Įkraunama...
Įkraunama...

BEBECAR vežimėliai

QUOTE(miig @ 2008 06 04, 09:35)
aciuks.gif ačiū labai.

ir dar turiu klausimėlį Rimui  biggrin.gif  Labai aktualus klausimas dėl Yario bagažinės  blush2.gif  kaip supratau RACER rėmas telpa, o kitų nebandėt įdėti ar kiti netelpa???

RACER visi ratai dideli, pripučiami ir puikiai tilpo, kitų nebandėm nes reikėjo RACER, bet manau turėtų į Yaris tilpt, gal išskyrus STYLO, (čia nenuėmus ratų), Bet visada galima pabandyti.........
ICON puikiai telpa į liftą smile.gif
Atsakyti
Mano automobiliukas irgi nedidelis Crysler PT Cruiser tai Stylo remas telpa lengvai, o lopsiuka segu su leliumi prie sedynes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2008 06 03, 19:23)
Klausykit perskaičiau visą temą, bet kur tiksliai Vilniuje pačiupinėti BEBECAR taip ir neradau atsakymo  g.gif  nors tokių klausimų buvo bent 10  g.gif  Tai visgi, kur?
Man iki pirkimo dar toli toli bet žvalgytis jau pradedu po truputį, bent jau nuomonei susidaryti ir kriterijus nusistatyti. Todėl visai nenoriu trukdyti Renax , patrugdysiu tada kai tikrai žinosiu kad jau noriu šito o ne kokio kito  4u.gif  ačiū

Gali drasiai trugdyt , atvaziuok i svecius 10 diena gyvai apziuresi ir spalvytes ir remus smile.gif 865132220
Papildyta:
QUOTE(Manguste @ 2008 06 04, 07:10)
O gal žinote ar ICON vežimėlis telpa į liftą?

Tikrai telpa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2008 06 03, 22:23)
Klausykit perskaičiau visą temą, bet kur tiksliai Vilniuje pačiupinėti BEBECAR taip ir neradau atsakymo  g.gif  nors tokių klausimų buvo bent 10  g.gif  Tai visgi, kur?
Man iki pirkimo dar toli toli bet žvalgytis jau pradedu po truputį, bent jau nuomonei susidaryti ir kriterijus nusistatyti. Todėl visai nenoriu trukdyti Renax , patrugdysiu tada kai tikrai žinosiu kad jau noriu šito o ne kokio kito  4u.gif  ačiū

Toys Market siaures miestelyje (norfoj) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(perastra @ 2008 06 05, 05:18)
Toys Market siaures miestelyje (norfoj)  mirksiukas.gif

Deja nera uzsidare dabar parduotuve rekonstrukcijai smile.gif
Atsakyti
ECH doh.gif doh.gif doh.gif kodel as jo neradau aksciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu nieko gal kitam klius lotuliukas.gif

labiausiai mane veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeza sits lotuliukas.gif

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
[quote=renax,2008 06 05, 09:51]
sorry, nezinojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SNIPE @ 2008 06 05, 21:31)
ECH  doh.gif  doh.gif  doh.gif kodel as jo neradau aksciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu nieko gal kitam klius  lotuliukas.gif

labiausiai mane veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeza sits  lotuliukas.gif
user posted image

wub.gif  wub.gif  wub.gif

Jo mazyte pupyte paveziot biggrin.gif
Papildyta:
[quote=perastra,2008 06 06, 05:07]
[quote=renax,2008 06 05, 09:51]
sorry, nezinojau ax.gif
[/quote]
Nieko tokio , as parasiau kad tik nestukes nevaziuotu kur nera sad.gif
Nors toyse geras zaislu ispardavimas buvo .
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 05 24, 10:02)
Kad nuo siu metu jau yra du atskiri uzdangalai vienas mazas lopsinis kitas didelis sportiniam  biggrin.gif
user posted image
user posted image

pas mus senesnis modelis, ten tas uždangalas trumpesnis, o va naujų modelių tai jau geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bucinukas @ 2008 06 11, 15:31)
pas mus senesnis modelis, ten tas uždangalas trumpesnis, o va naujų modelių tai jau geras thumbup.gif

Na taip tobuleja . Patys dar vaziuot galetu smile.gif
Atsakyti
O gal jau kas panaudojo ir nori parduoti BEBECAR blush2.gif
Atsakyti
dar sakyciau ankstoka.. nes LT jie nuo 2007 birzelio, jei neklystu smile.gif
Atsakyti