Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriška nuomonė apie moters seksualumą nėštumo met

Vyrai išsirenka į žmonas moterį, kuri jiems priimtiniausia iš galimų. Bet tai nereiškia, kad ta moteris - pati seksualiausia ir gražiausia. Atsipeikėkit...

o as sutinku su situo pasakymu - daugelis sako,kad gamtoje isgyvena stipriausi, bet tai netiesa - isgyvena geriausiai prisitaike prie aplinkos, taigi ir ta seksualiausia ir graziausia gal butu tokia, su kuria gyvent nuolat, seima kurt, vaikus augint butu tiesiog neimanoma, bet gatveje paspoksot ar koki vakara praleist vis tiek vyrams su ja noretusi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 08 17, 09:51)
bet gatveje paspoksot ar koki vakara praleist vis tiek vyrams su ja noretusi  cool.gif

Bet ne visiems vyrams. Kaip ir ne visos moterys norėtų nueiti į pasimatymą su kokiu pasaulio pripažintu donžuanu... Aš pvz., visai nenorėčiau doh.gif
Atsakyti
Medini, kažkokius keistus pavyzdžius pasirinkote, labai jau kraštutinius.
Visada yra gražesnių, žavesnių, protingesnių. Sutinku, kad pasirinkome mums labiausiai patinkantį, priimtiniausią iš visų tuo metu galimų. Bet tai nereiškia, kad ir kiti seksualiai gali nejaudinti, nebūti gražūs. Tik bendram gyvenimui renkiesi ne tik pagal grožį (nors kai kurie gal mirksiukas.gif ), o pagal visai kitas savybes. Be to kad ir prie pačio pačiausio grožio ilgainiui tiesiog pripranti, kaip ir prie negražumo. Bet kokiu atveju tobulybių nėra, o gyveni su tuo, kurio trūkumus gali lengviausiai toleruoti. Netobulumas irgi gali būti žavus. Manau akcentuoti reikėtų tai, ar visą gyvenimą ta savo vyro svajonių svajonė išlieka tokia pat kaip pradžioje? Ar vyras ją privalo garbinti bet kokiom sąlygom? Keičiantis sąlygoms, aplinkybėms, keičiasi ir žmonės. Jei vyrą anksčiau žavėjusios savybės pamažu dingsta, o atsiranda arba sustiprėja jam nepatinkančios (paimsiu stereotipinį pvz. buvusi linksma energinga mergina pamažu aptingsta, apsileidžia ir tampa pikta, irzlia subuitėjusia moteriške), tai vis tiek vyras privalo ją laikyti svajonių svajone? Ar galėjo žmogus klysti? (Pavyzdžius galima taikyti ir atvirkščiai - moteris ir jos svajonių vyras mirksiukas.gif )

Taip, tema ne visai apie tai, o apie nėštumą. Bet dažniausiai žymūs pokyčiai žmoguje (tiek fiziniai, tiek kiti) atsiranda su nėštumu ir vaikų auginimu.
Atsakyti
seksualumas ir grožis, mano galva, yra individualus dalykas, nėra ir negali čia būt standartų. aš savo vyrui esu pati pačiausia, kaip ir jis man. o jei kažkam jo žmona/vyras ne pats pačiausias, tai gaila jų.
o kad žmogų renkamės ne tik pagal išvaizdą, tai sutinku, čia "pats pačiausias" apima visas reikšmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 08 17, 11:01)
Medini, kažkokius keistus pavyzdžius pasirinkote, labai jau kraštutinius.

