Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknele (14 dalis)

QUOTE(sharoonas @ 2007 08 14, 14:40)
laba diena merginos, ar galeetumete man suteikti informacijos.kur galeciau gauti grazia vestuvine suknele kaune? blush2.gif  as kaune dar tik 2 menesiai gyvenu ir nezinau net kur kreiptis

Sveikute, pabandyk nueiti i salona PRIE BOKSTO. Jis randasi prie pilies, uz kirpykos Jos kaprizai. As pati is ten nuomavausi ir likau labai labai patenkinta. Super aptarnavimas ir super suknutes. thumbup.gif
Atsakyti
man tai Nuotaku namai labai patiko...o Prie boksto labai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmax @ 2007 08 15, 12:01)
Sveikute, pabandyk nueiti i salona PRIE BOKSTO. Jis randasi prie pilies, uz kirpykos Jos kaprizai. As pati is ten nuomavausi ir likau labai labai patenkinta. Super aptarnavimas ir super suknutes.  thumbup.gif

Tikrai nueik i Prie Boksto man irgi ten labai patiko ir sukneles ir aptarnavimas thumbup.gif
Atsakyti
Mano suknele irgi buvo is salono Prie Boksto wub.gif Labiausiai man patiko aptarnavimas. Nesiule, nekiso per prievarta.. isklause ko noriu parode, kaina pasako pries rodant suknele, o ne tada kai jau issirenki.
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 08 14, 13:53)
aisku. o kaip tau madonnos direktore? susitarem, kad atvyksiu 13 val., atvykau 12,45, tai prieme tik po valandos, nes pries mane matavosi turtinga panele, kuri niekaip negalejo issirinkti nuometo (issirinko pati paprasciausia koks buvo lotuliukas.gif doh.gif )

ane? net taip buna? g.gif as kai buvau, ta kita mergina aptarnavo, tai kai rinkausi aksesuarus ir negalejau apsisprest, tai man pasake, kad ji neturi laiko laukt, nes turi daug darbo ir as cia ne veinintele, tuoj kitos ateis matuotis. blink.gif o tuo metu ten nieko nebuvo. doh.gif
beje, mano drauge buvo uzsakius suknele ir norejo dar karta pries vestuves pasimatuot, mergina ta pati sake- daug darbo, neturi laiko, o kitu klienciu nebuvo tuo metu. bet kai kita karta buvo direktore, tai leido pasimatuot kazkokiai merginai, nors mes laukem ir buvom susitarusios.
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 08 08, 10:39)
Welkom1, labai gražu wub.gif

Ridikute, sakyk, gal zinai kokia nuoroda i trumpas nuotakos sukneles. labai tokios noriu.aciu:-)
Atsakyti
QUOTE(kampulia @ 2007 08 15, 22:12)
ane? net taip buna?  g.gif  as kai buvau, ta kita mergina aptarnavo, tai kai rinkausi aksesuarus ir negalejau apsisprest, tai man pasake, kad ji neturi laiko laukt, nes turi daug darbo ir as cia ne veinintele, tuoj kitos ateis matuotis.  blink.gif o tuo metu ten nieko nebuvo. doh.gif
beje, mano drauge buvo uzsakius suknele ir norejo dar karta pries vestuves pasimatuot, mergina ta pati sake- daug darbo, neturi laiko, o kitu klienciu nebuvo tuo metu. bet kai kita karta buvo direktore, tai leido pasimatuot kazkokiai merginai, nors mes laukem ir buvom susitarusios.

patikek buna, todel ir SM pilna prirasyta blogu atsiliepimu apie Madonna, nes aptarnavimo lygys ne koks, o tik sukneles grazios
Atsakyti
QUOTE(505 @ 2007 08 16, 17:11)
Ridikute, sakyk, gal zinai kokia nuoroda i trumpas nuotakos sukneles. labai tokios noriu.aciu:-)

SM yra tokia tema atskirai uzvesta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2007 08 16, 21:59)
SM yra tokia tema atskirai uzvesta  mirksiukas.gif

Kur tas SM,kas tai yra?
Atsakyti
QUOTE(Ekzotika @ 2007 08 17, 02:44)
Kur tas SM,kas tai yra?

lotuliukas.gif SM tai yra Super Mama, Shindila norėjo pasakyti, kad čia, žemiau, yra atskira tema apie trumpas nuotakų sukneles. Pažiūrėk ten, jeigu domina modeliai ir idėjos.
Bet jei tu klausi kokio nors internetinio puslapio, iš kurio galima pirkti/užsisakyti suknelę, tai jų yra daug, tik nežinau kurie į Lietuvą siunčia, jei tu Lietuvoj. Pasinaudok googel biggrin.gif
O Lietuvoj šiaip, manau, geriausia būtų radus patinkančią idėją arba siūtis, arba eiti per salonus ir žiūrėti kas ką turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ridikute: 17 rugpjūčio 2007 - 08:29
6 suknele tokia kokios noreciau savo vestuvems:wub:
Atsakyti
Kadangi graziu sukneliu nuomos punkte neradau, nutariau siutis...
Modeli issirinkau is SM nuorodu i vestuvines sukneles smile.gif
kazkam esu laabai dekinga smile.gif
Atsakyti