Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų gimtadieniai

QUOTE(Makarska @ 2008 05 16, 14:51)
Ir čia vadinasi taupančiųjų gimtadieniai iš šimto patiekalų  g.gif ??? Visiškas pablūdimas su visokiais marmalais iš majonezo, sūrelių ir t.t. Nepykit mamos už kritiką, bet daugelis meniu labai neskoningi. Vietoj visokių mišrainių, užkandėlių vienas geras kepsnys ir gana. Juk ne ėsti į gimtadienius draugai kviečiami  cool.gif .

drinks_cheers.gif jau galvojau, kad tik man vienai susidare toks ispudis unsure.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Geriau iškart vienas karštas negu 7 rūšys sumuštinių 4u.gif
Atsakyti
vienas neblogas saldus receptukas:
paprasciausiai paiimti vaflius (man skaniau tie apvalus), pertepti kondensuotu pienu, galima dar kokiu dzemu ir viska suslegti (as dedu medine pjaustymo lentute, o ant virsaus puoda pripilta vandens). geriausia palikti nakciai, nes viskas turi susigerti... veliau supjaustyti rombo formomis (arba nepjaustyti - pasilikti kaip torciuka), virsuneles aplieti (arba galima imerkti) i islydyta sokolada, apibarstyti drozlemis, pabarstukais (nors nebutina) ir skanaus ax.gif
siaip nera butini visi tie sokoladai - dazniausiai apsieinu ir be to mirksiukas.gif
Atsakyti
mes tai šį gimtadienį darėme labiau užkandžių stalą. pripjausčiau visokių sūrių (paprasto fermentinio,pelėsinio,pikantiško),į tą pačią lėkštę įmečiau keletą alyvuogių,graikiškų riešutų, patiekiau vyno. kitoje buvo sumuštinukai: prancuzišką batoną supjausčiau i 4cm storio gabalėlius,patepiau lyditu sūreliu,pabarsčiau raudonais dirbtinais ikrais. atsigerti pateikiau kompota obuolių. karštas patiekalas buvo kepta pica smile.gif tai visiems ir įdomu valgyt buvo ir neapsirijo ir pigiai gavos:]
Atsakyti
QUOTE(Makarska @ 2008 05 16, 14:51)
Ir čia vadinasi taupančiųjų gimtadieniai iš šimto patiekalų  g.gif ??? Visiškas pablūdimas su visokiais marmalais iš majonezo, sūrelių ir t.t. Nepykit mamos už kritiką, bet daugelis meniu labai neskoningi. Vietoj visokių mišrainių, užkandėlių vienas geras kepsnys ir gana. Juk ne ėsti į gimtadienius draugai kviečiami  cool.gif .

Ir man paprasciau kepsni iskept, nei puse dienos tuos sumustinius telpiot, kuriuos per valanda suryja tongue.gif
Atsakyti
tai kad sumuštiniai nėra jau taip pigu ir taupu.
Papildyta:
QUOTE(tiekto @ 2007 08 04, 13:09)
siandien vyro gimtadienis, pritrukau minciu, ka paprasto padaryt pigumas dar butu nelabai svarbu bet paprastumas, kad kol lelius miega galeciau sumakaluot, noriu tas makaronu salotas daryt bet nelabai supratau recepta, vistiek turbut einu bandyt. O siaip pigiausias saldumynas baliams -skruzdelynas, stala puosia, skanu, o reikia tik miltu, 5 kiausiniu teslai ir medaus pertepimui, galima naudot dirbtini, labai pigu o atrodo  thumbup.gif

