Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

Na, aš galiu tik pasiremti Dresdeno Trageschule (Nešiojimo mokyklos) vadovės nuomone - o ji tariasi su vokietijos ortopedais - kad kengūros yra netinkamos vaikams nešioti.

Kad nešioklė tiktų nuo gimimo ir vėliau, ji turi tenkinti tris sąlygas: 1. palaikyti išskėstas ir pakeltas kojytes (keliukai turi būti bambos aukštyje) 2. Palaikyti natūralų stuburo linkį (tam turi būti galimybė stipriai prisiveržti vaikutį prie mamos ir tam visiškai netinka mūsų ortopedų garbinamos kietos nugarėlės) 3. Tolygiai paskirstyti svorį ant mamos.

Taigi, iš to galima daryti išvadą, kad kengūros yra šlamštas... Vaikjuostės, slingai, mei tai, jei naudojami tinkamai, gali užtikrinti teisingą naujagimio būseną ant mamos ir gali būti naudojami nuo gimimo.
Papildyta:
QUOTE(Žiezdrė @ 2007 08 10, 10:44)
Dėkui  4u.gif

Peržiūrėjau internete ir patiko labai Patapum. Kaip supratau ten ne kaip vaikjuostė, o tokia kuprinės tipo? Gal kas turit- ar patogi? Ar galima vaiką joje nešioti veidu nuo savęs?  ax.gif

Patapum netinka nešioti veidu į priekį, o ir šiaip nėra patartina daug ir ilgai veidu į priekį nešioti.
O Mei tai žiūrėjai? http://www.kenga.lt
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2007 08 10, 16:27)
laba diena...

musu maziui tik savaite ir vyras jau nori kisti ji i kngura chicco, nuo 0-13kg. as panikuoju sakau kad negali buti kad jau tok maziu galime nesioti. cia skaiciau skaiciau bet taip akcentuotai ir neradau nuo kada galima... nors jie ir raso nuo 0 kg, bet juk o nugayte dar nepsirengus sedeti..  aciu jei atsakysit.

As turiu Chicco. Mano maziui ji labai patiko, nesioti pradejau gal nuo kokiu 3 men, kai galvyte laike normaliai. Nepatariu visai mazuliuko ten deeti juk pas ji dar ne stuburiukas o kremzlytes, kiek jam reikia....
Atsakyti
Vasara, kai silta is viso atsisakyciau vaika deti i kengura. Pacios pagalvokit, kokia ten gaunasi temperatura - kai prie savo 36 C kuno vaika "prisvartuoji". wacko.gif Turejau babybjorn kengura. kaip daiktas thumbup.gif . Tik lelius viena karta sedejo verysad.gif
Atsakyti
turim womar nesyne. nesusipratimas kazkoks. nepatogi iki negalejimo.
Atsakyti
QUOTE(Simutee @ 2007 08 15, 15:08)
turim womar nesyne. nesusipratimas kazkoks. nepatogi iki negalejimo.

Visiskai sutinku, kad womar nesynes nieko gero ':sutinku Blyn, rinkomes tarp chicco ir womar, ir kaip didziausi neismaneliai pasirinkom pastaraja doh.gif
Atsakyti
Na net nezinau ka ir atsakyti g.gif Uzsienyje tikrai matau labai daug kas nesioja mazius kengurose (mazius turiu omeny tikrai poros menesiuku)
Dabar kalbant apie sauguma...... kiekviena firma giria savo produkta ir ant pacio galo net nezinai ka cia ir besirink smile.gif
As uzkibau ant babybjorn smile.gif Kolkas patyrimais dalintis negaliu, nes vis dar nestuke.gif Kaip pradesiu naudoti, tikrai pasidalinsiu su jumis mirksiukas.gif
Atsakyti
jo del nesyniu irgi buvau pries schmoll.gif ypac kai nesioja naujagimius, bet kai maziukas jau didesnis ir stuburas siek tiek tvirtesnis tai gal nieko tokio ....
pirma karta isodinau kai buvo 5men ax.gif nes buvome atostogauti blush2.gif o turime Baby Bjorn, tai tikrai superine thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 30 rugpjūčio 2007 - 20:59
As nusipirkau Mei tai, tai man super. Jau taip rankos per riesus skaudedavo nuo vaikiuko nesiojimo, kad net nakti pabusdavau nuo skausmo.
O Mei tai issirinkau, kadangi pagal ortopedu patarimus, geriau kad kojytes butu pakeltos, o ne siaip tabaluotusi. Ir stuburiukui gerai.
Sesuo jau seniai ikalbinejo pirkti, dabar gailiuosi, kad nepirkau anksciau.
Atsakyti
turiu pati womar nesyne, ir viskas ten su ja gerai, mano mazoji labai megsta ziureti i pasauli tai man labai gerai, uzsidedu ir nesuosi, ji rami, net uzmiega
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2007 09 14, 13:34)
As nusipirkau Mei tai, tai man super. Jau taip rankos per riesus skaudedavo nuo vaikiuko nesiojimo, kad net nakti pabusdavau nuo skausmo.
O Mei tai issirinkau, kadangi pagal ortopedu patarimus, geriau kad kojytes butu pakeltos, o ne siaip tabaluotusi. Ir stuburiukui gerai.
Sesuo jau seniai ikalbinejo pirkti, dabar gailiuosi, kad nepirkau anksciau.

Aš savo "mažąją" irgi nešioju mei tai. Kaip matom ji jau visai nemažoji.
Taip gaila, kad nebuvo mei tai Lietuvoje kai ji buvo kūdikėlis, nes labai greita į ją įsidėti, o kai turėjau "kengūrą" tai kol savo mažulį "supančiodavau" joje, tai ji klykdavo... fu.

Atsakyti
QUOTE(Mėnulytė @ 2007 10 11, 20:25)
Aš savo "mažąją" irgi nešioju mei tai. Kaip matom ji jau visai nemažoji.
Taip gaila, kad nebuvo mei tai Lietuvoje kai ji buvo kūdikėlis, nes labai greita į ją įsidėti, o kai turėjau "kengūrą" tai kol savo mažulį "supančiodavau" joje, tai ji klykdavo... fu.

O man tai gaila, kad iki šiol Lietuvoje nebuvo galima nusipirkti normalių striukų žiemai, kad būtų patogu su vaikučiu po drabužiais vaikščioti. Kai prisimenu tą sunkią pūkinę vyro striukę, tai net karšta pasidaro. Dabar laukiu Didyminės 3 viename smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raideles: 11 spalio 2007 - 20:41
QUOTE(Raideles @ 2007 10 11, 21:40)
O man tai gaila, kad iki šiol Lietuvoje nebuvo galima nusipirkti normalių striukų žiemai, kad būtų patogu su vaikučiu po drabužiais vaikščioti. Kai prisimenu tą sunkią pūkinę vyro striukę, tai net karšta pasidaro. Dabar laukiu Didyminės 3 viename smile.gif

Jaučiu vaikams nešioti labai tinka nesčiosios striuke.
As nešiojau, tai mes su maniškiu abu tilpome joje. Tik kas labai svarbu tada - apsimuturiuoti kaklą, nes tarpas tarp manęs ir vaikelio lieka plikas. Man draugė numezgė toki kaip seilinuką su aukštu kaklu - labai geras daiktas! thumbup.gif
Atsakyti