Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriška nuomonė apie moters seksualumą nėštumo met

QUOTE(Miau777 @ 2007 08 27, 20:24)
Ir galiausiai yra dar sis tas - man be galo gaila kai kuriu naiviu merginu,kurios tiki,kad mylimasis bus istikimas iki mirties

Na, ir ką, o jeigu maniškis vis dėlto bus ištikimas iki mirties, ką tada man daryti? Į raudonąją knygą įrašyti, kai jau bus miręs? laugh.gif
Atsakyti
Užjausti. Arba pavydėti. Nuo žmogaus priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Acme @ 2007 08 29, 14:02)
Na, ir ką, o jeigu maniškis vis dėlto bus ištikimas iki mirties, ką tada man daryti? Į raudonąją knygą įrašyti, kai jau bus miręs?  laugh.gif

Siulyciau nieko nedaryti, nes niekada nesuzinosi, ar is tiesu jis tau istikimas buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nnn @ 2007 08 29, 15:14)
Siulyciau nieko nedaryti, nes niekada nesuzinosi, ar is tiesu jis tau istikimas buvo   ax.gif

Aš tuom negyvenu ir to nesureikšminu. mirksiukas.gif Man gera su žmogumi kartu gyventi, ir gyvenu. Jaučiu pagarbą, meilę, dėmesį, ko dar reikia? Pradėti knaisiotis ir ieškoti priekabių? Koks tikslas? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acme: 29 rugpjūčio 2007 - 14:21
man irgi atrodo,kad nereikia to dalyko itin sureiksminti...neistikimu vyru...o ir moteru tuo paciu...ir net vedusiu...netruksta...tik faktas tas,kaip kas sugeba uzsimaskuoti...visokiu yra ,visokiu reikia...jei tai vyrui reikia,kol zmona nescia,na nereikia per daug smerkti...bet aisku nereikia ir toleruoti to...kai akys nemato,tai ir sirdies neskauda... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitkresle @ 2007 07 27, 02:09)
Aš ne vyras, bet pasakysiu savo vyro nuomonę: kai nėštumo metu mano pilvas pradėjo augti ir apvalėti, jis pasakė, kad nemato jokio seksualumo nėščiojoj ir kad tie, kuriems  nestuke.gif atrodo seksualios, yra iškrypėliai... Va taip vat smile.gif

tada tavo vyras yra ne tu pakraipu smile.gif
Atsakyti
aš ir pati nėščia būdama seksuali nesijaučiau, tai iš vyro prisispyrusi nereikalavau komplimentų. rolleyes.gif tiesiog pasakydavo, kad ir nėščia būdama esu graži, ir to užteko. Tiesiog manau, kad nėščia būdama moteris turėtų daugiau galvoti apie savo sveikatą, saugumą, o ne apie seksualumą - kartais baisu pažiūrėt, kai eina jau galudienė moteriškė nuogu pilvu, atseit labai seksovai atrodo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam x @ 2007 09 01, 05:56)
jei tai vyrui reikia,kol zmona nescia,na nereikia per daug smerkti...bet aisku nereikia ir toleruoti to...kai akys nemato,tai ir sirdies neskauda... biggrin.gif

Ee.. tai čia kaip tą įgyvendinti? g.gif

O jei man reikia, kol vyras komandiruotėje? Tai galiu? Įdomu netoleruos ar pasmerks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 03 rugsėjo 2007 - 14:30
zinai-ta taisykle- kai akys nemato ir sirdies neskauda cia tinka...kaip toj dainoj:jei tiktai nori-tai reikia,atsisakyti nesveika... biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitkresle @ 2007 07 27, 01:09)
Aš ne vyras, bet pasakysiu savo vyro nuomonę: kai nėštumo metu mano pilvas pradėjo augti ir apvalėti, jis pasakė, kad nemato jokio seksualumo nėščiojoj ir kad tie, kuriems  nestuke.gif atrodo seksualios, yra iškrypėliai... Va taip vat smile.gif

Nėščios moterys nuostabios. kaip gali nepatikti toks nuostabus vaizdas.
Atsakyti
esu ištekėjusi, bet dar negimdžiau, tai noriu išsakyti tik savo nuomonę, manau jei vyras myli savo žmoną, tai ją nėščia mylės dar labiau, nes ji nešios Jo kudikį, jei buvo prieš tai seksuali, tai liks ir po to, tik gal mažiau, jei jau nori jos tai reiškias bent kiek bet seksuali.
vasara mačiau akropoly vieną nėštukę, jauna, graži, su mini suknele, su bateliais ant aukštos platformos, kaip ir patys kablai aukšti, išsidažiusui, trumpiau tariant -nėščia fifa. man asmeniškai nėštuas ir toks stilius netinka, nėštumo metu vis dėlto moterys turi buti grazios bet neisaukiancios, ir atsiprasant kablai nestumo metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 09 09, 20:31)
Nėščios moterys  nuostabios. kaip gali nepatikti toks nuostabus vaizdas.

mano vyras abu kartus lauke nesulauke.. kol pagimdysiu g.gif o po pusmecio.. kai jau formas atgavau, sake pagaliau sugryzai laugh.gif cia matyt kaip kam biggrin.gif
Atsakyti