Sakykit, o kas galetu buti, kad man kartais suskleidziant vaziuokle (icon hbr) - ji neuzsifiksuoja?

QUOTE(perastra @ 2008 06 19, 17:11)
Sakykit, o kas galetu buti, kad man kartais suskleidziant vaziuokle (icon hbr) - ji neuzsifiksuoja? 

jei gerai supratau, tam, kad suskleista vaziuokle uzsifiksuotu, tam reikia panaudoti toki raudona pypsiuka, kuris yra ant remo, ji tiesiog reikia siek tiek i sona stumtelete ir uzsifikcuoja vaziuokle, kad atsifiksuotu - pastatyti ji i pradine padeti.
tik nepamirsk atfiksuoti kai isskleidinesi vaziuokle

sioje nuotraukoje jis matosi

QUOTE(perastra @ 2008 06 19, 14:11)

Dabej parase , toks pypsiukas raudonas sone yra ant remo , juo atfiksuojama ir uzfiksuojama , jei pamirstama jis neatsoka , tai ir neuzsifiksuoja

QUOTE(perastra @ 2008 06 19, 17:11)

Na sugest jis negali-jie negenda- rimtai.
Kaip ir minėjo renax su dabej visa paslaptis raudoname mygtuke. Gal reikėtų dirstelt į instrukciją. Dar ką galiu patarti, kad gal būt ne visada pilnai suskleidžiate rėmą ir tada jis automatiškai nesifiksuoja. jei kas neaišku visada galima kreiptis į oficialius BEBECAR atstovus.
QUOTE(dabej @ 2008 06 19, 18:23)
jei gerai supratau, tam, kad suskleista vaziuokle uzsifiksuotu, tam reikia panaudoti toki raudona pypsiuka, kuris yra ant remo, ji tiesiog reikia siek tiek i sona stumtelete ir uzsifikcuoja vaziuokle, kad atsifiksuotu - pastatyti ji i pradine padeti.

Pas mus nera raudono pypsiuko - musu remas baltas su salotinem juostelem, taip iseina kad jis siek tiek kitoks

QUOTE(perastra @ 2008 06 20, 18:16)
Pas mus nera raudono pypsiuko - musu remas baltas su salotinem juostelem, taip iseina kad jis siek tiek kitoks 

spalva, nesvarbu, pypsiukas turi but, virs desinio rato ziurek.
QUOTE(perastra @ 2008 06 20, 15:16)

Turi but ten kur pasibaigia zalia juostele auksciau didelio rato desineje puseje
QUOTE(egly @ 2008 06 21, 12:07)
sveikos mamytes, gal kuri parduodate bebecar kedute?
Mes turime isigije bebecar vezimuka - lopseli ir sprtine dali. Esame patenkitnti sia firma. Tik turiu pasakyti, jog vezimelio ratukai labiau pritaikyti mieste vazineti.
Mes turime isigije bebecar vezimuka - lopseli ir sprtine dali. Esame patenkitnti sia firma. Tik turiu pasakyti, jog vezimelio ratukai labiau pritaikyti mieste vazineti.
Matote ziurint kokia vaziuokle pasirinksite , nes stylo pvz ir per arimus vaziuoja

QUOTE(renax @ 2008 06 21, 20:28)
Matote ziurint kokia vaziuokle pasirinksite , nes stylo pvz ir per arimus vaziuoja 

o kaune yra kur nors ju parduotuvese
???...

QUOTE(kariatide @ 2008 06 25, 16:04)
Savanorių pr. Vaikų mieste ir Akropoly Toys market