Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

QUOTE(dilgelyti @ 2007 10 26, 13:25)
As turiu slinga..uzsisakiau is www.slingas.visiems.lt ir pasiuvo is pasirinkto audinio..su siuntimu i mano miesta sumokejau 80 lt... beda ta..kad ji buvau uzsidejus gal kokius 3 kartus..man kazkaip nelabai patogu su juo...gal nemoku nesioti, nors gavom ir instrukcija ivairiu nesiojimo padeciu.. bet gal kai mazius jau didesnis reikes ir kaip sakot per kluba pabandyti panesioti..gal visai patiks smile.gif

dilgelyti
As kartais bunu Tauragei, jei nori galetumem kada nors susitikti - parodyciau gyvai kaip su slingu patogiai nesioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnulytė @ 2007 10 26, 00:13)
Kamilyte, del tų klubų tai jau diskusijos užvirė ne viename forume, aš pati savo sunų nešiojau lopšio pozoje ir džiaugiausi. Bet šiai dienai negalečiau tvirtinti, kad jam tai į nauda ir nieko tokio, nes nera visiškai tiesios jo kojos, o klubu displazijos nebuvo, tai sunku ką ir pasakyti.Mano kineziterapeutė tai labai akcentavo, kad reikia nešioti ant klubo, be to mes ir rankose daugiausia vaikus nešiojame stačius-viena ranka per klubus, kita per pažastis laikydami, nemačiau nė vieno, kuriam patiktų gulėti rankose aukštielninkai.
Nebent intensyviai migdytumėm... schmoll.gif

Ikisiu ir as savo trigrasi. Kokio amziaus tavo vaikas, kad jau nori is jo visiskai tiesiu koju? O klubo displazija kai yra, tai jin ir yra, su slingu ar be jo. Tada reikalingas gydymas (freiko pagalvelem ir pan.), o jau su tokia iranga, tai kazi ar jums pavyktu ta vaika i slinga gulom ilanlstyti. lotuliukas.gif
Manau. Tolimesni tavo pastebejimai visiskai teisingi. Rekia keisti padeti, nes kunas pavargsta. Juk ant ranku nsiodamos, automtiskai keiiam vaiko padeti, nes pacioms patogiau, be to, nuolat pritruksta kokios rankos, ane mirksiukas.gif

Beje, kas cia minejo, kad zada siutis slinga. Klausiau jau siuvimo temoje, bet, ko gero, ten viena ir teskaitau. Kur gauti nusipikti ziedus slingui? Kokio skersmens tie ziedai turi buti, kad butu patogu?
Atsakyti
QUOTE(Kita mama @ 2007 11 01, 14:09)
Ikisiu ir as savo trigrasi.  Kokio amziaus tavo vaikas, kad jau nori is jo visiskai tiesiu koju?  O klubo displazija kai yra, tai jin ir yra, su slingu ar be jo. Tada reikalingas gydymas (freiko pagalvelem ir pan.), o jau su tokia iranga, tai kazi ar jums pavyktu ta vaika i slinga gulom ilanlstyti.  lotuliukas.gif
Manau. Tolimesni tavo pastebejimai visiskai teisingi. Rekia keisti padeti, nes kunas pavargsta. Juk ant ranku nsiodamos, automtiskai keiiam vaiko padeti, nes pacioms patogiau, be to, nuolat pritruksta kokios rankos, ane  mirksiukas.gif
Beje, kas cia minejo, kad zada siutis slinga. Klausiau jau siuvimo temoje, bet, ko gero, ten viena ir teskaitau. Kur gauti nusipikti ziedus slingui? Kokio skersmens tie ziedai turi buti, kad butu patogu?

Kita mama,

dėl freiko pagalvėlių tai nepagavai esmės smile.gif Nešiojant vaikutį ant klubo - slinge arba vaikjuostėje - jo kojų padėtis yra teisinga klubo sąnario vystymuisi ir todėl visai nereikia dėlti Freiko ar kitokių pagalvėlių. Todėl toks nešiojimas galėtų būti gera naujiena mamos ir vaikučiams su klubo problemomis. Kad nemanytum, jog čia aš išsigalvojau, įdedu nuorodą į interviu su Dresdeno nešiojimo mokyklos vaikjuosčių rišimo mokytoja Ulrike Hiover, paskaityk, ji ten pasakoja apie tuos dalykus.
Meilės filosofija vaikjuostėje
O nežinant ar yra klubų displazija ar nėra (kol nepatikrino, o pasirodo, mūsų gydytojai kartais ją aptinka vaikams 7-10 mėnesį g.gif ) nešioti vaiką suspaustomis kojomis (slinge ar vaikjuostėje gulomis arba stipriai suvystytą) yra rizika, kad situaciją gai dar labiau pabloginti.
Jei tikrai žinai, kad displazijos nėra, tai tada aišku, mamos reikalas nuspręsti kaip ji nešios savo vaikutį.
Dėl žiedų tai reikėtų tartis temoje Slingai, vaikjuostės, vaikmaišiai ten ir atsakymas jau yra wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raideles: 01 lapkričio 2007 - 16:15
Tiek to, raideles, nesigincysiu. Jus cia visos toooooookios suistros ir toooookios protingos, kad baisu ir prasizioti. Zinau tik viena, jei mano vaikui nustatytu klubo sanario displazija, tai jokiais slingais nepasitikeciau. Cia gi, zinoma, yra kiekvienos asmeninis reikalas....
O kad musu gydytojai yra idiotai ir nemoksos, beveik nieko nesugebantys diagnozuoti ir tikrai neisgalintys ka nors pagydyti, tai nekyla jokiu abejoniu paskaicius bile kuri mamyciu foruma lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na, ir jau jokiu diskusiju net ir negali buti, kad mums laikas isipaisyti veidus kaip afrikietems, ir stacia galva pulti kopijuoti ju gyveno stiliu, arba indeniska varianta kopijuoti, nes niekas kitas nemoka auginti vaiku. Dar anksciau, pamenu, siulydavo imti pavyzdi is bezdzioniu (mat, jos vaikus nesiojasi ir zindo ilgai). Taigi, siek tiek progresuojam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet, aciu uz nuoroda mirksiukas.gif Bandysiu ir as su savo trim banditais kariauti pagal afrikieciou metodikas mirksiukas.gif Beje, ne del meiles filosofijos, o vien tik del to, kad uzkniso istisinis rekimas ir jam numaldyti dvieju ranku per maza mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai aciu uz nuoroda, bet ten irgi ne kazkiek ta tema kalbeta.... verysad.gif Jeigu neskaiciuosime pasvarstymu "kazi kur gauti tu ziedu?", "gal pabandyk kokioj nors, tipo, pasidaryk pats"..... unsure.gif
Na, bet tikrai aciu uz gerus norus.... smile.gif kol kas tik tu viena, raideles, tokius ir pademonstravai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau radau kur nusipirkti ziedus slingui biggrin.gif
Reikia ne forumo plepaluose skaityti, o stai cia www.babysling.lt biggrin.gif

