Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno sandėliukas

Jūs šaunuolės mamytės, labai Jumis žaviuosi wub.gif
aš turiu juodą dirbtino kailiuko paltuką iki kelių, taip pat labai šiltus avikailio kailinukus, dengiančius užpakaliuką, tik jų pamušalą reiktų susiūt truputį.
Mano ūgis 1,70, svoris 61 kg, bet drabužiai tiks ir stambesnėms, nes man laisvoki 4u.gif
jei kam prireiks, rašykit, o aš dar pažiūrėsiu, ką turiu namie, kuo galėčiau pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
drabužėlių jau paprašė, net nesitikėjau kad taip greit bigsmile.gif
būtinai parašysiu, ką dar surasiu 4u.gif Rimulinka, manau rasiu kažką ir Jūsų remiamai šeimynai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siggy @ 2007 02 03, 12:32)
drabužėlių jau paprašė, net nesitikėjau kad taip greit  bigsmile.gif
būtinai parašysiu, ką dar surasiu  4u.gif Rimulinka, manau rasiu kažką ir Jūsų remiamai šeimynai  4u.gif

4u.gif labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tai vežimėlis ir drabužėliaia jau pristatyti. Tikrai ten padėtis nepavydėtina schmoll.gif , gaila vaikučių. Beje, nežinojau, kad ten tiek daug vaikučių yra ir nupirkau tik 2 jogurtus ir 2 sūrelius galvojau, kad tik beveik metukų dvynukės yra, o ten jų turbtū viso 7... Dar pirkdama pagalvojau ar nebus mergytėms per anksti toks maistas, bet jei jau rūgštynių sriubą valgo tai matyt tikrai nebus per anksti.
Tiesa dar turiu draugę, kuri taip pat turi mažylį ir ieško kam galėtų atiduoti išaugtus rūbelius, todėl po savaitgalio jai pasakysiu kam gali atiduoti.
Atsakyti
QUOTE(rikitiki @ 2007 02 03, 17:44)
Tai vežimėlis ir drabužėliaia jau pristatyti. Tikrai ten padėtis nepavydėtina schmoll.gif , gaila vaikučių. Beje, nežinojau, kad ten tiek daug vaikučių yra ir nupirkau tik 2  jogurtus ir 2 sūrelius galvojau, kad tik beveik metukų dvynukės yra, o ten jų turbtū viso 7... Dar pirkdama pagalvojau ar nebus mergytėms per anksti toks maistas, bet jei jau rūgštynių sriubą valgo tai matyt tikrai nebus per anksti.
Tiesa dar turiu draugę, kuri taip pat turi mažylį ir ieško kam galėtų atiduoti išaugtus rūbelius, todėl po savaitgalio jai pasakysiu kam gali atiduoti.

4u.gif labai tau ačiū ,tai ten tos laimos vaikai 5 ,ir dar gyvena brolis su žmona ,su dvinukėm ir dabar dar sūnų pasigimdė ,laimutė tai nieko sukasi moteriškė viena augina 5 vaikus ,dirba ,bet pinigėlių vistiek truksta, man irgi labai gaila vaikučių dėlto taip stengiuosi padėti,nes baisu kaip jie ten gyvena unsure.gif ,o tuos rubelius tai paimčiau žadu važiuoti ir aš pas juos pažiūrėti kas ten darosi g.gif ,jau ir šuneliui maisto reikės nuvežti wub.gif
Atsakyti
Rimulinka, parasiau a.z., bet dar cia imetu nuoroda ziureti 32 puslapis, 4as postas nuo virshaus, nikas RamuneM. susisiek 4u.gif
Atsakyti
4u.gif nu va jau lovytę turime ,labai ačiū Ramunei M,ir dar drabužėlių pririnks,aš turbut jums neatsidekosiu visą gyvenimą wub.gif ,labai jums visoms didelis didelis ačiū 4u.gif wub.gif wub.gif

