Įkraunama...
Įkraunama...

BEBECAR vežimėliai

QUOTE(henika @ 2008 05 06, 11:23)
o kokie atsiliepimai būtų apie racer ST modeliuką  4u.gif

man iš visų modelių jis labiausiai pravažiuojantis atrodė  g.gif  na dar stylo, bet jau svoris tai  doh.gif

tik nesupratau ar racerio priekinis ratas fiksuojasi į stabilią padėtį ar ne, ir ar sportinukai turi visiškai gulimą padėtį  4u.gif

ir gal kuri žinote ar Šiauliuose pardoje galima užsakyti konkrečią spalvą (M719), ar tokie užsakymai tik Vilniuje vykdomi?
Papildyta:
o kodėl būtent icon, o ne racer rinkotes  4u.gif  abu beveik triračiai  rolleyes.gif  gal ką nors žinote ko aš nežinau... man labai svarbu geras pravažumas  unsure.gif gal ir su icon dvigubu priekiniu prasivažiuotų miško keliukais ir smėliu  g.gif racerio man toks didelis ratas pasirodė, bet dvigubas ratukas stabiliau atrodo  g.gif

Pats rėmas Racer sveria apie 9kg tai nėra labai baisu palyginus su visom funkcijom kurias turi. Ratas priekinis fiksuojasi ir labai lengvai sėdima dalis turi pilnai gulimą padėtį .
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2008 05 06, 12:01)
Pats rėmas Racer sveria apie 9kg tai nėra labai baisu palyginus su visom funkcijom kurias turi. Ratas priekinis fiksuojasi ir labai lengvai sėdima dalis turi pilnai gulimą padėtį .

jau pastebėjau, kad kuo ratai normalesni vežimo tuo ir svoris didesnis doh.gif

užėjau šiauliuose į limpopo (internete rašo, kad bebecaru galima ten rasti) ir ką gi - jos net girdėjusios apie tokius nėra doh.gif nesąmonė - negi teks važiuoti į kokį Kauną doh.gif o Kaune jų yra -ar čia viską turi tik vilnius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2008 05 06, 12:01)

O kiek su sportine dalim? Ir kiek su lopšiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2008 05 06, 13:36)
O kiek su sportine dalim? Ir kiek su lopšiu?  ax.gif

jeigu teisingai skaičiuoju - tai 9 kg. plius 7 arba 6 kg.

ar dar klausimas: dėl lopšelių - ar tų dviejų rūkšių lopšelių išmatavimai vidiniai tokie patys 4u.gif man paveiksliukuose kažkaip atrodo, kad tas pigesnis šiek tiek siaurėja ties kojūgaliu g.gif ir ar tikrai ju vidiniai išmatavimai didesni už tą standartą 75*33 cm. man atrodo, kad tokie išmatavimai per maži, kad galėčiau rudenį ir žiemą atvėžinti.
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2008 05 06, 15:07)

doh.gif Sportinukui 15-16 kg tai schmoll.gif
Be lifto nepatampysi verysad.gif
Nors lopšeliai man jų labai wub.gif
Atsakyti
renax- norėjau tau parašyti į až, bet nesiunčia, nes perpildyta dėžė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2008 05 06, 13:16)
renax- norėjau tau parašyti į až, bet nesiunčia, nes perpildyta dėžė  unsure.gif

Kai perdiltyta renax@delfi.lt , vakare isamiai atsakysiu
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2008 05 06, 10:36)
O kiek su sportine dalim? Ir kiek su lopšiu?  ax.gif

Su lopsiu 15 su sportine dalim 14 kg .
Papildyta:
QUOTE(henika @ 2008 05 06, 10:31)
jau pastebėjau, kad kuo ratai normalesni vežimo tuo ir svoris didesnis  doh.gif

užėjau šiauliuose į limpopo (internete rašo, kad bebecaru galima ten rasti) ir ką gi - jos net girdėjusios apie tokius nėra  doh.gif  nesąmonė - negi teks važiuoti į kokį Kauną  doh.gif  o Kaune jų yra -ar čia viską turi tik vilnius  verysad.gif

Geriausia atvaziuot vilniun gyvai pamatysi issirinksi , nes nuotraukoje spalvos ir vaizdas labai skiriasi .
Gali parasyt sms 865132220 kai bus naujienos pranesiu po menesiuko . O siaip issiust galima issirinkus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(henika @ 2008 05 06, 12:07)
ar dar klausimas: dėl lopšelių - ar tų dviejų rūkšių lopšelių išmatavimai vidiniai tokie patys  4u.gif  man paveiksliukuose kažkaip atrodo, kad tas pigesnis šiek tiek siaurėja ties kojūgaliu  g.gif  ir ar tikrai ju vidiniai išmatavimai didesni už tą standartą 75*33 cm. man atrodo, kad tokie išmatavimai per maži, kad galėčiau rudenį ir žiemą  atvėžinti.

Lopseliai skiriasi naujesnis mazesnis , tai kojugalyje tikrai plataus lopsio nereikia smile.gif
(86 ant 38 ) +- 2 cm ir naujesnis mazesnis apie 8 cm i ilgi

Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 05 06, 19:12)
Su lopsiu 15 su sportine dalim 14 kg .
Papildyta:

Geriausia atvaziuot vilniun gyvai pamatysi issirinksi , nes nuotraukoje spalvos ir vaizdas labai skiriasi .

Lopseliai skiriasi naujesnis mazesnis , tai kojugalyje tikrai plataus lopsio nereikia smile.gif
(86 ant 38 ) +- 2 cm ir naujesnis mazesnis apie 8 cm  i ilgi

tai teks važiuoti į Vilnių verysad.gif

o dėl lopšelio - tai man tie 8 cm ilgio yra labai svarbus unsure.gif nes vaiką turėsiu vėžinti kuo ilgiau lopšelyje ax.gif o kuris čia skaitosi naujesnis? tas pigesnis ar brangesnis?

Atsakyti

o kodėl būtent icon, o ne racer rinkotes  4u.gif  abu beveik triračiai  rolleyes.gif  gal ką nors žinote ko aš nežinau... man labai svarbu geras pravažumas  unsure.gif gal ir su icon dvigubu priekiniu prasivažiuotų miško keliukais ir smėliu  g.gif racerio man toks didelis ratas pasirodė, bet dvigubas ratukas stabiliau atrodo  g.gif

Mes su vyru abu auksti, tai as ziurejau, kad man rankena patogiai kilnotusi, Icon patogiausia pasirode thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2008 05 07, 05:40)
tai teks važiuoti į Vilnių  verysad.gif

o dėl lopšelio - tai man tie 8 cm ilgio yra labai svarbus  unsure.gif nes vaiką turėsiu vėžinti kuo ilgiau lopšelyje  ax.gif o kuris čia skaitosi naujesnis? tas pigesnis ar brangesnis?

Pigesni didesni yra , bet kaina skiriasi ne del dydzio del spalvos , jei bus tam tikros spalvos kaina bus tokia pat smile.gif
Atsakyti

rinkausi tarp icon ir racer- nugalejo icon, nes: kai keli vazimuka ant borto, stbiliau laikosi sudvigubinti ratukai nei vienas, icon man pasirode manevringesnis, bet jei daugiausiai veziosu ne asfaltuotais keliukais, siulau rinktis racer mirksiukas.gif
Atsakyti