Įkraunama...
Įkraunama...

BEBECAR vežimėliai

QUOTE(Diija @ 2008 02 19, 16:19)
Na va, apžiūrėjau šiandien Toys Markete tuos Bebecar. Jie turėjo tik Racer, Vector ir Stylo. Tai kuris ten Racer modelis buvo, tai taip ir nesupratau, o ir pačios pardavėjos nieko nežinojo......  biggrin.gif Spalvas turėjo raudoną ir rūžavą, kur kodai C prasideda... tai tas audinys man nepatiko  schmoll.gif toks skylėtas brezentas  schmoll.gif bet sakė kad Vilniuj yra žalias, slidžios mediagos, tai gal atveš kitą savaitę, tai nuesiu pažiūrėt  ax.gif Bet šiaip tai visumoj patiko - lengvai manevruojamas, ganėtinai lengvas ir funkcionalus  smile.gif  Na o mano MB nuomonė - Portugališka "kokybė" - ratas blogai sukiojasi, rankena kliba ir t.t.  doh.gif  žodžiu nuomonė labai išsiskyrė blink.gif
A, dar būtų fainai tą Icon pamatyt, tai turbūt vistiek teks į Vilnių važiuot.
P.S. dar niekas man neatrašė kas įeina į komplektą, bet man pardavėjos sakė kad NIEKAS  blink.gif nei antkojis, nei apsauga nuo lietaus ar vabzdžių.....  blink.gif

Antkojis jei taip vadinti ieina ir jis tinka lopsiui , kedutei ir sportinei daliai jis didinasi , mazinasi pagal poreikius .
Uzdanga nuo lietaus ir masalu dazniausiai buna dovanu perkanciajam . Del kainu uzklauskit pries perkant nes jos keisis poto kad neapgauti smile.gif Yra dar labai grazi su gelytem ,yra zalias blizgus yra tu spalveliu dar truputi , nauja kolekcija tikrai negreiciau nei per pora men .
Gamina portugalai , o del kokybes nevertetu pergyvent duodama garantija ir t.t
Gal buvo nepilnai ratas atfiksuotas , nes neturetu blogai sukiotis .
Tarp kkitko ICON manevravimu idealus labai lengvai vos ne vienu pirstu , o didziaraciai STYLO ir RACER pravaziausi . Stylo supamas .
Jei reiks kainu ar ko smulkiau az .
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 02 19, 19:19)
Na va, apžiūrėjau šiandien Toys Markete tuos Bebecar. Jie turėjo tik Racer, Vector ir Stylo. Tai kuris ten Racer modelis buvo, tai taip ir nesupratau, o ir pačios pardavėjos nieko nežinojo......  biggrin.gif Spalvas turėjo raudoną ir rūžavą, kur kodai C prasideda... tai tas audinys man nepatiko  schmoll.gif toks skylėtas brezentas  schmoll.gif bet sakė kad Vilniuj yra žalias, slidžios mediagos, tai gal atveš kitą savaitę, tai nuesiu pažiūrėt  ax.gif Bet šiaip tai visumoj patiko - lengvai manevruojamas, ganėtinai lengvas ir funkcionalus  smile.gif  Na o mano MB nuomonė - Portugališka "kokybė" - ratas blogai sukiojasi, rankena kliba ir t.t.  doh.gif  žodžiu nuomonė labai išsiskyrė blink.gif
A, dar būtų fainai tą Icon pamatyt, tai turbūt vistiek teks į Vilnių važiuot.
P.S. dar niekas man neatrašė kas įeina į komplektą, bet man pardavėjos sakė kad NIEKAS  blink.gif nei antkojis, nei apsauga nuo lietaus ar vabzdžių.....  blink.gif

