QUOTE(Fay @ 2008 02 22, 16:04)
mano vežimuką gali pasižiūrėti
čia 
pas mus mėlynas su rombiukais, tik autokėdutė žalia. Jei nebūtumėm gavę to melyno būtumėm visą vežimą pirką kaip autokėdutė. O kai pirkom vežimą nebuvo tokios autokėdutės užtat ir paėmėm žalią. O pirkom parodos "Vaikų šalis" metu

Pagal kodą spalvytės G620 (čia ta mėlyna su rombiukais) ir M719 (čia ta žalia). Šiaip siūlyčiau sulaukt naujos kolekcijos nes laiko dar turit, o mes jau nebegalėjom laukt, nes jau bet kurią dieną mums bent jau autokėdutės tai tikrai prireiks parsivešt mažių namo
na tavo spalvytė tai labai berniukiška....

kadangi pagal pirminį echo pas mane mergaitė, tai noriu kažko švelnesnio, bet kad būtų universalus, nes dar antro patvirtinimo dėl lyties neturim
Nors man atrodo, priešingai nei TB, kad raudona - universali spalva, tinkanti ir mergytei ir berniukui

tą raudoną aš mačiau gyvai, o šiandien mačiau ir žalią (kaip tavo auto kėdutė) ir tą rūžavai, melsvai, žalsvą... tai man pastarasis labiausiai patiko.... bet MB suabejojo ar jis tiktų berniukui.....
Dėl naujo kolekcijos tai sutinkčiau pilnai palaukt.... nes ir skubėt dar nėra kur, bet vis pagalvoju jei naujoj kolekcijoj nebus nieko labaaaai gražaus (kaip tas gėlėtas ar rūžavai, melsvai žalsvas).... o jau senieji turbūt irgi bus išpikrti..... ką tada reiks daryt?
Tiesa, šiandien apžiūrėjau ir Icon HBR modeliuką, tai man jis labiau patiko nei Racer
QUOTE(dabej @ 2008 02 23, 02:06)
mes turime tokios spalvos vezimuka, atrodo labai gyvai
o be to, tinkanti tiek berniukui, tiek mergaitei
Super ir man šita spalvytė......
Dar turiu klausimėlį: kažkodėl man atrodo kad sėdima dalis yra ganėtinai siaura... mamtytės, jau naudojančios šį vežimėlį, ar įmanoma ten sutaplinti 1,5 metukų vaiką žiemos metu (turint omeny su kombinezonu ir dar pleduku...)?