Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Tiffany @ 2007 08 14, 14:54)
ziures 17 val  biggrin.gif
Papildyta:
man skatina folikulu augima jo pagalba, nes jau 3 kartus geriau clostylbegita, tai dabar nusprendem, kad reikia Pregnyl leisti

tai gal gonali nutaret leist kaip skatinancius, o pren leidzia tik, kad folikulus susprogdinti ir viena kart likus 24-36 val iki IUI...arba netaip kazka parasei, arba as ne taip supratau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 14 rugpjūčio 2007 - 13:06
QUOTE(Lobis @ 2007 08 14, 13:36)
Labai džiugu kad tau pasisekė padaryti laparaskopija pas faina gine.Aš irgi pasiteirausiu išpradžiu valstybinėje įstaigoje, nes tikrai jei yra galymybe kam mokėti jei galima padaryti daug pigiau. O kiek tau reikėjo laukti eilės. Man tai irgi svarbu - nes esu nekantri ir nemoku ilgai laukti ax.gif

Laukiau apie menesi, o dariausi Vilniuje, Lazdynu ligonineje. biggrin.gif
Atsakyti
labas mergaitės,

ar yra kuriai darę dvigubą inseminaciją, t.y. vieną dieną, paskui sekančią? girdėjau, kad žydai (Usonienės klinika bendra Lietuvos Izraelio) nuolat daro dvigubą, nu kad gal būt folikulai sprogsta ne tą dieną, kai atlikta IUI... bet Lt to nerekomenduoja. kaži ko taip?
Atsakyti
QUOTE(puxe @ 2007 08 14, 16:01)
labas mergaitės,

ar yra kuriai darę dvigubą inseminaciją, t.y. vieną dieną, paskui sekančią? girdėjau, kad žydai (Usonienės klinika bendra Lietuvos Izraelio) nuolat daro dvigubą, nu kad gal būt folikulai sprogsta ne tą dieną, kai atlikta IUI... bet Lt to nerekomenduoja. kaži ko taip?

Kastutei liepos menesi dare dviguba... man siule pati 1 IUI daryti dviguba, bet as kazkaip atsisakiau...nes pas mus grikiukai geri...tai pagalvojau, kad neverta patys pabandysim...na o dabar galvoju, kad gal ir daryciau dviguba...nu bet specialiai paklausiu del dvygubo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 14 rugpjūčio 2007 - 14:08
QUOTE(puxe @ 2007 08 14, 15:01)
labas mergaitės,

Man atrodo, jei su grikiukais nera problemu, tai galima ir dviguba bandyti. Visgi daugiau sansu ant O pataikyti g.gif
Papildyta:
QUOTE(pachira @ 2007 08 14, 14:28)
Laukiau apie menesi, o dariausi Vilniuje, Lazdynu ligonineje.  biggrin.gif

O as optimiste tikiuosi gavusi siuntima laukti tik kokias dvi savaites doh.gif O gal Kaune eiles mazesnes ax.gif nes busiu priversta laukti lapkricio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 14, 16:24)
Man atrodo, jei su grikiukais nera problemu, tai galima ir dviguba bandyti. Visgi daugiau sansu ant O pataikyti  g.gif
Papildyta:
O as optimiste tikiuosi gavusi siuntima laukti tik kokias dvi savaites doh.gif  O gal Kaune eiles mazesnes ax.gif nes busiu priversta laukti lapkricio schmoll.gif

Relaks, tu tiesiai sviesiai savo gyd paklausk ka rekomenduotu ir kad gal greiciau galima butu susitarti...ir jeigu pazistami tai tikrai bus greiciau...tik su savo dienom dar reikia suspeti 4u.gif
Atsakyti
Ačiū,mergytės,už palaikymą ir supratimą 4u.gif wub.gif O mano mmm atėjo su visais pribombasais-plaukiu juodai,o ir skausmelis neblogas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 14, 15:30)
Relaks, tu tiesiai sviesiai savo gyd paklausk ka rekomenduotu ir kad gal greiciau galima butu susitarti...ir jeigu pazistami tai tikrai bus greiciau...tik su savo dienom dar reikia suspeti 4u.gif

As buciau pasiruosusi dar ir i si cikla speti thumbup.gif ir man nesvarbu, kad po O butu, nes nesitikiu, kad ten kas nors gali apsigyventi ir ji paskui iskrapstys biggrin.gif Nes kaip supratau, tai tik del to kitos vengia darytis po O.
Ai, vienu zodziu jauciu prisiplanuosiu as cia sau, o kai nueisiu pas gyd, tai dar apvers mano planus doh.gif Reikia kenteti iki penktadienio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 14, 16:35)
As buciau pasiruosusi dar ir i si cikla speti thumbup.gif ir man nesvarbu, kad po O butu, nes nesitikiu, kad ten kas nors gali apsigyventi ir ji paskui iskrapstys biggrin.gif  Nes kaip supratau, tai tik del to kitos vengia darytis po O.
Ai, vienu zodziu jauciu prisiplanuosiu as cia sau, o kai nueisiu pas gyd, tai dar apvers mano planus doh.gif Reikia kenteti iki penktadienio biggrin.gif

kencianciam dangus smile.gif as su savo uzsispirimu speti prisiprasiau, tai padare vasario 13 diena, Valentino diena buvo super blush2.gif blush2.gif ...Bande atkalbeti, kad po svenciu...o as ne darom dabar ir viskas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(puxe @ 2007 08 14, 15:01)
labas mergaitės,

(Usonienės klinika bendra Lietuvos Izraelio) nuolat daro dvigubą, nu kad gal būt folikulai sprogsta ne tą dieną, kai atlikta IUI... bet Lt to nerekomenduoja. kaži ko taip?

Na tris jau ten pasidariau,bet nėkart nesiūlė dvigubo?

Merginos,aš jau po "pasimatymo".Jaučiuosi kaip pereinamas prizas lotuliukas.gif Mano gyd.atostogauja,tai folikulus auginau su kita,ateinu šiandien,vėl naujas veidas lotuliukas.gif Tai net nežinau kas man IUI padarė,nebuvo kortelės prisisegus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 14, 15:53)

Merginos,aš jau po "pasimatymo".Jaučiuosi kaip pereinamas prizas lotuliukas.gif Mano gyd.atostogauja,tai folikulus auginau su kita,ateinu šiandien,vėl naujas veidas lotuliukas.gif Tai net nežinau kas man IUI padarė,nebuvo kortelės prisisegus lotuliukas.gif

Ai, kad ir kokia valytoja klinikos darytu, bele tik kad rezultatas geras butu nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 14, 16:53)

buvo sitam skyreli geru pavyzdziu, kai kitas daktariukas padare ir nestukes mergytes...tikekimes ir tau tai pasitvirtins smile.gif
Atsakyti