Na kad pardavėjų profesionalumas šlubuoja tai pilnai sutinku- ir labai gaila. Racer -triratis su dideliais pripučiamais ratais ir reguliuojama amortizacija. Vector su nepripučiamais ratais. Stylo keturatis su sukinėjančiais priekiniais ratais ir superine amortizacija. Icon triratis su pripučiamais galiniais ratais ir dvigubais mažesniais priekiniais ratais. Visi ratai su dvigubais guoliais dėl ko rieda puikiai.
Kas dėl medžiagos tai tikrai platus pasirinkimas ir nelabai norėčiau sutikti, kad ten brezentas ir dar skylėtas biggrin.gif
Kas dėl Portugališkos kokybės -tai ji tikrai super- jokių problemų nebuvo t.y. absoliučiai jokių. Kas dėl priekinio Racer rato tai, stabilumo sumetimais, ašis nėra tiksliai vertikali ir jei Jūs bandėte jį sukinėti su ranka jis žinoma "stengiasi grįžti" į savo padėtį, bet važiuojant kaip tik viskas atvirkščiai t.y. žymiai lengviau sukasi norima kryptim ir be to ten visur yra guoliai niekur nesitrina plasmasė į metalą. Kadangi rakenos aukštis reguliuojamas tai naturalu, kad šios toks laisvumas yra- čia kiekvienamevežime tas pats su regulioujamu rankenos aukščiu.
Kas dėl komplektacijos tai kojų užklotas įeina iį komplektą, be to kiekviena sportinė dalis dalis turi papildomą kojų uždengimą. Visa kita t.y. apsaugos nuo lietaus ar vabzdžių yra kaip priedai-aišu tai galima įtraukti į komplektą ir įskaičiuoti į kainą, bet manau yra patogiau patiems tai pasirinkti. Kas dėl funkcionalumo tai reikia labai ir labai paieškoti vežimėlių su tiek funkcijų kiek turi BEBECAR. Tik bėda tame, kad pardavėjos nesugeba jų išvardinti.
Atsakyti

QUOTE(rimas19 @ 2008 02 20, 11:54)

Kas dėl komplektacijos tai kojų užklotas įeina iį komplektą, be to kiekviena sportinė dalis dalis turi papildomą kojų uždengimą. Visa kita t.y. apsaugos nuo lietaus ar vabzdžių yra kaip priedai

Ačiū renax ir rimui19 už išsamius kometarus notworthy.gif Taip būtų fainai pasikalbėt su žmogum išmanančiu apie parduodamą prekę, nes mane reikia "įkalbinti pirkti", o kai stovi "vištelės" ir akimis mirksi ir nieko nežino tai labai nemalonu ir net nesinori to daikto pirkti.... Su gėlytėm man ta spalva tai labaaaai patiko, tik kažin ar bus jinai 2008 metų kolekcijoj? O dabar dar pirkt gėlėto nenoriu, nes dar nesam užtiksrinti, kad pilvelyje mergytė gyvena ax.gif Gal galit parašyt kur Vilniuje didžiausias Bebecar vežimų ir spalvų pasirinkimas, nuvažiuosim apžiūrėt daugiau variantų?

O vat kad yra astkiras kojų užklotas sportinei dalei tai naujiena blink.gif
aišku, uždangą nuo lietaus ar vabzdžių tai neproblema nusipikrt, tik kad niekas nesugebėjo paaiškint kad yra atsikrai perkami priedai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2008 02 20, 19:17)
norėjau paklausti dėl lopšio tvirtinimo automobilyje, pardavėja parduotuvėje sakė tvirtinasi, bet diržus reikia pirkti atskirai  blink.gif tai kaip čia suprasti? jei pagamintas lopšys be diržų? man pasirodė kad čia spekuliacija, juk turi būti prie lopšio ir visos jam priklausančios dalys  g.gif Turėjau galvoje leliuko prisegimo diržus lopšyje  g.gif

Dirzai skirti naudoti automobilije , bet ne visi juk vezioja vaikus automobilyje lopsiuoose , todel ne visiems aktualu. Kad dauguma gamintoju juos parduoda atskirai , nes tai nera kiekvienam aktuali preke ,todel kad nedidinti kainos kiekvienam jie parduodami atskirai . Komplekta sudaro dirzai vaikui , dirzai automobiliui , pagalvele .
Jie nera isimami ir parduodami atskirai , jie atskirai jau gamintojo parduodami .
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 02 20, 23:28)
Dirzai skirti naudoti automobilije , bet ne visi juk vezioja vaikus automobilyje lopsiuoose , todel ne visiems aktualu. Kad dauguma gamintoju juos parduoda atskirai , nes tai nera kiekvienam aktuali preke ,todel kad nedidinti kainos kiekvienam jie parduodami atskirai . Komplekta sudaro dirzai vaikui , dirzai automobiliui , pagalvele .
Jie nera isimami ir parduodami atskirai , jie atskirai jau gamintojo parduodami .