Taip, tikrai kraštutinius. Bandau prisitaikyti prie diskusijos dalyvių, kad jie suprastų..
Man atrodo ganėtinai kvaila, kai sakoma, kad žmogus surado VIENINTELĮ visame pasaulyje/visatoje sau skirtą žmogų. Tai nelogiška. Pavyzdžiui aš labai norėčiau bendrauti su Sharon Stone su jos 150 IQ. Ir kas iš to? O gi nieko. Aš gyvenu su savo žmona, bet tikrai nemanau, kad ji yra pati pačiausia pasaulio moteris. Tai būtų visiška nesąmonė.
Beje, dar siūlau pagalvoti, kad daugiau nei pusė OFICIALIŲ porų išsiskiria. Neoficialių statistika panaši arba žiauresnė. Tuokiamasi dabar gana dažnai iš meilės - tai yra radus tą patį pačiausią.
Ir pilna SM temu, kuriose autorė sako - "myliu aš jį, na jis blogai kartais daro, bet myliu aš jį". O teisiųjų choras traukia unisonu - "palik jį, rasi geresnį". Kaip gi galima rasti geresnį? Kodėl iš karto jo nebuvo rasta, juk jis buvo pats pačiausias????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 17 rugpjūčio 2007 - 11:21
QUOTE(Medinis @ 2007 08 17, 09:14)
Ar labai įsižeisite, jei pasakysiu, jog jūs per kvaila būti svajone savo vyrui?

lotuliukas.gif Labai pralinksmino sita zinute...

Pritariu medinio pasisakymui....
ir savo pridesiu :
Kiekvienas renkasi pagal savo isgales. Viska. Gyvenimo partnerius taip pat...
Galima apsiseilejus aiskinti, kad mano "saltkalvis-melioruotojas" yra pats seksualiausias vyras pasaulyje ir geresnio nera.... Nesamone... Visada yra geresniu.... Tiek kalbant apie zmones, tiek apie daiktus ar darba. Visur tai galioja.
Tiesog tuo metu kitokio pasirinkimo nebuvo, arba buvo, bet ribotas...
O pasisakymai, kad namo petriukas yra ideliausias ir visai neidomus man kad ir tas pats Bredas Pitas (cia tik pvz), tai kelia sypsena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 17 rugpjūčio 2007 - 12:31
QUOTE(Medinis @ 2007 08 17, 12:04)
Man atrodo ganėtinai kvaila, kai sakoma, kad žmogus surado VIENINTELĮ visame pasaulyje/visatoje sau skirtą žmogų. Tai nelogiška.

Mano pasaulyje ir mano visatoje šiuo metu mano vyras man yra vienintelis. Kas čia nelogiško? Nu neįdomu man kas ten po pasauly bastosi. Nesutikau dar tokio, kuris MAN būtų geresnis, tai ką dabar? g.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 08 17, 13:30)
Galima apsiseilejus aiskinti, kad mano "saltkalvis-melioruotojas" yra pats seksualiausias vyras pasaulyje ir geresnio nera.... Nesamone... Visada yra geresniu....
O pasisakymai, kad namo petriukas yra ideliausias ir visai neidomus man kad ir tas pats Bredas Pitas (cia tik pvz), tai kelia sypsena...

g.gif Man čia ir dabar mano "šaltkalvis-melioruotojas" biggrin.gif yra pats geriausias. Ir prie ko čia seilėjimasis? g.gif Tikiu, kad yra geresnių, bet jų nėra mano dabartiniame gyvenime, tai apskritai koks point'as apie tai svarstyti?

Apskritai koks gi skirtumas yra kažkas kur nors kitur ar nėra. Va, kai atsiras, tai ir pažiūrėsiu kaip čia kas.

Nu ir Bradas Pitas (ar kiti į jį panašūs biggrin.gif) man nuoširdžiai visiškai, nė trupinėlio neįdomūs nei kaip žmonės, nei tuo labiau kaip vyrai - nebent kaip paveikslėliai TV kai filmus rodo. Nenormali? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 17 rugpjūčio 2007 - 12:45
Sapokliaka, tau ima juokas iš tokio gyvenimo būdo ir mąstymo kaip manasis, o man nepatinka tavoji gyvenimo samprata, bet tai nereiškia, kad kažkuri iš mūsų yra pranašesnė. 4u.gif Tad, nėr ko čia pritarti tam, kuris kitus vadina kvailiais. mirksiukas.gif Dažniausiai taip šneka tie, kurie savo gyvenimo kely jaučiasi kvailiai, nes jiems nepavyksta turėti tai, ko jie nori, jie nevertina to, ką turi, ir labai būna nepatenkinti, jeigu kas nors yra laimingas, nes jiems neišeina, jie tiesiog nemoka būti, jaustis laimingais.

