Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Lobis @ 2007 08 14, 11:48)
Aš kaip kalbėjau su gydytojų apie siuntymą is sakė kad patars pas kokį gydytoją tai atlikti, o aš net ir nepaklausiau ar tai privatį bus įstaiga ar valstybinė. Reikės butinai paklausti jo.

lobi kur tu gydaisi? (jeigu nepaslaptis)
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 14, 12:00)
lobi kur tu gydaisi? (jeigu nepaslaptis)

Aš visus tyrymus atlikau diagnostikos entre Grybo g. pas gydytoji R. Rogalskį, o dabar gydymas eina privačioje jo klinikoje. Taip man gydytojas patinka, labai išsamiai viską išaiškina, su jo yra labai lengvai, gali viska paklausti. Na nežinau - juk svarbu rezultatai, o ju kol kas nėra.
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif

Murauske,gaila,laikykis.Tikrai žinom ką jauti,deja,paguost nelabai išeina.
Tik tiek kad jėgų kažkaip atsiranda vis pirmyn varytis.Tai ir pirmyn,gerai?

Merginos,dabar jaunatis lotuliukas.gif Laikas sėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 14, 12:08)
Labutis visoms 4u.gif

Murauske,gaila,laikykis.Tikrai žinom ką jauti,deja,paguost nelabai išeina.
Tik tiek kad jėgų kažkaip atsiranda vis pirmyn varytis.Tai ir pirmyn,gerai?

Merginos,dabar jaunatis lotuliukas.gif Laikas sėti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na tai gero sejimo tau siandien? laikysim kumstukus 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Lobis @ 2007 08 14, 12:07)
Aš visus tyrymus atlikau diagnostikos entre  Grybo g. pas gydytoji R. Rogalskį, o dabar gydymas eina privačioje jo klinikoje. Taip man gydytojas patinka, labai išsamiai viską išaiškina, su jo yra labai lengvai, gali viska paklausti. Na nežinau - juk svarbu rezultatai, o ju kol kas nėra.

svarbiausia, kad Tau patinka...o rezultatas antksciau ar veliau bus...(siaip paklausiau, nes neradau dar mergyciu, kurios pas mano daktara gydosi?)
Atsakyti

Papildyta:
svarbiausia, kad Tau patinka...o rezultatas antksciau ar veliau bus...(siaip paklausiau, nes neradau dar mergyciu, kurios pas mano daktara gydosi?)
[/quote]

O kur tu eini gydymą, ir kokias tavo nepastojimo priežastis?
Atsakyti
[quote=Lobis,2007 08 14, 12:21]
Papildyta:
[/quote]

O kur tu eini gydymą, ir kokias tavo nepastojimo priežastis?
[/quote]
As BAT gydausi...priezastys : endometrioze 1 st, anovuliacija ir dar 1 kiausintakis nepratekantis ( nors tiksliai nezinom, nes saaugu nera...gal buvo uzsazmuotas...nors vargu ar per laporaskopija, gali ka spazmuoti?) tik tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
As BAT gydausi...priezastys : endometrioze 1 st, anovuliacija ir dar 1 kiausintakis nepratekantis ( nors tiksliai nezinom, nes saaugu nera...gal buvo uzsazmuotas...nors vargu ar per laporaskopija, gali ka spazmuoti?) tik tiek lotuliukas.gif
[/quote]

tai tau buvo atlikkta jau laporaskopija. Man tai tik buvo atlikta gymdos nuotrauka - sakė kad prateka kaip po sviestu, gormonai irgi visi geri. Tai va noriu vėliau darytis laporaskopija gal irgi endometrioze yra doh.gif . Bet tikiu kad greitai mes vistiek visos busim nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Lobis,2007 08 14, 12:34]
[/quote]
tai tau buvo atlikkta jau laporaskopija. Man tai tik buvo atlikta gymdos nuotrauka - sakė kad prateka kaip po sviestu, gormonai irgi visi geri. Tai va noriu vėliau darytis laporaskopija gal irgi endometrioze yra doh.gif . Bet tikiu kad greitai mes vistiek visos busim nestuke.gif wub.gif
[/quote]

po nuotraukos tai man rode, kad nei vienas nepratekamas...ir dare del to laporaskopija, na aisku dar ir del tepliojimu....Nu bet jau viska zinau ir kovoju...na o, kad leliukas taip ir nenusprendzia pasilikt...tik jo sprendimo ir laukiam, nes visa kita padaro gyd ir vaistai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lobis @ 2007 08 14, 10:48)
Aš kaip kalbėjau su gydytojų apie siuntymą is sakė kad patars pas kokį gydytoją tai atlikti, o aš net ir nepaklausiau ar tai privatį bus įstaiga ar valstybinė. Reikės butinai paklausti jo.

Lobis, dariausi laparaskopija valstybineje istaigoje. Mano gine israse siuntima ir dave keliu daktariu mob tele, skambinausi ir tariausi ax.gif Mano manymu ir valstyb ir priaciose istaigose dirba tie patys gydytojai, svarbiausiai pasitiketi. biggrin.gif As papuoliau pas superine gydytoja, labai maloni, nuosirdi ir kantri mano klausimams buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 14, 13:46)
Lobis, dariausi laparaskopija valstybineje istaigoje. Mano gine israse siuntima ir  dave keliu daktariu mob tele, skambinausi ir tariausi  ax.gif Mano manymu ir valstyb ir priaciose istaigose dirba tie patys gydytojai, svarbiausiai pasitiketi.  biggrin.gif As papuoliau pas superine gydytoja, labai maloni, nuosirdi ir kantri mano klausimams buvo  thumbup.gif

Labai džiugu kad tau pasisekė padaryti laparaskopija pas faina gine.Aš irgi pasiteirausiu išpradžiu valstybinėje įstaigoje, nes tikrai jei yra galymybe kam mokėti jei galima padaryti daug pigiau. O kiek tau reikėjo laukti eilės. Man tai irgi svarbu - nes esu nekantri ir nemoku ilgai laukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lobis @ 2007 08 14, 13:36)
O kiek tau reikėjo laukti eilės. Man tai irgi svarbu - nes esu nekantri ir nemoku ilgai laukti ax.gif

Man tai irgi labai idomu ax.gif Pasakykit, kiek lauket ir kur daretes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 14, 08:43)
kelinta valanda ziuresi? reiks palaikymo komandai dirbt mirksiukas.gif

ziures 17 val biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Relaks @ 2007 08 14, 09:04)
o tu kaip suprantu pregnyli leidiesi kaip stimuliuojancius? Man ji leisdavo tik viena doze 24val pries IUI g.gif  Kaip idomiai... g.gif

man skatina folikulu augima jo pagalba, nes jau 3 kartus geriau clostylbegita, tai dabar nusprendem, kad reikia Pregnyl leisti
Atsakyti