ačiū už atsakymą, labai patiko vežimukas STYLO bet kai tiek priedų reikia pirkti atskirai, gaunasi labai brangu g.gif gal pas jus galima įsigyti pigiau nei Akropolyje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2008 02 20, 19:31)
ačiū už atsakymą, labai patiko vežimukas STYLO bet kai tiek priedų reikia pirkti atskirai, gaunasi labai brangu  g.gif  gal pas jus galima įsigyti pigiau nei Akropolyje  rolleyes.gif

Tai kad tik viena prieda 100 lt atskirai reik pirkt . Cia visas komplektas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 02 19, 10:39)
Esu iš Kauno, tai bandysiu Dominuke ir Toys Markete gyvai juos apžiūrėt.

oj Kaune su bebecar'ais problema doh.gif Aš specialiai į Vilnių važiavau pirkt biggrin.gif Šiaip dar gali į Kotryną nueit pasižiūrėt - ir ten jų yra mirksiukas.gif Dominuke man net sulankstyt vežimo nesugebėjo kai paprašiau kad parodytų kaip jis susilanksto ir kiek vietos sulankstytas užima doh.gif Akropolyje Vaikų Madoj (o gal Toys Markete - ten man vienas ir tas pats atrodo blush2.gif ) dar daugiau papasakojo, bet Kaune net neverta žiūrėti spalvų nes jų paprasčiausiai nėra schmoll.gif Aš buvau išsairinkus spalvytę (kurią galiausiai vilniuje nusipirkau) tai Kaune pareiškė kad tokios spalvos jie negali užsakyti, nors viską užsakinėja iš vaikis.eu doh.gif O vaikis.eu turėjo tą spalvą ir tik dėl jos man teko važiuoti į vilnių. Nu kažkaip įdomiai čia gavos biggrin.gif

Mes dar kol kas vežimo neišbandėm bet kiek teko čiupinėti įvairių variantų Bebecaras tikrai kokybiškiausiai atrodė ir turi daugiau privalumų nei pvz. Emmaljunga. Man labai svarbu buvo kad vežimas suptusi - ko dabartiniuose vežimuose beveik nėra schmoll.gif Emmaljunga to pasiūlyt negalėjo iš pasirinktų variantų. Dar žiūrėjom iš pigesnių - X-Landerį ir Mooną - X-Landerio rėmas atrodo pigiai suvirintas, nei sėdima dalis keičia padėtis, nei rankena nepersimeta - man pakankami minusai kad atmesčiau šį vežimą. Moonas gal ir nieko, bet sportinėj daly vaikas sėdėtų aukštyn kojom doh.gif Jei nori mikdyt gaunasi "ištiesus" tą sportinę dalį V formos kėdutė - vaikiuko užpakaliukas sukrenta, o galvytė su kojom aukštai lieka - vėl gi vaiko nenorėjau taip mikdyt. Į kitus vežimus nežiūrėjau nes arba neįmanomas variantas 3in1 arba maži plastmasiniai ratai, o man gyvenant vos ne vidury laukų reikia gero pravažumo
Atsakyti
[quote=Fay,2008 02 21, 18:35]
oj Kaune su bebecar'ais problema doh.gif Aš specialiai į Vilnių važiavau pirkt biggrin.gif Šiaip dar gali į Kotryną nueit pasižiūrėt - ir ten jų yra mirksiukas.gif Dominuke man net sulankstyt vežimo nesugebėjo kai paprašiau kad parodytų kaip jis susilanksto ir kiek vietos sulankstytas užima doh.gif Akropolyje Vaikų Madoj (o gal Toys Markete - ten man vienas ir tas pats atrodo blush2.gif ) dar daugiau papasakojo, bet Kaune net neverta žiūrėti spalvų nes jų paprasčiausiai nėra schmoll.gif Aš buvau išsairinkus spalvytę (kurią galiausiai vilniuje nusipirkau) tai Kaune pareiškė kad tokios spalvos jie negali užsakyti, nors viską užsakinėja iš vaikis.eu doh.gif O vaikis.eu turėjo tą spalvą ir tik dėl jos man teko važiuoti į vilnių. Nu kažkaip įdomiai čia gavos biggrin.gif

