Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknele (14 dalis)

QUOTE(Amliva @ 2007 08 12, 17:18)
O as dar neturiu savo sukneles.Esu ne lt,tai nieko cia nerandu sau tinkamo.Iki savo vestuviu grisiu likus dviem savaitems iki vestuviu.Tai tikiuos per ta laika rasti kazka tinkamo issinuomot.Turbut,bus imanoma,kaip manot?

nu sudetinga bus gauti tada... as taip pat gryzau i vestuves pries pora savaicius, bet uztat pries metus planuojant suknyte jau buvau gryzusi uzsisakyti 4u.gif
Atsakyti
Pritariu visoms merginu issakytoms nuomonems, sunku bus rasti, nes visos grazosios jau bus pries puse metu uzsakytos, tai teks rinktis is nelabai graziu arba labai jau tortiniu biggrin.gif
Atsakyti
ech..paguodet mane verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amliva @ 2007 08 12, 18:18)
O as dar neturiu savo sukneles.Esu ne lt,tai nieko cia nerandu sau tinkamo.Iki savo vestuviu grisiu likus dviem savaitems iki vestuviu.Tai tikiuos per ta laika rasti kazka tinkamo issinuomot.Turbut,bus imanoma,kaip manot?

Na labai norint viskas imanoma.. Dar jei rinksiesi didmiestyje tai manau tikrai rasi rolleyes.gif tik reikes labai pasistengti.. Beto yra sukniu brangesniu kurias ne visos gali issinuomoti , tai tokiu pilna -apstu. Nenukabink nosies lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri matėt Kaune nuomot tokią ar panašią suknelę?

user posted image
Shot at 2007-08-12
Atsakyti
Panasia tai tikrai maciau tik nepamenu kur... Gali but kazkuriam is siu salonu: MJ, Nuotaku namai, Pas Birute arba Bohema. Del virsutines dalies negarantuoju, bet apatine tai kazkur matyta.
Atsakyti
QUOTE(Amliva @ 2007 08 12, 20:20)
ech..paguodet mane  verysad.gif

seip gi mes tau is sirdies patariam. gi ne tik gali negauti norimos per dvi savaites, bet dar ir taisyti gali tekti. vat man kaip buvo: uzsisakiau suknyte praeita rugsejy ir nemaniau kad nutikus nelaimei teko gryzti ziema namo ir pasimatavums sustresavau ir begau mazinti, nors dydis mano paprastai 42, o suknyte buvo 38. tada berods viskas gerai... vel isvaziavau... ir gryzus i vestuves dar karteli siaurinau nes vestuvine suknyte turi buti kaip nulieta ir tikti ant figuros. reikia atidziai ja rinktis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amliva @ 2007 08 12, 22:20)
ech..paguodet mane  verysad.gif

nenusimink, jei patiktu manoji suknele, galeciau parduot arba isnuomot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 08 13, 06:41)
nenusimink, jei patiktu manoji suknele, galeciau parduot arba isnuomot mirksiukas.gif

gal tada man i az pasiusk savaja suknele smile.gif is kokio tu miesto?
Atsakyti
QUOTE(Amliva @ 2007 08 13, 15:27)
gal tada man i az pasiusk savaja suknele  smile.gif is kokio tu miesto?

gali paziuret 9-am psl., esu idejusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mijamaja @ 2007 08 12, 16:57)
Na,as turbut ne taip issireiskiau,sakydama klubai.Zoziu,ta vieta,ties slaunu pradzia kai buna plati,tai tikrai netinka zuvytes tipo suknele schmoll.gif

Tipo "raitelio kelnes",ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simina @ 2007 08 12, 22:31)
Gal kuri matėt Kaune nuomot tokią ar panašią suknelę?

user posted image
Shot at 2007-08-12

maciau bohemoj
Papildyta:
QUOTE(Amliva @ 2007 08 12, 19:18)

mano istorija tokia: issirinkau suknele is kart po Velyku, kai atejau jos paimti (liepos 5 d., vestuves vyko liepos 7) salone tik buvo gave nauju. kai pamaciau sita savo (su kuria tekejau), pirmos atsisakiau bo jokiu svarstymu. Aisku, pasisieke, kad ji buvo nieko neuzsakyta. ir kokia prasme buvo uzsakyti pries 3 men.?
O kada tavo vestuves?
Atsakyti