Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie nešykles, kengūras

kaip jus manot ar apsimoka pirkti kengura iki 7.5kg, kai vaikutis jau virs 5kg? Namie man kengura nelabai reikalinga, as galvojau dabar nupirkt, kad pavasari su juo lakstyti po miesta. Idomu kiek jis priaugs iki pavasario? g.gif
Mamkos pasakykite ka daryti unsure.gif ?

Ir dar, kas gali man papasakoti daugiau apie kenguras? Nes as tikrai galvojau, viena nusiperki ir ji tarnauja kokius 3-4men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NEBE nesciuke: 13 vasario 2004 - 15:17
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 02 13, 15:15)
Ir dar, kas gali man papasakoti daugiau apie kenguras? Nes as tikrai galvojau, viena nusiperki ir ji tarnauja kokius 3-4men.

As galiu Tau papasakoti apie Baby Bjorn nesiokle (as ja vadinu nesiokle) - atrodo ji lygiai sitaip:
--Resize_Images_Alt_Text--

Ja naudojau nuo tada, kai Paulius buvo visai maziukas (bet turi buti ne maziau nei 3.6 kg svorio) iki tol, kol pats pradejo GERAI vaikscioti - beveik iki metuku. Ja galima naudoti iki kol kudikio svoris buna 15 kg, bet cia daugiau teoriskai, nes praktiskai tai jau toki svori prieky prisikabinus gan sunku tempti. As sia nesiokle naudojau nu tiesiog labai daug. Vezimo beveik is viso nenaudojau, tik migdydavau sykiais lauke vezime, bet siaip tai jisai visur keliaudavo nesioklej. Man buvo nepaprastai gerai, smagu ir patogu. Ir Pauliui labai patikdavo taip aukstai visada kaboti, viska matyti ir dalyvauti veiksme. As ji nesioklej ir po namus daug tampydavau, kai dirbdavau "ukio darbus", nes jam labai patikdavo i viska ziureti, visur dalyvauti. Jis niekada nebuvo toks, kad galima paguldyti, ikisti koki zaisliuka ir guletu sau... Kokio norejau - toks ir buvo smile.gif. Man nesiokle buvo pats geriausias pirkinys, kuri iki siolei esu Pauliui nupirkusi. Maniau, kad ja daug naudosiu, bet kad tiek daug tai tikrai neisivaizdavau. Tiesa, si nesiokle gan brangi (bent jau cia), bet man ji visapusiskai atsipirko. Ir yra super paprasta - labai lengva paciai ja uzsideti, nusiimti, net mieganti vaikuti isimti nesunku. Dirzai ant nugaros ir peciu platus, nieko negrauzia, neverzia. Zodziu, man ji buvo nepamainoma. Bet Tau gali buti visai kitaip...

Turiu as ir ta "pala", apie kuria buvo kalbeta. Ir ta naudojau/naudoju, bet kur kas maziau. Man jinai irgi visai nieko butu, bet Paulius jos nelabai megsta...
Atsakyti
pas mane irgi baby bjorn, labai patogi, bet tikrai ne iki 15 kg. ten parasyta iki 25 lb tik dabar neturiu skaiciavmo masineles po ranka, kad tiksliai i kg isverst.
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 02 14, 08:23)
pas mane irgi baby bjorn, labai patogi, bet tikrai ne iki 15 kg. ten parasyta iki 25 lb tik dabar neturiu skaiciavmo masineles po ranka, kad tiksliai i kg isverst.

11,36 kg

Rasykit rasykit, as irgi kazko panasaus ieskosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 02 14, 08:23)

Na, pas mane tai parasyta iki 33 lb unsure.gif . Bet kuriuo atveju kiek virs 10 kg jau yra sunku tempti prieky...
Atsakyti
Nu ir as pasisakysiu smile.gif

Mes turim ir nesiokle ir kengura. tai su nesiokle tik i poliklinika ar i svecius einam, i lauka as jos su vaiku neissitempiu - sunkoka. bet namie mums ji labai gerai. Mes i ja pridedam pagalve tada dar deki - zodziu padarom taip kad kleckas guletu, o ant to remo zaislu prikabinam, tai taip gali valandu valandas guleti ir su zaislais zaisti smile.gif
O kenguros dar nebandom, nes kazkoks jis ten sudribes gaunasi, nezinom nuo kada ji galima joje nesioti, daug kas sako nuo 6 men, bet tokio amziaus jau gal su vaikstukais vaikscios ?
Atsakyti
Tai vienu zodziu supratau taip: jei pirkti tai pirkti iki 10kg g.gif ilgiau prireiks, ar ne?
Atsakyti
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 02 14, 14:28)
Tai vienu zodziu supratau taip: jei pirkti tai pirkti iki 10kg g.gif ilgiau prireiks, ar ne?

as turiu lenkiska (su kieta nugarele) ir tikrai nesiskundziu, ir patogi ir medziaga tikrai neplysta smile.gif ji berods iki 16 kg. o kuo mazesnis svoris tuo greiciau isaugs kengura (o berniukai tai svori greit auga), maniskei 8 men. o jau sveria virs 9 smile.gif, o kur dar aprengi vaika tai is vis.
Atsakyti
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 02 14, 14:28)

Na nezinau, ar pavasari jau bepatempsi savo klecka ilgas distancijas. Cia gal kaip kam, man tai nugara skauda. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Atize @ 2004 02 14, 18:08)
as turiu lenkiska (su kieta nugarele) ir tikrai nesiskundziu, ir patogi ir medziaga tikrai neplysta smile.gif ji berods iki 16 kg. o kuo mazesnis svoris tuo greiciau isaugs kengura (o berniukai tai svori greit auga), maniskei 8 men. o jau sveria virs 9 smile.gif, o kur dar aprengi vaika tai is vis.

Tikrai jeigu augini berniuka tai geriau pasieskot didesnes , mano vaikinas 4men svere 8kg (bet nestorulis) + zieminiai rubai. Jeigu kenguros sonai reguliuojasi (galima sumazinti arba padidinti) maziukas neiskris , o ir storuliukui vietos uzteks.I butinai ,kad pati lengvai galetum viska uzsisegt , vaika isidet , isimt.
Atsakyti
Na ta musu Chicco kengura iki 9 kg - ir ne del to, kad svorio didesnio neislaikytu, o del to, kad: MOTERIMS NEREKOMENDUOJAMA PRIEKYJE NESIOTI DIDESNIO SVORIO NEI 9 KG. Veliau, kiek zinau, yra ant nugaros dedamos kenguros - tik kad va pas mus ju nemaciau, na bet, po teisybei, kol kas nelabai ir ieskojau...
Atsakyti
QUOTE (Ingulbuncius @ 2004 02 16, 22:43)
Na ta musu Chicco kengura iki 9 kg - ir ne del to, kad svorio didesnio neislaikytu, o del to, kad: MOTERIMS NEREKOMENDUOJAMA PRIEKYJE NESIOTI DIDESNIO SVORIO NEI 9 KG. Veliau, kiek zinau, yra ant nugaros dedamos kenguros - tik kad va pas mus ju nemaciau, na bet, po teisybei, kol kas nelabai ir ieskojau...

blink.gif blink.gif blink.gif geras o kodel negalima? na visada galima ikinkyti vyra i kengura smile.gif
Atsakyti