Įkraunama...
Įkraunama...

BEBECAR vežimėliai

QUOTE(renax @ 2008 02 23, 15:21)
Jusu spalvyte reta , ju nedaug yra , vyras kaip tikras anglas , pasirinko dzentelmeno spalva

o jis pas mane tipinis lietuvis ir dar pakankamai konservatyvus doh.gif Man irgi patinka mūsų slapvytė - tikrai niekur tokios nesu mačius gyvai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fay @ 2008 02 22, 16:04)
mano vežimuką gali pasižiūrėti čia  mirksiukas.gif pas mus mėlynas su rombiukais, tik autokėdutė žalia. Jei nebūtumėm gavę to melyno būtumėm visą vežimą pirką kaip autokėdutė. O kai pirkom vežimą nebuvo tokios autokėdutės užtat ir paėmėm žalią. O pirkom parodos "Vaikų šalis" metu  mirksiukas.gif Pagal kodą spalvytės G620 (čia ta mėlyna su rombiukais) ir M719 (čia ta žalia). Šiaip siūlyčiau sulaukt naujos kolekcijos nes laiko dar turit, o mes jau nebegalėjom laukt, nes jau bet kurią dieną mums bent jau autokėdutės tai tikrai prireiks parsivešt mažių namo  ax.gif

na tavo spalvytė tai labai berniukiška.... ax.gif kadangi pagal pirminį echo pas mane mergaitė, tai noriu kažko švelnesnio, bet kad būtų universalus, nes dar antro patvirtinimo dėl lyties neturim tongue.gif
Nors man atrodo, priešingai nei TB, kad raudona - universali spalva, tinkanti ir mergytei ir berniukui smile.gif tą raudoną aš mačiau gyvai, o šiandien mačiau ir žalią (kaip tavo auto kėdutė) ir tą rūžavai, melsvai, žalsvą... tai man pastarasis labiausiai patiko.... bet MB suabejojo ar jis tiktų berniukui..... doh.gif
Dėl naujo kolekcijos tai sutinkčiau pilnai palaukt.... nes ir skubėt dar nėra kur, bet vis pagalvoju jei naujoj kolekcijoj nebus nieko labaaaai gražaus (kaip tas gėlėtas ar rūžavai, melsvai žalsvas).... o jau senieji turbūt irgi bus išpikrti..... ką tada reiks daryt? blink.gif

Tiesa, šiandien apžiūrėjau ir Icon HBR modeliuką, tai man jis labiau patiko nei Racer smile.gif
QUOTE(dabej @ 2008 02 23, 02:06)
mes turime tokios spalvos vezimuka, atrodo labai gyvai  thumbup.gif
o be to, tinkanti tiek berniukui, tiek mergaitei  mirksiukas.gif

Super ir man šita spalvytė...... wub.gif

Dar turiu klausimėlį: kažkodėl man atrodo kad sėdima dalis yra ganėtinai siaura... mamtytės, jau naudojančios šį vežimėlį, ar įmanoma ten sutaplinti 1,5 metukų vaiką žiemos metu (turint omeny su kombinezonu ir dar pleduku...)? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diija: 23 vasario 2008 - 19:14
QUOTE(Diija @ 2008 02 23, 17:11)
na tavo spalvytė tai labai berniukiška....  ax.gif  kadangi pagal pirminį echo pas mane mergaitė, tai noriu kažko švelnesnio, bet kad būtų universalus, nes dar antro patvirtinimo dėl lyties neturim  tongue.gif
Nors man atrodo, priešingai nei TB, kad raudona - universali spalva, tinkanti ir mergytei ir berniukui  smile.gif tą raudoną aš mačiau gyvai, o šiandien mačiau ir žalią (kaip tavo auto kėdutė) ir tą rūžavai, melsvai, žalsvą... tai man pastarasis labiausiai patiko.... bet MB suabejojo ar jis tiktų berniukui.....  doh.gif
Dėl naujo kolekcijos tai sutinkčiau pilnai palaukt.... nes ir skubėt dar nėra kur, bet vis pagalvoju jei naujoj kolekcijoj nebus nieko labaaaai gražaus (kaip tas gėlėtas ar rūžavai, melsvai žalsvas).... o jau senieji turbūt irgi bus išpikrti..... ką tada reiks daryt?  blink.gif

Tiesa, šiandien apžiūrėjau ir Icon HBR modeliuką, tai man jis labiau patiko nei Racer  smile.gif

Super ir man šita spalvytė......  wub.gif

Dar turiu klausimėlį: kažkodėl man atrodo kad sėdima dalis yra ganėtinai siaura... mamtytės, jau naudojančios šį vežimėlį, ar įmanoma ten sutaplinti 1,5 metukų vaiką žiemos metu (turint omeny su kombinezonu ir dar pleduku...)?  g.gif

Del spalvu tai bent man yra pora tokiu kuriu dabar nera , naujiemnu bus ir is remu , jei laiko laukt yra palaukciau.
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 02 23, 21:35)
Del spalvu tai bent man yra pora tokiu kuriu dabar nera , naujiemnu bus ir is remu , jei laiko laukt yra palaukciau.

o kaip su kainomis naujos kolekcijos? turbūt bus brangiau? Nu labai mane žavi Stylo, tik esu mačiusi ružava ir raudona, iš tokios pūstos medžiagos, tai man patiko, o kitos spalvos ar kaune kur nors be Akropolio yra? Iki Vilniaus nebent važiuoti?
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 02 23, 19:11)
Dar turiu klausimėlį: kažkodėl man atrodo kad sėdima dalis yra ganėtinai siaura... mamtytės, jau naudojančios šį vežimėlį, ar įmanoma ten sutaplinti 1,5 metukų vaiką žiemos metu (turint omeny su kombinezonu ir dar pleduku...)?  g.gif

