Turiu ir aš visokių drabužėlių ir batukų maždauk nuo 3 iki 6 metu tiek mergaitėms tiek berniukams.Jei kam reikia rašykit parinksiu. Dabar kai jau mokslo metai prasidėjo gal čia ir nelaiku truputį, bet turiu berniukui labai simpatiškus 32 dydžio batukus, visai nauji, gal pora sykių dėvėti.dar striukytė šviesi šilta, tiktų kokių 3 metų vaikiukui.Na jei kam ko reik rašykit.

Šiandien užkliuvo toks skelbimas http://www.skelbiu.lt/633523.html Nežinau ar čia jis tinka , bet gal būtent čia

Aš noriu paprašyti paramos dviem vaikam. Jie gyvena mano tėvų kaimynystėje, Šakių raj, Gelgaudiškio apyl. Gintarui 5m, Aistei 4m. Jie tėvams ne labai ir rūpi. Labiausiai juos prižiūri senutė prosenelė, nes ir mama ir močiutė labiausiai mėgsta taurelę pakilnoti..... Jei kas galėtų paremti drabužėliais ar kokių žaisliukų atiduoti- tiem vaikam būtų tikra šventė.
Pasiimti ir pristatyti daiktelius į vietą tikrai imuosi. Ačiū.
Pasiimti ir pristatyti daiktelius į vietą tikrai imuosi. Ačiū.
Tu rašyk rūbų ir batų dydžius, bus lengviau

As perkratysiu savo turta, manau, kazka tinkamo rasiu.

Žinau, kad yra gal pora kelnių jai jau mažų, bet keturmetei dar bus didokos (nors keturmetis keturmečiui nelygu

Nu galite dabar mane užmėtyti akmenimis, bet aš truputį skeptiškai žiūriu į tokias žinutes.Kas seniau šiame skyrelyje lankosi turbūt prisimena žinutę apie šeimą, kurios namai sudegė, kuriai puolėm padėti, o skelbėja dingo
PO to dar buvo šeima iš Utenos berods, skelbėja irgi dingo
Ir šitos skelbėjos nematyti. Tiesiog manau natūralu, kad žmogus prašantis pagalbos užsuktų į skyrelį, mato kiek žmonių siūlosi padėti ir duotų bent minimalios info
Labai tikiuosi, kad šį kartą nebus, kaip buna visada.

As del visa ko per savaitgali paieskosiu tinkamu daiktu.
Gal NES pasirodys?
Gal NES pasirodys?

QUOTE(Balanda @ 2005 10 06, 12:32)
Labai ačių Mingaudei už du krepšius drabužėlių: vaikai turėjo dėl ko pasiginčyti

O mano galva tai visai neveikia, kai iš Mingaudės sulaukiau asmeninės žinutės, tai net nepagalvojau čia vėl pažiūrėti

O dėl to skeptiškumo, nu kad ištikrųjų tai nežinia, kur tie daikčiukai keliauja, tai......juk niekada negali būti tikras niekuo, nuo žmogaus viskas priklauso, o žmonių yra visokiausių...... Bet aš pati galvoju, jog visvien geriau atiduoti nors ir nežinia kam, nei išmesti.
Ir dar apie tų vaikų ūgį kažkas klausė ir batų išmierą, tai bandžiau telefonu išklausti jų mamos, tai ji nežinojo. Sakė, kai labai ko reikia, tai eina į turgų su vaiku- matuoja ir perka, o dydžio nežino.....

Nes, gerai, kad atsiradai.
As tik savo pazado neistesejau - nepadariau namie inventorizacijos.
Bet pasitaisysiu.
Pazadu

As tik savo pazado neistesejau - nepadariau namie inventorizacijos.
Bet pasitaisysiu.

Čia aš esu toji skeptikė
Bet aš ir dydžių klausiau
Tu bent cm pabandyk pamatuoti, nes vaikas vaikui nelygu

Turiu:
- kelis maišus įvairių rūbelių leliukui nuo 0 iki maždaug metų;
- maišiuką batukų 19 - 22 dydžio (basutės, batukai, vieni aulinukai);
- kelis maišus žaislų 2-3 metų vaikiukams (daugiausia pliušinukai). Jei kam reikia, maloniai prašom - niekaip nesusikaupiam į vaikų namus nuvažiuoti.
Tiesa, dar kažkas liko iš valgymo inventoriaus - dubenėliai, šaukšteliai.
- kelis maišus įvairių rūbelių leliukui nuo 0 iki maždaug metų;
- maišiuką batukų 19 - 22 dydžio (basutės, batukai, vieni aulinukai);
- kelis maišus žaislų 2-3 metų vaikiukams (daugiausia pliušinukai). Jei kam reikia, maloniai prašom - niekaip nesusikaupiam į vaikų namus nuvažiuoti.
Tiesa, dar kažkas liko iš valgymo inventoriaus - dubenėliai, šaukšteliai.