Įkraunama...
Įkraunama...

BEBECAR vežimėliai

O mes jau Bebecara iskeitem i Meclarena. Kazin uz kiek imanima parduoti deveta Icon modeliuka 3in1? Mastau ar pardavineti ar pasilikti ateiciai? Fainuolis vezimaitis, tai labai gaila parduoti butu.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2008 04 21, 19:52)
O mes jau Bebecara iskeitem i Meclarena. Kazin uz kiek imanima parduoti deveta Icon modeliuka 3in1? Mastau ar pardavineti ar pasilikti ateiciai? Fainuolis vezimaitis, tai labai gaila parduoti butu.

Kai dabar pabrango tai manau ta pati ka ir mokejei gausi smile.gif
Atsakyti
O gal kas jau Bebecar Rversus isaugot sportini, arba gal deveta imanoma pigiau gauti blush2.gif

Kokia kaina naujo dabar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduliukas: 22 balandžio 2008 - 08:51
QUOTE(meduliukas @ 2008 04 22, 06:51)
O gal kas jau Bebecar Rversus isaugot sportini, arba gal deveta imanoma pigiau gauti blush2.gif

Kokia kaina naujo dabar g.gif

Galiu kaina nebent i az , bet nepigus jie doh.gif Bet variantas aisku geras nes i mama ziuri ir sketukas . Nuo siu metu su vientisa rankena jau smile.gif Nejau 3 ?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 22 balandžio 2008 - 18:25
Gal jau yra atsiliepim7 apie IP-OP??
Atsakyti
niekur nerandu kiek sveria ip-op ir stylo?
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2008 04 30, 15:43)
niekur nerandu kiek sveria ip-op ir stylo?

Ipop 8.5 , stylo su pripuciamais 12.5 , su nepripuciamais 10
Atsakyti
Renax mane domina style AT modeliukas 3in1. Taip pat domina apsauga nuo lietaus, uodu, dirzai ir tase. Patinka spalvos G820, G857, G657, G819, B647, B644. Taip pat patinka tox zalias, bet koduko neuzsirasiau. domina visu isvardintu daiktu kainos, gal kuri nors is isvardintu spalvu yra pigesne, man nesvarbu ar tai sena, nauja kolekcija, svarbu, kad pigiau butu.
taip pat kiek laiko man reiktu laukti tokios komplektacijos? laiko dar pakankamai turiu, bet matau, kad kaikuriu spalvu ilgai laukti reikia:)
Aciu labai.
laukiu atsakymo per az.
Atsakyti
QUOTE(IevaV. @ 2008 05 01, 18:26)
Renax mane domina style AT modeliukas 3in1. Taip pat domina apsauga nuo lietaus, uodu, dirzai ir tase. Patinka spalvos G820, G857, G657, G819, B647, B644. Taip pat patinka tox zalias, bet koduko neuzsirasiau. domina visu isvardintu daiktu kainos, gal kuri nors is isvardintu spalvu yra pigesne, man nesvarbu ar tai sena, nauja kolekcija, svarbu, kad pigiau butu.
taip pat kiek laiko man reiktu laukti tokios komplektacijos? laiko dar pakankamai turiu, bet matau, kad kaikuriu spalvu ilgai laukti reikia:)
Aciu labai.
laukiu atsakymo per az.

Atsakiau smile.gif
Atsakyti
Mes jau taip pat turime savo ishsvajotaji ICON HBR thumbup.gif
Tai kol kas tik po namucius su MB vis pasivazinejame, sudedam, vel ishskleidziam biggrin.gif
negalime sulaukti kol lelyte i savo graziaja karieta atsiguls ax.gif
Atsakyti
QUOTE(perastra @ 2008 05 03, 10:01)
Mes jau taip pat turime savo ishsvajotaji ICON HBR  thumbup.gif
Tai kol kas tik po namucius su MB vis pasivazinejame, sudedam, vel ishskleidziam  biggrin.gif
negalime sulaukti kol lelyte i savo graziaja karieta atsiguls  ax.gif

Ir važiuoja tikrai labai puikiai thumbup.gif
Atsakyti
o kokie atsiliepimai būtų apie racer ST modeliuką 4u.gif

man iš visų modelių jis labiausiai pravažiuojantis atrodė g.gif na dar stylo, bet jau svoris tai doh.gif

tik nesupratau ar racerio priekinis ratas fiksuojasi į stabilią padėtį ar ne, ir ar sportinukai turi visiškai gulimą padėtį 4u.gif

ir gal kuri žinote ar Šiauliuose pardoje galima užsakyti konkrečią spalvą (M719), ar tokie užsakymai tik Vilniuje vykdomi?
Papildyta:
QUOTE(perastra @ 2008 05 03, 10:01)
Mes jau taip pat turime savo ishsvajotaji ICON HBR  thumbup.gif
Tai kol kas tik po namucius su MB vis pasivazinejame, sudedam, vel ishskleidziam  biggrin.gif
negalime sulaukti kol lelyte i savo graziaja karieta atsiguls  ax.gif

o kodėl būtent icon, o ne racer rinkotes 4u.gif abu beveik triračiai rolleyes.gif gal ką nors žinote ko aš nežinau... man labai svarbu geras pravažumas unsure.gif gal ir su icon dvigubu priekiniu prasivažiuotų miško keliukais ir smėliu g.gif racerio man toks didelis ratas pasirodė, bet dvigubas ratukas stabiliau atrodo g.gif
Atsakyti