Atsakyti
Jei nori pirktis iš užsienio, tai gali dar ir čia paskaityti: http://slingrings.com/
O Lietuvoje naudojam tuos, kur perkam Naugarduko gatvėje Vilniuje. Tokius pat naudoja ir slingai.visiems.lt ir www.kenga.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raideles: 01 lapkričio 2007 - 19:34
QUOTE(Kita mama @ 2007 11 01, 16:45)
Tiek to, raideles, nesigincysiu. Jus cia visos toooooookios suistros ir toooookios protingos, kad baisu ir prasizioti. Zinau tik viena, jei mano vaikui nustatytu klubo sanario displazija, tai jokiais slingais nepasitikeciau. Cia gi, zinoma, yra kiekvienos asmeninis reikalas....
O kad musu gydytojai yra idiotai ir nemoksos, beveik nieko nesugebantys diagnozuoti ir tikrai neisgalintys ka nors pagydyti, tai nekyla jokiu abejoniu paskaicius bile kuri mamyciu foruma  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Na, ir jau jokiu diskusiju net ir negali buti, kad mums laikas isipaisyti veidus kaip afrikietems, ir stacia galva pulti kopijuoti ju gyveno stiliu, arba indeniska varianta kopijuoti, nes niekas kitas nemoka auginti vaiku. Dar anksciau, pamenu, siulydavo imti pavyzdi is bezdzioniu (mat, jos vaikus nesiojasi ir zindo ilgai). Taigi, siek tiek progresuojam  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet, aciu uz nuoroda  mirksiukas.gif  Bandysiu ir as su savo trim banditais kariauti pagal afrikieciou metodikas  mirksiukas.gif  Beje, ne del meiles filosofijos, o vien tik del to, kad uzkniso istisinis rekimas ir jam numaldyti dvieju ranku per maza  mirksiukas.gif

Kita mama, o tu pati gal medikė? smile.gif Nes daugelis medikų linkę kreivai žiūrėti į mamų išsilavinimą medicinos srityje ax.gif Maždaug, ką tu išmanai, aš tai 10 metų mokiausi medicinos smile.gif
Jei mano vaikui būtų klubų displazija, aš nešiočiau jį su vaikjuoste ant klubo, o ne su freiko pagalvėle. Bet iš tiesų tam reikia turėti pakankamai žinių, patikimus tų žinių šaltinius ir pasitikėti savo sprendimais smile.gif Kaip ir kitose srityse pvz., gimdymas namuose, neskiepijimas, elimination communication ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2007 10 26, 20:16)
dilgelyti
As kartais bunu Tauragei, jei nori galetumem kada nors susitikti - parodyciau gyvai kaip su slingu patogiai nesioti ax.gif

sveikute..na tai kai busi tauragej, arba ketinsi vaziuoti..duok zinia smile.gif
Atsakyti
sveikutes , patarkit man tundrai verysad.gif , ka geriau issirinkti vaikuciui 3 men nesiotis i parduotuves ir nedideliams atstumams, man tik tiek ir reikia, kad galeciau nors maisto nsipirkti siuo saltuoju metu. Kas geriau gal kengura ir gal kuri nebrangiai parduodate, aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linusha @ 2007 11 08, 12:24)
sveikutes , patarkit man tundrai  verysad.gif , ka geriau issirinkti vaikuciui 3 men nesiotis i parduotuves ir nedideliams atstumams, man tik tiek ir reikia, kad galeciau nors maisto nsipirkti siuo saltuoju metu. Kas geriau gal kengura ir gal kuri nebrangiai parduodate, aciu is anksto 4u.gif

Mano nuomone mei tai turėtų puikiai tikti tokiam dalykui. Tik ar kas parduoda padėvėtus...
Atsakyti
Gal kas naudojates nesyne CarryMe. Bandziau i ja ikisti savo maziuka, bet jis saukia nesavu balsu. Atrodo, kad jam labai nepatogu. Dabar laukiu kol sueis 4 menesiukai ir bandysiu sodinti.
Atsakyti