Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

Aha, turbut slingas vadinasi.
Shium, o pas tave medziaginis g.gif
Nes cia toks kaip kuprine, galima nuo gimimo iki 18men, ir dugnas toks pakietintas, storesnis, na man atrodo kad tokio tikrai nepasiusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditka @ 2006 04 08, 14:55)
Aha, turbut slingas vadinasi.
Shium, o pas tave medziaginis g.gif
Nes cia toks kaip kuprine, galima nuo gimimo iki 18men, ir dugnas toks pakietintas, storesnis, na man atrodo kad tokio tikrai nepasiusi g.gif

medžiaginis pas mane. Šiaip visos nešynės juk medžiaginės, tik vienos iš daug sluoksnių, kitos ne mirksiukas.gif o storose nešynėse vaikui vasarą tikrai karšta.
O kam tau pakietinimo norisi? g.gif Slingą galima nuo gimimo iki kiek nori, jei bus noras ir iki 18 mėn. ar dar ilgiau naudoti. Jei paneši dar vaiką, žinoma tongue.gif
Atsakyti
tai nuo kiek laiko galima vaikiuka kenguroj nestis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(low @ 2006 04 09, 18:39)
tai nuo kiek laiko galima vaikiuka kenguroj nestis? g.gif

Žiūrint kokioj kengūroj. Jei su gulima padėtimi arba "natūralistinis", kaip kad juosta ar slingas, tai nuo gimimo galima blush2.gif
Atsakyti
[B][FONT=Impact][SIZE=7][COLOR=purple]
Mes tai pirkome womar firmos kengūra, joje galima vaika nešioti nuo 1 mėn. labai patogu, kai reike eiti parduotuvėn ar šeip į miesta pasivaikšči thumbup.gif oti
Atsakyti
mums tai padovanojo "seneliai" suejus 3men, tai tikras issigelbejimas, nes daznai tenka su maziuku vaziuti is vienu namu i kitus. ax.gif
Atsakyti
mes naudojomes nesiokle nuo 4 berods menesiuku, laaabai puikus daiktas, labai likau patenkinta, nes nereikia vaika palikinet bliaunanti, nesiojies ir tarkim valgyt darai, geles laistai ar siaip ka, o ir lelius dairosi stebi viska patenkintas... visur keliaudavom su ja.tiek kad jau isaugom ir galim kam nors ja parduoti, nesutepta, nesuplesyta niekur, galima nesioti dviem padetim... yra dar prilipdomas seilinukas ant krastelio. jei ka domina firma "womar" pirkta buvo parduotuvej, ne siaip kokiam turginyke... turbut kaina reiktu parasyt smile.gif na... 30lt butu malonu uz ja gauti...
Papildyta:
dar, bambuzelius galima i ja deti iki 16 kg
Atsakyti
QUOTE(Ditka @ 2006 04 07, 19:28)
http://www_premaxx_com/en.html

Radau toki dalyka, idomu ar kas nors turi panasu ir ar patogus g.gif . Itariu kad labai patogus, bet kainuoja nemazai... Apie 180Lt blink.gif Ar verta tiek  moket g.gif

o kur yra tokių pirkti???
Atsakyti
QUOTE(blackie @ 2006 05 02, 10:57)
mes naudojomes nesiokle nuo 4 berods menesiuku, laaabai puikus daiktas, labai likau patenkinta, nes nereikia vaika palikinet bliaunanti, nesiojies ir tarkim valgyt darai, geles laistai ar siaip ka, o ir lelius dairosi stebi viska patenkintas... visur keliaudavom su ja.tiek kad jau isaugom ir galim kam nors ja parduoti, nesutepta, nesuplesyta niekur, galima nesioti dviem padetim... yra dar prilipdomas seilinukas ant krastelio. jei ka domina firma "womar" pirkta buvo parduotuvej, ne siaip kokiam turginyke... turbut kaina reiktu parasyt smile.gif  na... 30lt butu malonu uz ja gauti...
Papildyta:
dar, bambuzelius galima i ja deti iki 16 kg

O kodel patys jau nenaudojat,nejaugi 16 kg pasieket? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, turim Chicco Go Plius, bet neturim instrukcijos kiap ja naudotis, nepatikėsit bet nemoku padaryti jos taip, kad vaikiukas veiduku būtų į priekį blush2.gif kažkas ne taip gaunasi doh.gif jei papildomą tokį diržiuką nuimu, tai vaikutis svyra labai į priekį, o jei neišimu ir lieka neužlenktas priekis, tai veidukas į jį trinasi. NIEKO NESUPRANTU, gal kas turit tokią pat ir galit PADĖTI su jos naudojimu doh.gif
Atsakyti

Mes nuo pat gimimo naudojame juostą. Nusipirkom ją kai buvome Amerikoje - kai buvau neščia, labai jieškojau patogaus slingo. Kainavo mums apie 40 doleriu, bet man tiko - buvo svarbu, kad jį galima buvo nuvažiuoti į vaikų prekių supermarketą ir nusipirkti biggrin.gif. Jeigu kam idomu, čia yra jo puslapiukas
http://www.parentsof...om/mainpage.htm

Man jis labai tinka, nes svoris pasiskirsto kitaip negu naudojant kengurą ir dėl to yra daug lengviau nešioti. To labiau, kad turiu problemų su nugarą. Tik reikia mokėti jį užsivilkti. Ir dar - reklamoj rašė kad jis yra labai gražus ir jį galima nenusiimti bei nešiuoti kaip marškinėlius. Bet man atrodo, kad kai vaikelio jame nera, atrodo jis nekaip blush2.gif - tokios išsitemptos juostos aplink tavę bigsmile.gif . Ir nera labai patogu jame žindyti - nors aš prisitaikau cool.gif - reikia kelti marškinius, o jie yra slingu prispausti - pririšti smile.gif Tai gi turbut su tokiu slingu yra patogiau deveti specialius drabužius maitinančioms rolleyes.gif

Aplamai, jeigu dabar norėčiau pirkti slingą, turbut pirkčiau iš šito saito - www.omama.ru. Man patinka jų juostų spalvos. Iš jų galima užsisakyti elektroniniu paštu, bei sumokėti per interneta. Dabar naudoju instrukcijas iš šito saito - pasirodė, kad yra daug daugiau slingo vartojimo budų negu buvo parašyta mano juostos instrukcijoje.

Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2006 05 11, 12:47)
Sveikos mamytės, turim Chicco Go Plius, bet neturim instrukcijos kiap ja naudotis, nepatikėsit bet nemoku padaryti jos taip, kad vaikiukas veiduku būtų į priekį  blush2.gif  kažkas ne taip gaunasi  doh.gif  jei papildomą tokį diržiuką nuimu, tai vaikutis svyra labai į priekį, o jei neišimu ir lieka neužlenktas priekis, tai veidukas į jį trinasi. NIEKO NESUPRANTU, gal kas turit tokią pat ir galit PADĖTI su jos naudojimu  doh.gif

Aš turiu Chicco Go plius, su gulima padėtim ,ale irgi nemoku pasidaryti gulimą padėti, o veiduku į priekį dar nebandžiau blush2.gif

Išsitraukiua dabar saviškę: man taip atrodo, kad vaikutis būtų veidu į pasaulį, reikia išimti pakietinimą iš nugarytės ir tada vaikui nespaus, bus minkšta ir užsidėti kaip ir visada mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valentinka: 13 gegužės 2006 - 12:10