Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknele (14 dalis)

QUOTE(krynka @ 2007 08 07, 11:26)

grazu,bet tokiom suknytem reikia ypac siauru klubu ax.gif

user posted image

man sita kokia superine wub.gif
Atsakyti
mano suknelė buvo tokia wub.gif

user posted image

beje, realybėje ji atrodo daug geriau, nei salono reklamoje

šita tikrai graži. mačiau viename baliuje labai panašią juodą.

http://i64.photobuck...20ikelti/43.jpg

tik nepamirškite, kad tokiai suknelei reikia būti laaaabai aukštai ir turėti laaabai siaurus klubus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katusik: 07 rugpjūčio 2007 - 21:19
buvai tikra princese wub.gif
na,taip,reklamose manekenem vienaip atrodo,realiai,kai apsivelki,buna supranti,kad apsirikai verysad.gif
Atsakyti
O man patinka tik tokio stiliaus, kitoks nu niekaip "nelimpa" smile.gif (SAN PATRIC wub.gif ):

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir kad ir kur internete mačiau ar kad ir kokiuose salonuose buvau (elesna, madonna, santa), nieko gražiau už San Patric nesu mačius wub.gif

Ir pati sau irgi jau išsirinkau ir išsinuomuojau vieną iš šitų suknyčių... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mijamaja @ 2007 08 07, 21:12)
grazu,bet tokiom suknytem reikia ypac siauru klubu ax.gif

Na nežinau...Turiu plačius klubus (na mano figūra "smėlio laikrodžio" tipo, gana plona talija ir platūs klubai, na žodžiu labai didelis skirtumas tarp talijos ir klubų), bet kiek matavau tinka būtent tik tokios suknelės ("žuvytės" tipo, aptemptos), nes būtent jos gražiausiai išryškina figūrą, talija, apvalias moteriškas formas, o pūstos tik paslepia 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaHarta: 07 rugpjūčio 2007 - 22:13
Po valandos einu i paskutini sukneles primatavima doh.gif mega_shok.gif ok.gif lotuliukas.gif Bijau bet ir kaip noriu, ne tas zodis!!! Beje, suknele is San Patric kolekcijos taip pat biggrin.gif
Palinkekit sekmes!
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 08 08, 09:07)

Palinkekit sekmes!

sekmes! wink.gif
Atsakyti
Mergaites sveikutes,
buvau rasius anksciau ,kad noriu pasikeisti suknute tai taip ir padariau ir ka manote esu labai tuom patenkinta,nors gal kienonors nesuprasta.bet busiu pati paciausia.tai jei jus esate neisitikinusios del suknutes,abejojate tai keiskite kol nevelu
Atsakyti
Welkom1, labai gražu wub.gif
Atsakyti
Welkom1, nerealiai grazu thumbup.gif: thumbup.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shindila: 08 rugpjūčio 2007 - 12:42
QUOTE(Ridikute @ 2007 08 08, 13:39)
Welkom1, labai gražu wub.gif

QUOTE(Shindila @ 2007 08 08, 13:40)
welcom, nerealiai grazu thumbup.gif: thumbup.gif:

aciukas wub.gif
Atsakyti
welkom1, labai romantiska suknele 4u.gif gal daugiau vestuviniu akimirku mums parodysi? blush2.gif
Atsakyti
Welkom o tu kartais ja ne is forumo mergaites nuomavaisi?
nes as pati tokia ziurejau
Atsakyti