Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno sandėliukas

dovanoju dvirati 6-8m. vaikui. Siaip mergaitiskas, rozines spalvos.. ax.gif Naudotas nemazai, reiktu galine padanga keisti (padilusi guma, bet oro neleidzia), sutepti visa, sureguliuoti stabdzius.. g.gif Vairas pakeistas i nauja pries metus. Na, nera idealus, bet gal kuris vaikutis tik svajoja apie toki daikta ir nera galimybiu isigyti?.. unsure.gif Atrodo taip: http://picasaweb.goo...otejus/Dviratis Noretusi atiduoti skubiai, nes neturiu kur jo deti, stovi kieme jau pora menesiu ir vieta uzima doh.gif
Atsakyti
NERA -
Я почти в форме mirksiukas.gif , не знаешь мамку в нашем районе кому нужна помощь, мне самое удобное было - сама знаешь как у меня со временем doh.gif Я бы ей помогала 4u.gif Милабра (привет от Анжелы), Ага - всем привет-- я тута навсегдаааааа drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Одежда у меня как всегда- мой размер 4u.gif Ох как я по ВАС соскучилась bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiaurė: 20 spalio 2007 - 21:57
Radau kelis skelbimus blush2.gif gal kam pravers...Silelis,foteliai,staliukas,sekcija, dvigule lova...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 27 spalio 2007 - 01:09
mamos prasau pagalbos.... verkiant reikia vezimelio su standziu lopsiu. Manasis jau issiskeste visiskai ir galutinai nepataisoma. Maziui 7 menesiai, migdziau visa laika vezimuky supdama, ir kadangi nebe pirmas vaikas, o jau 4 vaikas tame vezime auginamas, tai vezimukas ir neatalaike. Tuoj nebeatlaikysiu ir as nes nebeisivaizduoju kaip uzmigdyti vaika... Vezinamas jis tik nusisbaiges is nuovargio po 3 val. beuzmiega ir tai neilgam nes pavarges blogai miega... uzburtas ratas... O jei supu per 5 min. akeles uzsimerkia. Nebezinau ka jau bedaryti. Gal kas turit nenaudojama vezimuka su dar tvirtu remu? Man net nezvarbu prekine isvaizda, mano ir pacios ne per geriausiai atrodo, bet svarbiausia, kad as galeciau leliuka supti. Dabar vaikas rekia, vyras piktas, o as pati nuo tokio rezimo (darbus dirbu nakti) jau irbi be stogo. Padekite labai prasau...

O jei kuri mama ir zieminius batukus mergytei 29dydzio padovamotu arba uz simboline kaina parduotu, tai ir antra beda atkristu.
Atsakyti
QUOTE(Miaukse @ 2007 10 27, 20:18)

vezimelio su standziu lopsiu.

Pabūsiu visiška tundra, bet kaip atrodo standus lopšys? blush2.gif Toks, kur vaiko kojytės neišlenda, tik gulimas?
Atsakyti
Mergaites, gal kam iš Jūsų globojamų vaikučių reiktų 26 išmieros žieminių batukų? Ne kažin kas, mano vaiko 1 žiemą atnešioti ir jau porą metų rūsy gulėję.... Bet nesuplyšę, tikrai vaikutis gali nešioti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 10 27, 20:33)
Pabūsiu visiška tundra, bet kaip atrodo standus lopšys? blush2.gif Toks, kur vaiko kojytės neišlenda, tik gulimas?

Nera taip, toks kur ant remo uzsideda kietas lopsys, ir kojytes neislenda, nes jis toks kaip stacionarus. Pirkom jau nenauja, uzauginom savo mazaja, po to sesuo savo leliuka supo, o ant mano sunelio eme ir visai issiskete, jau tikejausi, kad nereikes vezimo pirkti, ir dabar jau nezinau ka daryti. Maziui 7,5men tai ne tiek ilgai jis jame jau ir tilptu, bet dar kol kas neiprates pats be supavimu uzmigti. O vyriausiaja vezime migdziau iki 2 metuku beveik, ir ypac gerai budavo ziema - apkamsau apkloju dekiais ir i lauka nakti, miega kaip uzmusta smile.gif Tikejausi ir jauneli taip auginti, tik jis truputi greiciau auga uz sese smile.gif

O prasau su standziu, nes siaip jokio kitokio ir neturejau, ir man rodos kad tie universalus ne tokie patvarus... ypac jei i sonus supti reikia

O lovytes ir neturim antros ir nelabai kur ja statyti turetume (kad maziu migdyti), nebent antru aukstu ant seses smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miaukse: 27 spalio 2007 - 23:18
QUOTE(Miaukse @ 2007 10 27, 23:16)
Nera taip, toks kur ant remo uzsideda kietas lopsys, ir kojytes neislenda, nes jis toks kaip stacionarus. Pirkom jau nenauja, uzauginom savo mazaja, po to sesuo savo leliuka supo, o ant mano sunelio eme ir visai issiskete, jau tikejausi, kad nereikes vezimo pirkti, ir dabar jau nezinau ka daryti. Maziui 7,5men tai ne tiek ilgai jis jame jau ir tilptu, bet dar kol kas neiprates pats be supavimu uzmigti. O vyriausiaja vezime migdziau iki 2 metuku beveik, ir ypac gerai budavo ziema - apkamsau apkloju dekiais ir i lauka nakti, miega kaip uzmusta smile.gif Tikejausi ir jauneli taip auginti, tik jis truputi greiciau auga uz sese smile.gif

O prasau su standziu, nes siaip jokio kitokio ir neturejau, ir man rodos kad tie universalus ne tokie patvarus... ypac jei i sonus supti reikia

O lovytes ir neturim antros ir nelabai kur ja statyti turetume (kad maziu migdyti), nebent antru aukstu ant seses smile.gif

www.skelbiu .lt uz simboline kaina paieskokite gal bus...
gerai supratau jus vaika nakciai ir dar ziema lauke migdot???
http://www.skelbiu.lt/2962440.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirduliuke: 28 spalio 2007 - 17:01
QUOTE(Sirduliuke @ 2007 10 28, 16:50)
www.skelbiu .lt uz simboline kaina paieskokite gal bus...
gerai supratau jus vaika nakciai ir dar ziema  lauke migdot???
http://www.skelbiu.lt/2962440.html

Savo dukra tai migdydavau, kadangi vaikutis vie tiek anksciau eina miegot, tai uzmigdau ziema lauke, siltai apklosciusi, su kepuryte, t.y. pilna atributika smile.gif o po to jau nakti parsistumiu. bet vaikas miegodavo taip gerai, net neprabusdavo ir nesirgdavo...
Atsakyti
as irgi noreciau prisideti turiu rubeliu kurie tiktu mamytei tik kaip ir kur man juos paduoti ar perduoti parasykit i az asiu 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti