Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Laukiu @ 2007 08 10, 12:55)
man taip pat pilvukas ispustas budavo...buvo kelionei po IUI tai jau net nuotraukose matesi...atrodziau, kaip biski nescia...Nu bet rezultate - nemescia...ar duf geri? na bet tikekime, kad tu pas mus nestuke.gif

Dufastona liepe gerti,jei HCG,kuri darysiu kita pirmdieni,bus daugiau nei trisdesimt-tada po dvi tabletkas per diena iki kol mano gine grys is atostogu,t.y. 09.04Bet kazko ytariu,kad jo man neprireiks doh.gif
Atsakyti
na,Murauske,negalima taip kalbet schmoll.gif prireiks ir ne tik duphastono,kai nestuke.gif
Atsakyti
Laukiu, ir as dalyvausiu Vilniaus susitikime 4u.gif mirksiukas.gif

O as manau IUI darysiu apie 18-20 dienomis ax.gif

Na kur gi ta musu Svetucia g.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 10, 14:06)
Laukiu, ir as dalyvausiu Vilniaus susitikime  4u.gif  mirksiukas.gif

O as manau IUI darysiu apie 18-20 dienomis  ax.gif

Na kur gi ta musu Svetucia  g.gif

bus malonu pasimatyt 4u.gif
Atsakyti
Svetucia,kur tu? rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Laukiu,2007 08 10, 11:46]
super tik, gal po mergaitem parasyk, kazkaip neismato prie nestukiu 4u.gif
[/quote]

As taip i ta rugpjucio sarasiuka noriu, alia ner da nelabuju schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
[/quote]

g.gif kur gi tos tavo mmm?... gal koks gandras pasistvere... lotuliukas.gif
o as siandien einu ziureti savo folikulu, ir turbut jungsiuosi prie jusu visu su 1IUI, nes su stimuliacijom nieko neisejo...
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2007 08 10, 15:52)
o as siandien einu ziureti savo folikulu, ir turbut jungsiuosi  prie jusu visu su 1IUI, nes su stimuliacijom nieko neisejo...

Sveika,Liepa.Ateik į būrį 4u.gif Kartu drąsiau.

Bet man tikrai neramu ko taip ilgai Svetucia tyli?
Svetuciaaaaaa atsilieeeeepk.
Atsakyti
Mergaites, tyriu klausimeli 4u.gif
Kadangi nuo rytojaus pirma karta stimuliuosiuosi su clost, tai ji geriau gerti po 1 tabl 2 katrus dienoje ar is karto dvi? Ir jei is karto 2, tai pirmoje dienos puseje ar antroje? blush2.gif

Man U sake kad po 2 vakare, o vakar kai nuejau pas Visock, nes U atostogauja sake, kad viena ryte, antra vakare g.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 10, 16:31)
Mergaites, tyriu klausimeli  4u.gif
Kadangi nuo rytojaus pirma karta stimuliuosiuosi su clost, tai ji geriau gerti po 1 tabl 2 katrus dienoje ar is karto dvi? Ir jei is karto 2, tai pirmoje dienos puseje ar antroje?  blush2.gif

Man U sake kad po 2 vakare, o vakar kai nuejau pas Visock, nes U atostogauja sake, kad viena ryte, antra vakare  g.gif

na as geriu irgi viena ryte kita vakare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 10, 13:03)
na,Murauske,negalima taip kalbet schmoll.gif prireiks ir ne tik duphastono,kai  nestuke.gif

Na turiu as tokia nuojauta ir baigta doh.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=liepa7,2007 08 10, 16:52]
As taip i ta rugpjucio sarasiuka noriu, alia ner da nelabuju schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
[/quote]

o as siandien einu ziureti savo folikulu, ir turbut jungsiuosi prie jusu visu su 1IUI, nes su stimuliacijom nieko neisejo...
[/quote]

liepa7, kaip sekesi? Ar jungsies i sita skyreli? ax.gif
Atsakyti
[quote=Laukiu,2007 08 10, 20:27]
[/quote]

liepa7, kaip sekesi? Ar jungsies i sita skyreli? ax.gif
[/quote]

Aciu, neblogai---turiu 2 folikulus vienoj pusej apie 22mm, bet pries IUI, man siuloma pasidaryti laparaskopija, kad nemetyt be reikalo pinigeliu... taigi dabar turiu apsispresti...o baimes akys oi, kokios dideles!! Mano IUI nusikeltu i spalio men, nes rugsejo pb-e skrendam i kelione...

P.S. Laukiu, ar dar neatejo?... tongue.gif
Atsakyti