas...

drinks_cheers.gif 4u.gif ačiū lauksiu
Atsakyti
Rimulinka,
Aš dar visai naujokė, bet pati esu iš Kauno raj. Sudėsiu ką turiu ir pasuksiu telefonu ar parašysiu čia. Pas mane būtų rūbai mergaitei 9metų ir gal kas mamai ar ūkiui.
Atsakyti
QUOTE(OTIORI @ 2006 12 08, 11:56)
Rimulinka,
Aš dar visai naujokė, bet pati esu iš Kauno raj. Sudėsiu ką turiu ir pasuksiu telefonu ar parašysiu čia. Pas mane būtų rūbai mergaitei 9metų ir gal kas mamai ar ūkiui.

labai gerai viskas tinka kas jums nereikalinga dėkui thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti