Mes nuo pat gimimo naudojame juostą. Nusipirkom ją kai buvome Amerikoje - kai buvau neščia, labai jieškojau patogaus slingo. Kainavo mums apie 40 doleriu, bet man tiko - buvo svarbu, kad jį galima buvo nuvažiuoti į vaikų prekių supermarketą ir nusipirkti

. Jeigu kam idomu, čia yra jo puslapiukas
http://www.parentsof...om/mainpage.htm Man jis labai tinka, nes svoris pasiskirsto kitaip negu naudojant kengurą ir dėl to yra daug lengviau nešioti. To labiau, kad turiu problemų su nugarą. Tik reikia mokėti jį užsivilkti. Ir dar - reklamoj rašė kad jis yra labai gražus ir jį galima nenusiimti bei nešiuoti kaip marškinėlius. Bet man atrodo, kad kai vaikelio jame nera, atrodo jis nekaip

- tokios išsitemptos juostos aplink tavę

. Ir nera labai patogu jame žindyti - nors aš prisitaikau

- reikia kelti marškinius, o jie yra slingu prispausti - pririšti

Tai gi turbut su tokiu slingu yra patogiau deveti specialius drabužius maitinančioms
Aplamai, jeigu dabar norėčiau pirkti slingą, turbut pirkčiau iš šito saito - www.omama.ru. Man patinka jų juostų spalvos. Iš jų galima užsisakyti elektroniniu paštu, bei sumokėti per interneta. Dabar naudoju instrukcijas iš šito saito - pasirodė, kad yra daug daugiau slingo vartojimo budų negu buvo parašyta mano juostos instrukcijoje.