Ir prašau be įžeidinėjimų toliau.
Dugiau pagarbos vieni kitiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Littera: 17 rugpjūčio 2007 - 12:54
Nemanau kad mano vyrų galėtų būti seksualios kitos nėščios moterys, bet žinau viena - ar aš nėščia ar ne visada esu jam pati gražiausia ir seksualiausia wub.gif thumbup.gif Žinau ką kalbu, mes kartu jau 10 metų. Neįsivaizduoju kaip galėtų būti kitaip g.gif
Atsakyti
Medini, aciu uz fronto laikyma, is karto matosi, kad esi diedas su kiausiniais, nepasiduodi kaip bobos aplinkos spaudimui.

Vel griztu i foruma.

Primiausia, man atrodo, kad moteriskes cia baisiai savo pasauleziura kisa vyrams. Ju reikalas kaip jos galvoja ir kaip daro, taciau uzknisa, kad kisa savo suvokimo sablonus diedams. Jom itariu meile nuo potraukio nesiskiria. As galiu geisti daugelio moteru, bet myleti viena. Galiu myleti ir ne viena.

Pilnai pritariu Mediniui, jei as tik savo sirdies klausyciau, tai keliauciau per moteris nuolatos. Reikia logiskai galvoti ir strategiskai, o ne emociomis kliautis. Nesuprantu, kodel mylimus zmones taip idealizuoja ir nemato teisybes. Veliau itariu nustemba, kaip jis staiga toks prastas ir blogas pasidare, kai meile praejo.

Nori buti visa gyvenima su zmogum - priimk jo netobulumus ir suprask, kad buni su zmogum, o ne idealu.

Nezinau kaip ten intelekto puoseletoja galvoja, taciau zmones yra gyvuliai ir nereikia cia mistifikuoti. Niekuo jie is esmes reprodukcijoje nesiskiria nuo primatu. Taip, navarotu visokiausiu pilna, bet esme ta pati.

Taciau susimildami, grizkit prie temos. Apie nesciuju SEKSUALUMA, o ne pasigirimus kokie jusu diedai idealus. Iseis toks idealus pas jaunesne ir seksualesne, tada ir pasijuoksim is tokio poziurio. O statistiskai 50/50 tokia galimybe.
Atsakyti
aš ir neidealizuoju savo vyro, puikiai matau jo trūkumus, kaip ir jis mano. bet priimu jį tokį, koks jis yra. nesidairau į kitus vyrus ir neieškau kitų santykių, nes mane pilnai tenkina dabartinis ryšys. niekad nesakau niekada ir gyvenime visko būna, bet jei tau žmogus ir ryšys su juo svarbus ir nori jį išlaikyti, tai reikia dėti pastangas, o tai ne visiems patinka. susirasti kitą yra lengviausias būdas. ir išeinama man rodos ne tik pas jaunesnes ir seksualesnes, čia turbūt gerokai plačiau reikėtų žiūrėti.
dėl nėščiųjų seksualumo - man rodos ne tik nuo kūno formų seksualumas priklauso, bet čia moteriška nuomonė, būtų įdomu išgirsti daugiau vyriškų 4u.gif
Atsakyti
na gerai, jeigu teisingai suprantu, tai nėščia moteris negali būti seksuali, nes ji ,,ne tam skirta". saviškiui ji dar patraukli, kadangi sieja ne tik fizinis potraukis bet ir emocinis prisirišimas. Be to reikia ,,gazą nuleisti".
nu normalu.
Atsakyti