Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Švilpa @ 2007 08 13, 17:38)
Ar pagavai daktariuką?

pagavau, vaziuoju po darbo pasiimt Gonalio mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 13, 16:40)
pagavau, vaziuoju po darbo pasiimt Gonalio mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Tai gerai,o po kiek leisiesi,žinai jau?
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 13, 17:42)
Tai gerai,o po kiek leisiesi,žinai jau?

dar nezinau sad.gif kai paskutini kart buvau su neaiskiom mmm, tai sake viska paiskins kai sulauksiu...Na vaziuosiu dabar i paskaita...tik kazkokia moteryte gimdo pas ji nezinau, ar issami paskaita bus...labai jau nesinori trukdyt blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Tavo reikalas irgi svarbus.Turi folikulus išaugint,kad paskui galėtų gimdymą priiminėt,tokia jau grandinė lotuliukas.gif Įterps tave tarp sąrėmių.
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 13, 12:56)
Na o pas Sanle siandien berods 16cd po IUI. Idomu kaip pas ja ten reikaliukai  g.gif

Labai laukiame geru naujienu  4u.gif

Labutis 4u.gif
Deja, teks jus labai skaudžiai nuvilti verysad.gif sulaukiau šiandien savo nelemtų mm verysad.gif Bet prašau, mergytės, neguoskite, nereikia ax.gif
Jau ir pas gydytoją spėjau suvažinėti ir ne kokios pas mane naujienos verysad.gif Liko dvi cistos - tai teks vieną mėnesiuką daryti pertrauką - jau kai nesiseka tai nesiseka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 13, 18:12)
Tavo reikalas irgi svarbus.Turi folikulus išaugint,kad paskui galėtų gimdymą priiminėt,tokia jau grandinė lotuliukas.gif Įterps tave tarp sąrėmių.

nu va jau grizau su piestuku...jau ir 1 doze suleido...ta pacia maziausia 37,5..ir taip 5 dienas...kaip reiks kitas 4 paciai leistis, nezinau...mama mija...man ten taip sudetinga....tada penktadieni pas daktariuka ir ziuresim ka ziurkiukai daro su mano organizmu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 13, 18:03)
nu va jau grizau su piestuku...jau ir 1 doze suleido...ta pacia maziausia 37,5..ir taip 5 dienas...kaip reiks kitas 4 paciai leistis, nezinau...mama mija...man ten taip sudetinga....tada penktadieni pas daktariuka ir ziuresim ka ziurkiukai daro su mano organizmu lotuliukas.gif

baik tu, tas pieštukas ten baikė, daug geriau už paprastą švirkštą. na dar čai pažiūrėk atidžiau, nebūtinai anglų supratsi, bet iš paveiksliukų viskas bus matyti aiškiai mirksiukas.gif http://www.fertility...nstructions.jsp
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 13, 18:03)
..kaip reiks kitas 4 paciai leistis, nezinau...mama mija...man ten taip sudetinga....tada penktadieni pas daktariuka ir ziuresim ka ziurkiukai daro su mano organizmu lotuliukas.gif

Sanle cool.gif Vis tiek mes laimėsim,būtinai.

Tai nebebijok.Trim žodžiais-jau nustatyta dozė,tau nieko toj vietoj nereikia daryt.Greičiausiai daktarėlis jau atitraukė stūmoklį ir kitai dozei.Taigi tik įduri,stumi,išgirsti trakštelėjimą-atlikta.Tada vėl atitrauki stūmokolį,išgirsti trakštelėjimą-paruošta kitam dūriui mirksiukas.gif Kadangi dozė maža,tai švirkšte beveik nematysi kad pasistūmė,aš irgi po tiek leidausi,buvau sutrikus po pirmo lotuliukas.gif Laikai šaldytuve.Esminis gerai atlikto veiksmo požymis-traškesiukas.Aš kai jau susileidau,tai tą pieštuką beveik išardžiau pažinimo tikslais lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos, ką tik buvau tualete, pasirodė kraujo lašelis, šiandien 11c.d. kas galėjo būti? man nėra taip buvę.. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
sveikos merginos.priimkit ir mane i buri 4u.gif .as dariaus pirma iui 08.10.visoms sekmes nestuke.gif .
Atsakyti
QUOTE(marka36 @ 2007 08 13, 21:04)
sveikos merginos.priimkit ir mane i buri 4u.gif .as dariaus pirma iui 08.10.visoms sekmes nestuke.gif .

priimsim mirksiukas.gif relaks įtrauks tave į sąrašiuką 4u.gif

ramių tau laukimo dienelių ir teigiamo testo po dvieju savaitėlių 4u.gif
Atsakyti
angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif cray.gif :verkiu:Atėjo mmm verysad.gif
Atsakyti