Bet kiek su tuo skruzdėlynu darbo. Kol iškočioji, išverdi, sutepi. O po to dar viską sutvarkai. doh.gif Jau daug geriau jį užsisakyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
NA,O AS SKRUZDELYNA DARAU KITAIP.PADARAU TESLA IR SUMALU JA PER MESMALE,GAUNASI TIPO KIRMINIUKAIS,JUOS DEDAM I SKARDA IR KEPAME ORKAITEJ,ISKEPUSIUS IR ATVESINTUS REIKIA SUTRUPINTI IR APIPILTI KREMU.KREMA DARAU IS KONDENSUOTO PIENO IR RIESUTU,RIESUTUS PASKRUDINTI IR SUSMULKINTI.VISKA GERAI ISMAISYTI,SUDETI I FORMA IR PALAIKYTI SALTAI.SKONIS TIKRAI thumbup.gif thumbup.gif .O SVARBIAUSIA NERA TOKS RIEBUS KAIP VIRTAS RIEBALUOSE,O IR DARBO MAZIAU.MUMS PER VAKARA NELIEKA.
Atsakyti
na keliu temele i virsu 4u.gif nors mano diena bus tik po menesio su trupuciu bet mazius uzmigo ir sumasciau pradeti ieskoti paprastu, pigiu receptu ka galeciau paruosti. taip kaip jau temele buvo, perskaiciau visa suzavejo tik tas ale pyragas ar salotos kur su duona ir zuvim na su foto kur. na sumustiniai manau nera pigu o ir juos teplioti nelabai turiu laiko doh.gif ir nematai tikslo juos teplioti kai bus suvalgyti per artimiausia valanda nors sveciai ir nevalgyti bus susirinke ax.gif
as tai speju dar ta ale netikra zuiki pabandysiu kur su ryziais ir morkom kas tai aprase nes cackintis maziau lotuliukas.gif
siaip nesu superkulinare bet teks ka tai gaminti tai bandysiu per menesi meniu susidaryti ir po to cia papasakosiu kaip kiek uz kiek mirksiukas.gif ir kiek laiko uztrukau cool.gif
jei atsiras dar tokiu kaip as prasome pasireiksti mirksiukas.gif
siuo metu tai tikrai darysiu zuiki nes farsas kainuos kokiu 10lt jei pati susimalsiu +morka+svogunas+batonas+ryziai = manau kokiu 15lt
na balta misraine kaip ir priimta = manau 10lt
dar issivirsiu koki mesgali ale vyniotini = +-12lt
is rusio agurkai, pomidorai, cukinijos, kompotai, sultys = uz dyka 0lt
dar smagu butu kokiu graikisku salocikiu = na gal i 10lt tilpsiu db nepamenu kiek isleidus buvau kai pietum gaminau blush2.gif
na va iseko fantazija lotuliukas.gif
gal kas dar minciu turi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorijag: 10 vasario 2009 - 12:34
ir mane si problemele kankina, savaitgali ateina sveciai...mastau ka cia skanaus ir nebrangaus paruosus...tai va galvoju apie tokius valgius:
1.gaivios salotos(pekinas, krabai, pomidorai, poras, Hamker)
2. keptos duonos misraine su zirniais ir porais (kai turiu dar dedu rukyto kumpio, varskes surio)
3. makaronu salotos su vistiena ir paprika(dar konservuotu kukuruzu dedu,alyvuogiu, bet nebutina)
4. idaryti kiausiniai (turiu is kaimo naminiu-mociute lauktuviu idejo,tai nereiks pirkti smile.gif )
5. silkute
6. sumustinukai su lasisa (nekainuos nes turiu kameroj nuo anksciau smile.gif )
7. dar galvoju kokiu verinuku padaryti
8. o desertui planuoju daryti tingini su dziovntais vaisiais, nes jau man tie pirktiniai tortai atsibodo... schmoll.gif o ir kainos tai... doh.gif

Atsakyti
Permečiau akimis šią gan aktuąlią temą,ir noriiu ,čia rašančių paklausti?
Ar,paprastume turi sutilpti begalės produktų.
Ar,tai nėra mūsų tas Lietuviškas dar"Pasirodymas".
Juk ,šiais laikais,galima pasitelkti ir paprastą išmonę.
O,gal,aš klystu?
Pataisykite,bet,čia buvo tik mano nuomonė.
Atsakyti
regna na pavyzdziui mano sudarytame isankstiniame meniu man viskas gan paprasta ir tikrai minimalu bent jau mano akimis ziurint. o kaip tu isivaizduoji paprasta ismone g.gif jau man atrodo tikrai yra daug daugiau darbo tept sumustiakus blink.gif n
gal galetai imesti to paprastumo "nepasirodymo" meniu ka galetai pvz pasiulyti blush2.gif
buciau dekinga nes man tikrai norisi parastai ir taupiai mirksiukas.gif o as esu laaabai meseede tai man mesa turi buti ir man balius be mesos ir lietuvisku salotu tai nebalius tongue.gif bet ca tik man cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorijag: 10 vasario 2009 - 21:07
QUOTE(Viktorijag @ 2009 02 10, 22:05)
o kaip tu isivaizduoji paprasta ismone  g.gif jau man atrodo tikrai yra daug daugiau darbo tept sumustiakus  blink.gif n
gal galetai imesti to paprastumo "nepasirodymo" meniu ka galetai pvz pasiulyti  blush2.gif
buciau dekinga nes man tikrai norisi parastai ir taupiai  mirksiukas.gif

na man butu irgi idomu isgirst, nes atrodo kad jokiu stebuklingu ar imantriu patiekalu neparasiau lotuliukas.gif o tiesiog tai kas nesudetingai pasigamina ir puikiai tinka uzkandai(savo meniu stengiausi priderinti pagal susirinksianciu zmoniu skoni), kad nebutu taip kad ateina vegetarai , o ant satlo viena mesa doh.gif
Atsakyti