Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(vilmunce @ 2007 08 13, 19:38)
merginos, ką tik buvau tualete, pasirodė kraujo lašelis, šiandien 11c.d. kas galėjo būti? man nėra taip buvę..  verysad.gif  verysad.gif

kraujingos išskyros būna per ovuliaciją biggrin.gif man dažnai taip būna.
Atsakyti
Sanle, Murauske, tai dar nieko nereiškia. Juk bandysim toliau.

marka36, sveika prisijungusi.
kaip padaugėjo mergyčių rugpjūčio mėn. darančių IUI.
Na gal gi vis kam nors pasiseks.

Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 13, 21:19)
Sanle, Murauske, tai dar nieko nereiškia. Juk bandysim toliau.

marka36, sveika prisijungusi.
kaip padaugėjo mergyčių rugpjūčio mėn. darančių IUI.
Na gal gi vis kam nors pasiseks.

Arba aš jau visai kvaila,bet nebesuprantu nieko-per IUI ginė tik sakė,kad viskas thumbup.gif O tai kas čia dabar darosi mega_shok.gif fool.gif Liūdniausia,kad mano ginė dar beveik mėnesį atostogus,tai teks daryti riverstinę pertrauką verysad.gif Nebematau kitos išeities kaip laporoskopija,nes čia tikrai kažkia velniava gaunasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 08 13, 21:11)
angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif  cray.gif  :verkiu:Atėjo mmm verysad.gif

nu laikykis console.gif čia tau http://www.s5s.ru/Smile.swf 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 08 13, 21:41)

Ačiū cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 08 13, 21:48)

nu neverk, please mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 08 13, 21:53)
nu neverk, please  mirksiukas.gif

Bliamba,kaip sunku doh.gif To jausmo nelinkiu net didžiausiam priešui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 08 13, 21:55)
Bliamba,kaip sunku doh.gif To jausmo nelinkiu net didžiausiam priešui unsure.gif

žinau, patikėk, žinau ką tai reiškia verysad.gif
aš jau 2kart po iui verkiau ir šiaip paverkdavau, dabar darom pertrauką, tai mintys kitokios - ne vaikų darymas, o šiaip malonumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 08 13, 21:58)
žinau, patikėk, žinau ką tai reiškia  verysad.gif
aš jau 2kart po iui verkiau ir šiaip paverkdavau, dabar darom pertrauką, tai mintys kitokios - ne vaikų darymas, o šiaip malonumas  ax.gif

Jau man tokia priverstinė pertrauka,berods,trečia doh.gif Vis išeina taip,kad nebūna mano ginės-atostogos,konferencijos ar pan. doh.gif Galvoje visiškas chaosas :sokas:Jau MB sako,gal keisti gine,gal klinika g.gif Nebežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 08 13, 22:03)
Jau man tokia priverstinė pertrauka,berods,trečia doh.gif Vis išeina taip,kad nebūna mano ginės-atostogos,konferencijos ar pan. doh.gif Galvoje visiškas chaosas :sokas:Jau MB sako,gal keisti gine,gal klinika g.gif Nebežinau g.gif

tikėk - niekas nevyksta be reikalo, aš tikiu likimu, o jei nors menkutė abejonė dėl ginės kyla, patarčiau keisti
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 08 13, 22:10)
tikėk - niekas nevyksta be reikalo, aš tikiu likimu, o jei nors menkutė abejonė dėl ginės kyla, patarčiau keisti

Nu man jinai faina,supratinga thumbup.gif Atrodo ir pasitikiu ja,bet kažkodėl MB mąsto apie keitimą. Nu bet ji tokia garsi ir kompetetinga nevaisingumo gydymo srityje g.gif
Atsakyti
Na va suleidau pregnilo sau tongue.gif Kodėl aš tokia jautri skausmui.... man toks skausmingas šis vaistas doh.gif
Atsakyti