Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Svetucia, čia tau ir mažyliui wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 12, 12:44)
Svetucia, dziaugiuosi, kas viskas gerai 4u.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif pagaliau sulaukiau savo mmm....rytoj bandysiu pas daktariuka patekt, kad duotu man gonalio...Jau kaip noriu startuot thumbup.gif  thumbup.gif
kuri dabar su manim vyna gers ir folikulus augins? mirksiukas.gif

as auginu 4u.gif jau 3 diena, dar 3 liko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 12, 12:44)
Svetucia, dziaugiuosi, kas viskas gerai 4u.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif pagaliau sulaukiau savo mmm....rytoj bandysiu pas daktariuka patekt, kad duotu man gonalio...Jau kaip noriu startuot thumbup.gif  thumbup.gif
kuri dabar su manim vyna gers ir folikulus augins? mirksiukas.gif

As siandien jau antra diena clost geriu, penktad pas gine ziuresiu kas uzaugo g.gif . Tad auginsime kartu ir vyniuka pasiurbciosime drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 12, 14:08)
as auginu  4u.gif jau 3 diena, dar 3 liko  tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(pachira @ 2007 08 12, 15:27)
As siandien jau antra diena clost geriu, penktad pas gine ziuresiu kas uzaugo  g.gif . Tad auginsime kartu ir vyniuka pasiurbciosime  drinks_cheers.gif

smagumelis tiffany ir pachira, vadinasi auginsim kartu ir jeigu viskas gerai uzaugs, startuoju po Jusu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 12 rugpjūčio 2007 - 14:52
Svetucia, puikios naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai dziaugiuosi uz tave wub.gif wub.gif
Malonaus tau nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
relaks, kaip tu? kokie tavo planeliai? MMm turbut dar nesulaukei?
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 12, 19:36)
relaks, kaip tu? kokie tavo planeliai? MMm turbut dar nesulaukei?

Jau siandien sulaukiau mmm smile.gif As pati sau bandau susiplanuoti laparaskopija blush2.gif Penktadieni eisiu pas gyd, tai tikiuosi nepakeis jis mano planu ax.gif Jei viskas vyks pagal mano planus, tai tikiuosi pavyks susitarti del laparaskopijos veliausiai iki rugsejo vidurio. O jei veliau, tai tik lapkriti galeciau, o tada ir sekantis bandymas pagauti gandra nusikeltu gal net i sekancius metus g.gif
Laukiu, as per 2IUI besisitumuliuodamam kas vakara vyno isgerdavau, Aisku ne specialiai, bet uzaugo tik du. Tai gal tas vynas ne i nauda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 12, 20:52)
Jau siandien sulaukiau mmm smile.gif As pati sau bandau susiplanuoti laparaskopija blush2.gif  Penktadieni eisiu pas gyd, tai tikiuosi nepakeis jis mano planu ax.gif Jei viskas vyks pagal mano planus, tai tikiuosi pavyks susitarti del laparaskopijos veliausiai iki rugsejo vidurio. O jei veliau, tai tik lapkriti galeciau, o tada ir sekantis bandymas pagauti gandra nusikeltu gal net i sekancius metus g.gif
Laukiu, as per 2IUI besisitumuliuodamam kas vakara vyno isgerdavau, Aisku ne specialiai, bet uzaugo tik du. Tai gal tas vynas ne i nauda g.gif

sakai tik du, pas mane tik po 1 uzauga ir tai nevisada...tai gal padeda...na bet aisku, kaip jiems paranku, taip ir auga...nieks cia musu neklausia...na idomu, ka tau daktariukas del laporaskopijos pasakys...Aisku, kuo greiciau padarytu, paciai maziau kankintis reiks...
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 12, 19:56)
sakai tik du, pas mane tik po 1 uzauga ir tai nevisada...tai gal padeda...na bet aisku, kaip jiems paranku, taip ir auga...nieks cia musu neklausia...na idomu, ka tau daktariukas del laporaskopijos pasakys...Aisku, kuo greiciau padarytu, paciai maziau kankintis reiks...

Per 1IUI be vyno uzaugo trys tongue.gif
Del tu mano planu oi kiek daug baimiu atsirada blush2.gif Bet bijau ne pacios operacijos, o isgirsti ka nors blogo, del ko IUI jau gali nebetikti g.gif
Atsakyti
[quote=Relaks,2007 08 12, 21:12]
Per 1IUI be vyno uzaugo trys tongue.gif
Del tu mano planu oi kiek daug baimiu atsirada blush2.gif Bet bijau ne pacios operacijos, o isgirsti ka nors blogo, del ko IUI jau gali nebetikti g.gif
[/quote

pamenu ir as labai bijojau, jau tik biski atsigavau po operacijos ir gyd, kad puoliau klausinet ka man rado...kita diena reikejo is naujo paklaust, nes nelabai ka ir supratau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
idomu kaip Sanlei sekasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 12, 19:53)
idomu kaip Sanlei sekasi?  g.gif

Sveikutės 4u.gif
Ką tik sugrįžau iš pajūrio - žiūriu jau manes pasigedote tongue.gif
Pirmiausia labai džiaugiuosi, kad pavyko Svetučiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sėkmės tau, mergyt thumbup.gif
Relaks, labai gaila, kad tau nepavyko, bet tikėk, kad viskas bus gerai lotuliukas.gif
Man šiandien 15 d. po IUI - testo sakiau šį kartą nesidarysiu, bandysiu savo kantrybę mirksiukas.gif Pojučių jokių tongue.gif
Atsakyti