Svetucia, čia tau ir mažyliui
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 12, 12:44)
Svetucia, dziaugiuosi, kas viskas gerai
pagaliau sulaukiau savo mmm....rytoj bandysiu pas daktariuka patekt, kad duotu man gonalio...Jau kaip noriu startuot
kuri dabar su manim vyna gers ir folikulus augins?
as auginu
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 12, 12:44)
Svetucia, dziaugiuosi, kas viskas gerai
pagaliau sulaukiau savo mmm....rytoj bandysiu pas daktariuka patekt, kad duotu man gonalio...Jau kaip noriu startuot
As siandien jau antra diena clost geriu, penktad pas gine ziuresiu kas uzaugo
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 12, 14:08)
Papildyta:
QUOTE(pachira @ 2007 08 12, 15:27)
As siandien jau antra diena clost geriu, penktad pas gine ziuresiu kas uzaugo
. Tad auginsime kartu ir vyniuka pasiurbciosime 
smagumelis tiffany ir pachira, vadinasi auginsim kartu ir jeigu viskas gerai uzaugs, startuoju po Jusu
Svetucia, puikios naujienos
Labai dziaugiuosi uz tave
Malonaus tau
Malonaus tau
relaks, kaip tu? kokie tavo planeliai? MMm turbut dar nesulaukei?
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 12, 19:36)
relaks, kaip tu? kokie tavo planeliai? MMm turbut dar nesulaukei?
Jau siandien sulaukiau mmm
Laukiu, as per 2IUI besisitumuliuodamam kas vakara vyno isgerdavau, Aisku ne specialiai, bet uzaugo tik du. Tai gal tas vynas ne i nauda
QUOTE(Relaks @ 2007 08 12, 20:52)
Jau siandien sulaukiau mmm
As pati sau bandau susiplanuoti laparaskopija
Penktadieni eisiu pas gyd, tai tikiuosi nepakeis jis mano planu
Jei viskas vyks pagal mano planus, tai tikiuosi pavyks susitarti del laparaskopijos veliausiai iki rugsejo vidurio. O jei veliau, tai tik lapkriti galeciau, o tada ir sekantis bandymas pagauti gandra nusikeltu gal net i sekancius metus
Laukiu, as per 2IUI besisitumuliuodamam kas vakara vyno isgerdavau, Aisku ne specialiai, bet uzaugo tik du. Tai gal tas vynas ne i nauda
sakai tik du, pas mane tik po 1 uzauga ir tai nevisada...tai gal padeda...na bet aisku, kaip jiems paranku, taip ir auga...nieks cia musu neklausia...na idomu, ka tau daktariukas del laporaskopijos pasakys...Aisku, kuo greiciau padarytu, paciai maziau kankintis reiks...
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 12, 19:56)
sakai tik du, pas mane tik po 1 uzauga ir tai nevisada...tai gal padeda...na bet aisku, kaip jiems paranku, taip ir auga...nieks cia musu neklausia...na idomu, ka tau daktariukas del laporaskopijos pasakys...Aisku, kuo greiciau padarytu, paciai maziau kankintis reiks...
Per 1IUI be vyno uzaugo trys
Del tu mano planu oi kiek daug baimiu atsirada
[quote=Relaks,2007 08 12, 21:12]
Bet bijau ne pacios operacijos, o isgirsti ka nors blogo, del ko IUI jau gali nebetikti 
[/quote
pamenu ir as labai bijojau, jau tik biski atsigavau po operacijos ir gyd, kad puoliau klausinet ka man rado...kita diena reikejo is naujo paklaust, nes nelabai ka ir supratau
[/quote
pamenu ir as labai bijojau, jau tik biski atsigavau po operacijos ir gyd, kad puoliau klausinet ka man rado...kita diena reikejo is naujo paklaust, nes nelabai ka ir supratau
QUOTE(pachira @ 2007 08 12, 19:53)
Sveikutės
Ką tik sugrįžau iš pajūrio - žiūriu jau manes pasigedote
Pirmiausia labai džiaugiuosi, kad pavyko Svetučiai
Relaks, labai gaila, kad tau nepavyko, bet tikėk, kad viskas bus gerai
Man šiandien 15 d. po IUI - testo sakiau šį kartą nesidarysiu, bandysiu savo kantrybę