frane ačiū tau 4u.gif už informaciją 4u.gif wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimulinka: 04 vasario 2007 - 00:35
Rimulinka, dar turiu galimybę gauti skalbimo mašiną neautomatinę (kaip suprantu vandentiekio ten nėra) ,,Maliutką", jei žinai tokią tai ji nėra didelė. Klausimas tik toks ar ji reikalinga ten, o gal ką nors panašaus turi jau. Tiesa, pasakiau savo minėtai draugei dėl drabužėlių, tai ji jau ruošia savo mažylio išaugtus ir ko gero ketvirtadienį mes iki ten pavažiuosim kartu ir nuvešim tą ką turim. Galėčiau nuvežti ir minėtą skalbimo mašiną jei jos reikia.
Atsakyti
QUOTE(rikitiki @ 2007 02 05, 20:05)
Rimulinka, dar turiu galimybę gauti skalbimo mašiną neautomatinę (kaip suprantu vandentiekio ten nėra) ,,Maliutką", jei žinai tokią tai ji nėra didelė. Klausimas tik toks ar ji reikalinga ten, o gal ką nors panašaus turi jau. Tiesa, pasakiau savo minėtai draugei dėl drabužėlių, tai ji jau ruošia savo mažylio išaugtus ir ko gero ketvirtadienį mes iki ten pavažiuosim kartu ir nuvešim tą ką turim. Galėčiau nuvežti ir minėtą skalbimo mašiną jei jos reikia.

4u.gif skalbimo mašinos tai neturi kiek aš žinau ,labai ačiū jums už paramą,aš pasakysiu jai ,kad jus atvažiuosite, 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri mamytė turi išaugtų drabužėlių, batų savo berniukų? Yra trys berniukai: 13 metų, 10 ir 6 metukų. Varganai gyvena kaime, Raseinių rajone. Savaitgalį planuojam važiuot ir nuvešt surinktus drabužėlius mažiausiai mergytei kuriai dabar mėnuo... Tai prie to pačio dar ir berniukam gal ką nuveštume jei turėtumėte ką nereikalingo padovanoti....
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Nežinau kur kreiptis, tai rašau čia...
Anyta verčiasi dėvėtų rūbų pardavimu, atrinko ji nemažai drabužėlių(kai kuriuos jau išdalinau pažįstamom sunkiai besiverčiamčioms šeimos mūsų kaime), nėra jie super bet manau tiktų sunkiai besiverčiantiems,bent namie, po kiemą lakstyt,yra ir mažuliukams ir didesniems, nors daugiausia kokių 1-2 metų vaikučiams. Ji viską supakavus kažkur 4 dideli PC maišai, yra dvi anklodytės: viena mažiukam iki kokių 8-9 mėn, kita truputį didesnė
Dar yra žieminiai batukai mergaitei 25-26dydžio

Į kauną atvežtume po savaitgalio, tai kas žinot kam reikia,galėtumėt paimt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelytė @ 2007 02 08, 12:13)
Sveiki  4u.gif

Nežinau kur kreiptis, tai rašau čia...
Anyta verčiasi dėvėtų rūbų pardavimu, atrinko ji nemažai drabužėlių(kai kuriuos jau išdalinau pažįstamom sunkiai besiverčiamčioms šeimos mūsų kaime), nėra jie super bet manau tiktų sunkiai besiverčiantiems,bent namie, po kiemą lakstyt,yra ir mažuliukams ir didesniems, nors daugiausia kokių 1-2 metų vaikučiams. Ji viską supakavus kažkur 4 dideli PC maišai, yra dvi anklodytės: viena mažiukam iki kokių 8-9 mėn, kita truputį didesnė
Dar yra žieminiai batukai mergaitei 25-26dydžio

Į kauną atvežtume po savaitgalio, tai kas žinot kam reikia,galėtumėt paimt  ax.gif

žinau kam reikia...
turim giminaitę kuri gyvena kaime vargingai... turi keturis vaikus...mažiausia mėnesio, bet auga kaip ant mielių smile.gif O patys važiuosim tikriausiai kitą savaitgalį nes mūsų auto nuo šalčio užsivesti nenori... Jei galėsit kažką padovanoti-mielai perduosim...
Atsakyti