As galiu Tau papasakoti apie Baby Bjorn nesiokle (as ja vadinu nesiokle) - atrodo ji lygiai sitaip:

Ja naudojau nuo tada, kai Paulius buvo visai maziukas (bet turi buti ne maziau nei 3.6 kg svorio) iki tol, kol pats pradejo GERAI vaikscioti - beveik iki metuku. Ja galima naudoti iki kol kudikio svoris buna 15 kg, bet cia daugiau teoriskai, nes praktiskai tai jau toki svori prieky prisikabinus gan sunku tempti. As sia nesiokle naudojau nu tiesiog labai daug. Vezimo beveik is viso nenaudojau, tik migdydavau sykiais lauke vezime, bet siaip tai jisai visur keliaudavo nesioklej. Man buvo nepaprastai gerai, smagu ir patogu. Ir Pauliui labai patikdavo taip aukstai visada kaboti, viska matyti ir dalyvauti veiksme. As ji nesioklej ir po namus daug tampydavau, kai dirbdavau "ukio darbus", nes jam labai patikdavo i viska ziureti, visur dalyvauti. Jis niekada nebuvo toks, kad galima paguldyti, ikisti koki zaisliuka ir guletu sau... Kokio norejau - toks ir buvo

. Man nesiokle buvo pats geriausias pirkinys, kuri iki siolei esu Pauliui nupirkusi. Maniau, kad ja daug naudosiu, bet kad tiek daug tai tikrai neisivaizdavau. Tiesa, si nesiokle gan brangi (bent jau cia), bet man ji visapusiskai atsipirko. Ir yra super paprasta - labai lengva paciai ja uzsideti, nusiimti, net mieganti vaikuti isimti nesunku. Dirzai ant nugaros ir peciu platus, nieko negrauzia, neverzia. Zodziu, man ji buvo nepamainoma. Bet Tau gali buti visai kitaip...
Turiu as ir ta "pala", apie kuria buvo kalbeta. Ir ta naudojau/naudoju, bet kur kas maziau. Man jinai irgi visai nieko butu, bet Paulius jos nelabai megsta...