Įkraunama...
Įkraunama...

Kalkių šalinimas iš elektrinio virdulio

QUOTE(Failas @ 2011 10 23, 05:26)
O kuo nukalkinti kavos aparatą?

as tai pilu 3 dalys H2O ir viena dalis acto 4u.gif praleidziu "self cleaning" cikla, ir tada dar viena cikla su H2O 4u.gif
Atsakyti
Actas thumbup.gif efektyvu
Atsakyti
Aš taip pat anksčiau su actu valydavau. Bet greit vėl tų kalkių nuosędų prisirinkdavo, tai paskutinį kartą kai valiau išbandžiau kažkokių miltukų iš norfos, specialiai virduliams valyti. Tai man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Aš su citrinos rūgštimi virdulį kalkinu thumbup.gif
Atsakyti
Aš su actu. biggrin.gif
Atsakyti
Kaip ir daugelis su actu, labai gerai isvalo thumbup.gif po to kelis kartus isvirinu ir vandeni ispilu kad nesijaustu actas bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi su actu ir vandeniu. Dar isvirus is karto neispilu, palieku pastoveti, tai viskas atsoka, net trinti nereikia. thumbup.gif
Atsakyti
coca colla. ipili ir uzverdi. pakartoji kelis kartus. puikiai isvalo.
Atsakyti
Merginos, as tik ka isvaliau super duper savo elektrini virduli su milteliais HIGEJA is Maximos uz gal 2lt (jie tinka emaliuotiems, metaliniams indams ir elektriniams virduliams ). anksciau virinau acta, bet taip nesigavo, o be to ir actas, ir citrinos rugstis - irgi CHEMIJA, tad kam idomu yra labai lengvas budas. naudojimas paprastas - suberiau 1/3 - 1/2 maiselio i virduli ir pripyliau 1,9litro vandens, tada paspaudziau kad uzvirtu, palaukiau, kad pravestu, uzvirima ir pravesima pakartojau dar pora kartu, o po to isploviau kempinele likucius, perskalavau, uzviriau nauja vandeni ant ispylimo ir viskas clap.gif

sekmes ir blizgesio jusu namukuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2011 10 25, 18:47)
Actas  thumbup.gif  efektyvu

as irgi naudoju tik neskesta acta thumbup.gif
Atsakyti
Į virdulį įdedu kelis šaukštus citrinos rūgšties ir palieku kol išgrauš kalkes, po to iškaitinu vandeniu.
Atsakyti

Gal apibendrinkim... Nereiks kitom tiek puslapių skaityt doh.gif
Tiek laiko sugaišau ir sužinojau, kad:
1. Citrinos rūgštis
2. Actas
3. Spec. milteliai iš Iki, Maximos ar Norfos
4. Coca cola

Nedėkokit irnesakyk.gif ...sutaupiau visų laiką, bėkit pas vaikus biggrin.gif
Atsakyti