Aš dar nulėksiu šiandien į Toys Marketą, sakė atvežė žalią spalvą, tai bandysiu apžiūrėt. Kotryna sakė jau nebeprekiauja Bebecarais, nes nelabi pikro.... blink.gif Dar pažiūrėsiu Dominuke...
Jei nepaslaptis kokią spalvą tu išsirinkai (parašyk ir kodą)? Ir kur Vilniuje pirkai šį vežimą? Man irgi rodė katalogėlį, kuriame vos kelios spalvos pažymėtos varnele buvo (tipo tokius turi Vilniuj, ir gali atvežti)... o aš vaikis.eu esu mačius jų daugiau (mane kolkas domina tas gėlėtas, arba žalsvai, melsvai rausvas).
O Emmaljungos man patinka, bet kolkas dar gyvai jų neapžiūrėjau, tai neturiu konkrečios nuomonės.
Dar žiūrinėju Bebe Confort High trek, Jane Slalom pro ir Peg Perego GT3.
Tikiuosi sugebėsiu tinkamai išsirinkt.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 02 22, 10:50)
Jei nepaslaptis kokią spalvą tu išsirinkai (parašyk ir kodą)? Ir kur Vilniuje pirkai šį vežimą?

mano vežimuką gali pasižiūrėti čia mirksiukas.gif pas mus mėlynas su rombiukais, tik autokėdutė žalia. Jei nebūtumėm gavę to melyno būtumėm visą vežimą pirką kaip autokėdutė. O kai pirkom vežimą nebuvo tokios autokėdutės užtat ir paėmėm žalią. O pirkom parodos "Vaikų šalis" metu mirksiukas.gif Pagal kodą spalvytės G620 (čia ta mėlyna su rombiukais) ir M719 (čia ta žalia). Šiaip siūlyčiau sulaukt naujos kolekcijos nes laiko dar turit, o mes jau nebegalėjom laukt, nes jau bet kurią dieną mums bent jau autokėdutės tai tikrai prireiks parsivešt mažių namo ax.gif

Šiaip man gyvai labai gražiai atrodo šita spalva (C780):
user posted image
Gyvai netgi gražiau nei čia nuotraukoj. Tik vyras neleido pirkt nes dar nežinojom ko laukiam ir sakė bernui raudonos spalvos vežimo jis nepirks doh.gif Nors man tai labai graži spalvytė. Kitos raudonos negražiai žiūrisi schmoll.gif

Dar visai nieko šita atrodo (M720):
user posted image
tik gyvai ji netokia ryški kaip čia nuotraukoj. Gyvai atrodo kaip neskusta morka.

O tokios spalvos mūsų autokėdutė (M719):
user posted image
Ji gyvai dauk ryškesnė nei čia nuotraukoj. Daugiau gražių spalvų nemačiau schmoll.gif

Nors dar visai įdomiai ir gražiai žiūrisi šita (B644):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fay: 22 vasario 2008 - 15:12
QUOTE(Fay @ 2008 02 22, 16:04)
Nors dar visai įdomiai ir gražiai žiūrisi šita (B644):
user posted image

mes turime tokios spalvos vezimuka, atrodo labai gyvai thumbup.gif
o be to, tinkanti tiek berniukui, tiek mergaitei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2008 02 23, 01:06)
mes turime tokios spalvos vezimuka, atrodo labai gyvai  thumbup.gif
o be to, tinkanti tiek berniukui, tiek mergaitei  mirksiukas.gif

man irgi šitas labai fainulka ir tinkantis ir tam ir tam, bet vyras nepasirašė tokiai spalvytei doh.gif jis nuo pat pradžių sakė laukiam berniuko ir mums reikia tik mėlyno, užtat ir pirkom mėlyną, bet visai nesigailiu, nes jis toks pakankamai žaismingas ir šiaip labai fainas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2008 02 23, 13:16)
man irgi šitas labai fainulka ir tinkantis ir tam ir tam, bet vyras nepasirašė tokiai spalvytei  doh.gif jis nuo pat pradžių sakė laukiam berniuko ir mums reikia tik mėlyno, užtat ir pirkom mėlyną, bet visai nesigailiu, nes jis toks pakankamai žaismingas ir šiaip labai fainas  biggrin.gif

Jusu spalvyte reta , ju nedaug yra , vyras kaip tikras anglas , pasirinko dzentelmeno spalva
Atsakyti