Man irgi ta raudona tokia pakankamai universali atrodo, tik mano vyrui netiko biggrin.gif O šiaip aš taipa r taip labiau norėjau mėlyno vežimo nesvarbu mergytei ar berniukui. Vis tik ta spalvytė ne tokia tepli, kaip šviesios - tiksliau ne taip ant jos matosi. O mes kai tokie pakeliaujantys ir nesam pedantai tai mum tas aktualu - juk neskalbsi kas kart grįžus iš lauko ar kokios kelionės mirksiukas.gif

tikrai sėdima dalis siauroka ypač ties petukais, kur norėtusi kad būtų plačiau... Kol kas nenaudojom, tai sunku pasakyt kaip ten vaikui, bet manau 1,5 metukų lelius jau bus įspraustas kaip į rėmą kokį, o jei stambesnis tai gali ir netilpt. Aš tiek ilgai neplanuoju vežimo naudot tai labai ir nepergyvenu dėl to siaurumo. Jane platesnė sėdima dalis mirksiukas.gif

QUOTE(Liusii @ 2008 02 24, 12:39)
o kitos spalvos ar kaune kur nors be Akropolio yra? Iki Vilniaus nebent važiuoti?

Kaune kiek teko pačiai žiūrinėtis tai tik Akropolyje, Megoje (čia daugiausia buvo) Dominuke ir Kotrynoj mačiau - daugiau niekur Bebecar'ų nesu mačius. O šiaip tai gyvai norint pamatyt tikrai geriausia važiuot į Vilnių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2008 02 24, 10:39)
o kaip su kainomis naujos kolekcijos? turbūt bus brangiau? Nu labai mane žavi Stylo, tik esu mačiusi ružava ir raudona, iš tokios pūstos medžiagos, tai man patiko, o kitos spalvos ar kaune kur nors be Akropolio yra? Iki Vilniaus nebent važiuoti?

Kainos bus didesnes , deja. O del medziagu jei visas vienoje vietoje geriausiai aisku vilniuje tada bent bus kazkoks pasirinkimas .
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 02 24, 18:38)
Kainos bus didesnes , deja. O del medziagu jei visas vienoje vietoje geriausiai aisku vilniuje tada bent bus kazkoks pasirinkimas .

o Vilniuje kur yra tie vežimai? Ir kokių spalvų galima tikėtis, ar verta važiuoti, ar Kaune ieškoti? Sakė kad galima užsisakyti ir atveštų jie g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2008 02 24, 17:52)
o Vilniuje kur yra tie vežimai? Ir kokių spalvų galima tikėtis, ar verta važiuoti, ar Kaune ieškoti? Sakė kad galima užsisakyti ir atveštų jie  g.gif

Tai man Akropoly Toys Markete ir parodė katalogą, kuriame varnele buvo pažymėtos spalvos, kurios Vilniuje yra, tai tas jie gali atvežt ir parodyt 4u.gif
Šiuo metu ten yra du nauji žalias ir melsvai žalsvas su rūžavu.

Aš nusprendžiau laukt naujos kolekcijos. O ir laiko dar turiu į valias.
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 02 24, 22:48)
Tai man Akropoly Toys Markete ir parodė katalogą, kuriame varnele buvo pažymėtos spalvos, kurios Vilniuje yra, tai tas jie gali atvežt ir parodyt  4u.gif
Šiuo metu ten yra du nauji žalias ir melsvai žalsvas su rūžavu.

Aš nusprendžiau laukt naujos kolekcijos. O ir laiko dar turiu į valias.

ačiū kad pasakei, nes laukiu berniuko, tai galvoju apie kokį pamargintą iš kelių spalvų g.gif esu mačiusi toje parduotuvėje labai gražų ryšku iš trijų spalvų bet nupirko doh.gif nu man dar geras mėnuo liko, bet nenoriu laukti paskutinės dienos, o nauja kolekcija sakė bus brangesnė unsure.gif tai jau ir dabar vyras nelabai nori pirkti, nes galvoja kad per brangu, tai dar daugiau tikrai nemokės doh.gif o aš tik apie tą vežimą ir tesvajoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2008 02 24, 14:52)
o Vilniuje kur yra tie vežimai? Ir kokių spalvų galima tikėtis, ar verta važiuoti, ar Kaune ieškoti? Sakė kad galima užsisakyti ir atveštų jie  g.gif

Na matote kaip ir az rasiau , jei as isvardinsiu dabar esancias o Jus vaziuosit po savaites tai gali kai kuriu nebut nenoreciau klaidint , galiu isvardint pries diena ir tu kur po viena apziurai rezervuot .Palieku tel 865132220 .
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 02 24, 23:14)
Na matote kaip ir az rasiau , jei as isvardinsiu dabar esancias o Jus vaziuosit po savaites tai gali kai kuriu nebut nenoreciau klaidint , galiu isvardint pries diena ir tu kur po viena apziurai rezervuot .Palieku tel 865132220 .

drinks_cheers.gif žinoma, jūsų žinutę gavau ir viską supratau
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2008 02 24, 19:26)
drinks_cheers.gif žinoma, jūsų žinutę gavau ir viską supratau

Va apie sita spalva kalbejau tik gyvai ji ryskesne user posted image
Atsakyti