Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

as iki kokiu penkiu menesiu nesiojau daznai, ypac pirmus tris menesius...
Dabar kartais uzsidedu, kai kur nulekti greit reikia.
Atsakyti
QUOTE(Nektariuke @ 2006 01 07, 17:55)
As gavau dovanu  ta vadinama kengura ar nesiokli nezinau kaip jis ten vadinasi, kaip gime mano mazius. Nu labai nuostabus dalykas jau nesiojau maziu kazkur nuo 2 savaiciu jame. Jis pas mane toks dvieju padeciu is priekio galima nesti ir is nugaros. Labai kokybiskas ir galvyte prilaiko yra toks atloselis. Namuose ta nesiokli pririsdavau prie lovytes ir idedavau maziuka, kad atsirugtu kaip pavalgydavo nes labai ilgai neatsirugdavo, o kaip paguldydavau viska atpildavo, tai toj nesioklei pasimuistydavo ir atsirukdavo. Tik va ziema biski sudetingiau i ji vaika apsirengusi ikisti, vasara tai nepamainomas dalykas.

Gal gali parašyti kokios firmos tavo nešynė? Gal turi nuotraukytę ax.gif ?
Atsakyti
Aš irgi turiu nešyklę, tai iki kokių 6 mėn. dažnai panešiodavau, net ir namie, panešioju jį nešyklėje ir jis tada užmiega, turbūt taip įprato, dabar jam 8 mėn. tai jau sunkokas, bet kai labai reikia - praverčia.
Atsakyti
Ir as turiu nesykle, bet naudoju ja tiktai namuose - gatveje kazkaip neisivaizduoju, kad galeciau panesti savo 7 kg leliu kazkur toliau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovanele @ 2006 03 18, 14:28)
Ir as turiu nesykle, bet naudoju ja tiktai namuose - gatveje kazkaip neisivaizduoju, kad galeciau panesti savo 7 kg leliu kazkur toliau... biggrin.gif

Mano vaikas 7 kg. trijų mėnesių būdamas svėrė lotuliukas.gif o nešioju iki šiol, dabar jau virš metų ir sveria apie 13 kg. aišku, įprastas kengūriukas tikrai netiktų schmoll.gif o ir nepatiko maniškei. bet slingas thumbup.gif
Atsakyti
Perskaičiau vos ne visą temą, bet taip ir neradau kokios firmos kenguriukai-nešioklės geriausi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksis @ 2006 03 13, 20:49)
Aš nusipirkau, mokėjau 65lt., bet labai jau nepatogi, praktiškai nenaudojam verysad.gif

Jei tai slingas, gal parduodat
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2006 03 23, 14:30)
Perskaičiau vos ne visą temą, bet taip ir neradau kokios firmos kenguriukai-nešioklės geriausi  unsure.gif

g.gif Manau kiek mamu tiek nuomoniu, as turejau, bet naudojom vos kelis sykius, bo man ji nepatiko sunku nesti buvo. Pjove per strenas juodai doh.gif Tai kelis syk vyras nesiojo, o as nea.......niekada nepirkciau daugiau, pinigai vejun ismesti doh.gif
Atsakyti
Mes gavome kengūrą dovanų, tai labai ja džiaugiausi. Mano mažius visą laiką, kai tik kur nors eidavome joje užmigdavo. O ir man būdavo visai patogu, nes rankos laisvos. Vežime nesipriešindavo gulėt, bet kad labai jau nepatogu, kai reikia autobusu važiuot. Žinoma, pritariu, kad pavaikščiojus nugarą skauda, bet keliauti patogu. O kainos įvairios, mūsiškė buvo su kieta nugarėle ir kainavo 38 litus. Aišku, dabar mes jau dideli smile.gif
Atsakyti
http://www_premaxx_com/en.html

Radau toki dalyka, idomu ar kas nors turi panasu ir ar patogus g.gif . Itariu kad labai patogus, bet kainuoja nemazai... Apie 180Lt blink.gif Ar verta tiek moket g.gif
Atsakyti
Ditka, man nešynės nuorodoje kur atsiuntei labai slingus primena, tik kad kišenė krūta užsiūta biggrin.gif

Jei nori slingo, tai už 65Lt, o ne už 180Lt pasiūlysiu, tik be tos mandros kišenės tongue.gif
Atsakyti
Ten ir yra slingas, tik vietoj ziedu (kaip iprasta) idetas sagtis. As manau, kad su ziedais vis tik patogiau....

Geriausia siutis paciai, juk labai paprasta, pati pasirinksi spalva, na ir kisene galesi prisiuti biggrin.gif
Atsakyti