QUOTE(Kita mama @ 2007 11 01, 16:45)
Tiek to, raideles, nesigincysiu. Jus cia visos toooooookios suistros ir toooookios protingos, kad baisu ir prasizioti. Zinau tik viena, jei mano vaikui nustatytu klubo sanario displazija, tai jokiais slingais nepasitikeciau. Cia gi, zinoma, yra kiekvienos asmeninis reikalas....
O kad musu gydytojai yra idiotai ir nemoksos, beveik nieko nesugebantys diagnozuoti ir tikrai neisgalintys ka nors pagydyti, tai nekyla jokiu abejoniu paskaicius bile kuri mamyciu foruma
Na, ir jau jokiu diskusiju net ir negali buti, kad mums laikas isipaisyti veidus kaip afrikietems, ir stacia galva pulti kopijuoti ju gyveno stiliu, arba indeniska varianta kopijuoti, nes niekas kitas nemoka auginti vaiku. Dar anksciau, pamenu, siulydavo imti pavyzdi is bezdzioniu (mat, jos vaikus nesiojasi ir zindo ilgai). Taigi, siek tiek progresuojam

Bet, aciu uz nuoroda

Bandysiu ir as su savo trim banditais kariauti pagal afrikieciou metodikas

Beje, ne del meiles filosofijos, o vien tik del to, kad uzkniso istisinis rekimas ir jam numaldyti dvieju ranku per maza
Kita mama, o tu pati gal medikė?

Nes daugelis medikų linkę kreivai žiūrėti į mamų išsilavinimą medicinos srityje

Maždaug, ką tu išmanai, aš tai 10 metų mokiausi medicinos
Jei mano vaikui būtų klubų displazija, aš nešiočiau jį su vaikjuoste ant klubo, o ne su freiko pagalvėle. Bet iš tiesų tam reikia turėti pakankamai žinių, patikimus tų žinių šaltinius ir pasitikėti savo sprendimais

Kaip ir kitose srityse pvz., gimdymas namuose, neskiepijimas, elimination communication ir pan.